גם לי מותר?
לרובכן הייתי נותנת מראה, אבל לא כמו שיש היום בשוק, אלא אחת קצת יותר מתוחכמת. אני עדיין לא סגורה על איך היא עובדת, אבל התוצר יהיה שתסתכל בה ותחשוב "איזה מזל שאני אני". וחוץ מזה? למיכל (שושה) הייתי נותנת בלון. לא יודעת למה. ואת הירח המחייך שיש אצלי, כי נראה לי שאהבת אותו. ולמיכלי קצת אומץ. וגם לחן, ולאלונה. ובטחון עצמי. ולדנה שק אגרוף, אבל כזה שהיא תוכל גם לחבק. וליובל את העיניים לראות מה יש מסביבה, ותראה שיש אנשים טובים גם בכיתה ח', גם אם נדמה לה שלא. ולמיטל תעודת הוקרה, עדיין לא החלטתי על מה, וללירי חיבוק, כי מגיע לה. ולענת מגיע את כל הטוב שבעולם, כי היא בהחלט מייצגת אותו. (כמה מתחנף וקיטשי מצידי, אבל תחנקו, נו) לצ'ולי הייתי נותנת את הארנב הלבן, סתם, כי בא לי. לאורית פרס נובל. לשמוצה את התמימות. לשירה אחת כוס תה כזו, אפילו צ'אי, ששותים ככה בחוץ כשמתחיל להתקרר ופתאום עולות כל המחשבות בעולם, ועושות מצברוח ממש טוב. לשניה את התפסן בשדה השיפון. אין מצב שאת לא אוהבת את הספר הזה, קחי את הזמן, אבל שיהיה לך עותק בבית. לאנה קופסא כזו שנפתחת ורקדנית בלט מתחילה להסתובב בפנים, שמלאה בחרוזים בכל הצבעים. לסיון נוצה. לא יודעת למה, אולי כדאי שתתלי על הכובע. (?) אולי עט נוצה, זה נשמע לי מגניב. לאחינועם כנפיים. למעין (מעיין?) את הכלב שעושה כן עם הראש, כי זה מגניב על, ונורא מתאים לי שיהיה לך את זה. ומר-גמיש. באמאשלי. ולעצמי את השמיים. סתם, כי בא לי. עוד מישהי? אני נחמדה היום.