מתנות.

pampkin

New member
גם אני ככה...

למרות שאני יחסית הרבה זמן פה וזה. זה בעיקר בגלל שאני לא יכולה לבוא למפגשיפורום...

™baMba

New member
אללה -

נועית - דיסק של מ'תרצי:) יעלי - אני לא יודעת, גיטרה יפה כמו שאת אוהבת! הגר - אנ'לא יודעת, דיסק של איגי וקסמן! :) קורין אלאל [???] מ'שתרצי מיכל הג'ינג'ית - גופייה עם מחשוף עמוק, שתדעי להעריך את עצמך [ולאו דווקא גופנית] ענתי - דיסק של ק'ס צ'וייס האלה שלך, או הופעה פרטית של היהודים, או משהו! אני רוצה משהו מושקע, אולי מושמוש מדהים כתוספת שני פיצה [אם את קוראת] - תופים! :) פטר - מוצצים! אני עייפה, אני אשלים אחכ

paperdoll16

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

התחשק לי נורא להזכיר לך שאני אוהבת אותך אז.. אני אוהבת אותך! ודרך אגב, ק,ס צ'וייס שולטים!

Immortality

New member
חחח מה הקשר בין הציצים שלי להערכה

עצמית?!
אניאוהבתאותך. וכאלה.

e l u l a

New member
לגוני../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

משהו שהיא תרגיש רצויה.. חיבוק יעזור?

Snow fairy

New member
../images/Emo9.gif

לשירגרב- הייתי קונה לך את הגן חיות התנכי
לשחר- חיבוק גדול גדול גדול (אבל זה יותר בשבילי, כי כיף לחבק אותך
) לסתו- הייתי נוסעת איתך לאיזה שופינג לקנות בגדימים, כי את כיפית כזאת, עם טעם טוב לאלה- פוטרת אותה ממפגשים לא צפויים עם חיים
(כנ"ל לגל...)

use your guns

New member
אהמ.

לאביבה הייתי קונה מיקרופון ומגבר כדי שהיא תוכל לשיר כמה שבא לה..:). לספירי הייתי קונה חבילות של חומוס , פיתות ומטבוחה :). חחחח סתם, עכשיו ברצינות. הייתי קונה לה במה.כדי שהיא תוכל להופיע מתי שבא לה :). היא אוהבת במות.

Mooa-Numi

New member
גם לי מותר?

לרובכן הייתי נותנת מראה, אבל לא כמו שיש היום בשוק, אלא אחת קצת יותר מתוחכמת. אני עדיין לא סגורה על איך היא עובדת, אבל התוצר יהיה שתסתכל בה ותחשוב "איזה מזל שאני אני". וחוץ מזה? למיכל (שושה) הייתי נותנת בלון. לא יודעת למה. ואת הירח המחייך שיש אצלי, כי נראה לי שאהבת אותו. ולמיכלי קצת אומץ. וגם לחן, ולאלונה. ובטחון עצמי. ולדנה שק אגרוף, אבל כזה שהיא תוכל גם לחבק. וליובל את העיניים לראות מה יש מסביבה, ותראה שיש אנשים טובים גם בכיתה ח', גם אם נדמה לה שלא. ולמיטל תעודת הוקרה, עדיין לא החלטתי על מה, וללירי חיבוק, כי מגיע לה. ולענת מגיע את כל הטוב שבעולם, כי היא בהחלט מייצגת אותו. (כמה מתחנף וקיטשי מצידי, אבל תחנקו, נו) לצ'ולי הייתי נותנת את הארנב הלבן, סתם, כי בא לי. לאורית פרס נובל. לשמוצה את התמימות. לשירה אחת כוס תה כזו, אפילו צ'אי, ששותים ככה בחוץ כשמתחיל להתקרר ופתאום עולות כל המחשבות בעולם, ועושות מצברוח ממש טוב. לשניה את התפסן בשדה השיפון. אין מצב שאת לא אוהבת את הספר הזה, קחי את הזמן, אבל שיהיה לך עותק בבית. לאנה קופסא כזו שנפתחת ורקדנית בלט מתחילה להסתובב בפנים, שמלאה בחרוזים בכל הצבעים. לסיון נוצה. לא יודעת למה, אולי כדאי שתתלי על הכובע. (?) אולי עט נוצה, זה נשמע לי מגניב. לאחינועם כנפיים. למעין (מעיין?) את הכלב שעושה כן עם הראש, כי זה מגניב על, ונורא מתאים לי שיהיה לך את זה. ומר-גמיש. באמאשלי. ולעצמי את השמיים. סתם, כי בא לי. עוד מישהי? אני נחמדה היום.

Mooa-Numi

New member
מסטיקים.

אורנית- טוברלון לבן. אני נותנת לך את הזכות להשתמש בו איך שבא לך
לתתי כנפיים. ואחינועם, תיקון קל, לך אני מביאה דאון אוויר או משהו. כנפיים זה הרבה יותר מידי משעמם בשבילך. לגוני- סוכריה על מקל. לג'ן- מלאך שומר. ולא סתם איש שקרן עם כנפיים. ודובי כזה שאפשר לחבק. לרונץ'- צמר גפן מתוק. לתמר- דג. בשביל שתוכלי להגיד לו "אתה משעמם אותי, יא דג מושתן" וללכת. עוד מישהי? (אהה, אני רוצה את געגועי לקיסינג'ר)

greeneye

New member
לי?

אוי, תודה! (אם זה לא לי, אז פאדיחות לי). אני חולת מפתחות. (ועוד יותר- חולת אזיקים. יש לי מין בעיה כזאת. אני מתאבססת לדברים שהם בול כמו האמיתיים רק פיצים). יש לי 2 תליוני מפתחות הכי יפים שיש בעולםםם. חו. תודה.

greeneye

New member
ועע

קראתי במגזין של מעריב שהולכת להיות תערוכת חדרים מיניאטורים בארץ. וע. נראה לי אני אלך ואגנוב.

למעלה