מתנות.

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif

הייתי נותנת ללימורו כרטסיית רכבת לכל יעד לכל החיים.
הייתי גם מארגנת פסטיבל אימו בחיפה לכבודה. אה, והייתי נותנת לה את כל המאנגות, דיוידיז ומרצ'נדייס האנימה שקיימים.

Kouryuu

New member
אוישאוישאויש,

יקירה. קצת לא נחמד לי עכשיו, והצומי שאת מרעיפה עליי עושה לי טוב. כמה שאני אוהבת אותך, כבשת הרעש. את מקסימה, אויש. ^-^ *חיבוקיצ'ו* בשבילך אביא את אש לארץ. ל-20 הופעות לפחות באשדוד. ^-^

Oo CheN oO

New member
קצת קשה.

נולי - [רותם] טלפון. עם המס' שלי עליו. כי אני מתגעגעת אליה. אלונה - גיטרה חשמלית. זה ממש מתאים לך. מעיין - הייתי לוקחת סלסלה גדולה ובה המון קליפסים ורודים וסגולים פרוותיים. ואכתוב על כל אחד תכונה בה שאני אוהבת. כי יש המון :]. מיכל - מראה, כזאת שאי אפשר לשבור. שתסתכלי על עצמך ותאהבי את מה שאת רואה. כי אם לא את אז מי כן? בכלל, יש בך המון מה לאהוב ואת לא מעריכה את זה. מיכלקסטן - מצלמה. אחת ממש מקצועית. כי באמת שאת צריכה לפתח את זה. מיכליכתומה - חיבוק ענקי. ממש ממש גדול. וגם הייתי רוצה להכין לך דף כזה שרשומות כל התכונות שאני אוהבת בך. כדי שתיישמי. ענבר - [ביגסמייל]. את מה שהכנתי לך ליום הולדת. בהזדמנות כשניפגש תקבלי את זה. מצטערת אם שכחתי מישהי. לא במכוון.

©big smile©

New member
אני סקרנית. ../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

נו יופי, עכשיו אחשוב על זה כל היום.
תודה מותק, אוהבת אותך.
[חשבתי על רכבת באחד הימים, נדבר.]

Queen nuli

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

גפ אני מתגעגעת אליך. כל כך כל כך.

Oo CheN oO

New member
ג'ן בייב ../images/Emo23.gif

הייתי מביאה לך כוס, חצי מלאה בסוכריות. כי יש לך המון ואני רוצה שבמקום להסתכל על חצי הכוס הריקה תסתכלי על החצי המתוקה והמלאה.

כנ"ל

אבל אולי זה כי אין ממש מה..לכתוב? גם אני ניסתי לכתוב קודם ולא ידעתי מה לכתוב למי

זה לא קשור

כאילו, זה לא חייב להיות בגלל שהיא לא מדברת עם בנות פה. כי הנה, אני מדברת עם די הרבה מפה ורק את[מיף?
] כתבת עליי.. אז פשוט לפעמים צריך להבין שאין מה לכתוב כי..אין מה לכתוב. ונו, תמיד יהיו את השרשורים האלה שגם אני אףפעם לא אבין מה בדיוק צריך לכתוב בהם כי הם מעל להבנתי או משהו.

למעלה