מתנות.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הייתי בטוחה שזה לסיון אחרת גם כי לא הבנתי מה הקשר נוצה אליי אבל תודה המוןןןןן
|נוצה| :)

ThE uVa

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תודה, אני מניחה שאני באמת צריכה כאלה. אבלאבל.. דווקא.. אני משתפרת! אפילו ביום שישי הייתי עם חברים [כולם היו חטניקים! טוב, חוץ מאחת.], ונהנתי. ואפילו הזמנתי אותם אלי [נו, איפה כפיים?] וניצן-אל תעלבי. את באילת בזמן הזה. אז שש.

Miss Tika

New member
וואו, אם התה היה בשבילי

הוא היה ממש במקום!!
היי, ואפילו לא היה לך מושג שאני מכורה לתה. (זה היה בשבילי, נכון?)

אממ אוקיי.../images/Emo54.gif

[אני לא בדיוק במצב הכי טוב לענות כרגע אבל אני חייבת להגיב לפני שהשרשור נעלם ועובר עמוד אז סליחה אם אני שוכחת.] לג'ני הייתי נותנת קופסא כזו ענקית וכל פעם שהיא הייתה מרגישה -קצת- רע היא הייתה לוחצת והייתי קופצת ונותנת לה כזה חיבוק ענק ומעודד.. כי אני אוהבת אותך כלכך אפילו אם בזמן האחרון זה לא נראה ככה כי אני לא ממש בקשר.. מתגעגעת. לשחר הייתי נותנת תקציב ענק והיינו פותחות ביחד שבט חדש ומוצלח
וגם שלט ענק שכתוב עליו תקלטי את יפיפיה ויש לך שיער מושלם אז דיי להיות אובבסיבית לגביו
לצ'ולי הייתי נותנת צנצנת עם אבקת אושר בפנים. שכל פעם שמרגישים קצת רע מפזרים קצת אבקת אושר ומרגישים מצוין.
[הלוואי שהיה דבר כזה באמת..] למיכלי[שושה] הייתי מביאה מראה ענקית שתראה כמה שהיא יפה ושלא תפחד להסתכל בהן, כי היא לא תראה ממול שום מפלצת, והייתי שמה לה שלט ענק בכניסה לבית שכתוב עליו אני מתגעגעת אליך יותר שלחי הודעה יא עוממו
למיכלי[כתומ] הייתי מביאה את המצלמה המשוכללת ביותר והיקרה ביותר כי את כישרון אמיתי ותעשי עם זה משו בייב, וגם לך הייתי תוקעת איזה שלט בכניסה לבית
לגלוש הייתי נותנת דפים צבעים ועפרונות כי ילדה, את כישרון שאין לך מושג.. את מציירת ממש יפה ואני אוהבת תדברים שאת עושה. וגם אותך. והייייייי אני בטוחה שבשבט של ושל שחר[
] את תהיי המדריכה הכי טובה ב-ע-ו-ל-ם. אוהבת.. מיף. זהו. זה מה שעולה לי כרגע.

greeneye

New member
אוווווח תודהההההההההההה

הייתי נותנת לך במתנה שבט משלך. שבט ליאור.

ThE uVa

New member
טוב.../images/Emo60.gif

אם שכחתי וזה-אל תהרגו אותי. לג'ן הייתי נותנת קצת יותר אהבה לאחותך הקטנה, ואולי אפילו מחסום ידידותי לפה שלה
למיכלקסט הייתי נותנת סלולרי עם שיחות יוצאות, איסיקיו שעובד ואולי גם את המראה הזאת שדיברת עליה. לחן הייתי נותנת חיבוק. [לשתיכן] לשושו הייתי השראה/זמן/מה שלא גרם לך להפסיק לצייר דוליז לאלונה הייתי נותנת משהו קשוח. לוידעת מה. לצליל הייתי נותנת אולסטאר. לניצן הייתי נותנת.. אמ.. לא יודעת.. מה חסר לך? הייתי נותנת לך מה שאת רוצה. לפיטר הייתי נותנת עוד מיליון דפים [את מציירת כלכך יפה] ואולי איזה משהו ציבעוני לאללה. זהו בערך. ולכולכן הייתי נותנת כל מה שאתן רוצות.

ThE uVa

New member
וכמובן../images/Emo60.gif

למעיינית [!!] הייתי נותנת את כל הדברים שהיא צריכה לציור, ומזגן שעובד. ולחן [כן, את] הייתי גם נותנת איזה משהו שיזכיר לה תמיד לא לעשן. ולחן שרק קוראת פה הייתי נותנת גם חופש, ומישהו שיעשה במקומך את השיעורים.

../images/Emo12.gif

אבל הפסקתי לעשן :]. ומה הקשר לשיעורים? :| נו אני קשת הבנה בלאט. הממ חשבתי שקודם נתת לי חיבוק. נו טוב, חיבוק בחזרה

Mooa-Numi

New member
יש לי שיחות יוצאות.

זה נגזר מהפלאפון החדש. אבל עוד מעט נקבל חשבון וזה יפסק.

ThE uVa

New member
אז..../images/Emo60.gif

הייתי נותנת לך כסף לשלם את החשבונות האלה. וגם.. את הדיסקים שאת רוצה. נו. המיטב של מאיר אריאל. אחד של פינק פלויד. נו.

יאאא איזה חמודה לא שכחת אותי:)

אם תתני לי מליון דפים אני אצייר לך מליון ציורים
תודה

למעלה