זה לא שהיו לי ציונים כל כך גבוהים
למעשה הציונים שלי לא הספיקו למה שרציתי- מדעי המחשב. הם בהחלט הספיקו אבל להנדסת חשמל לצערי. הבחירה הטבעית שלי חוץ ממדעי המחשב הייתה צריכה להיות פיסיקה, שזה משהו שאני מתעניין בו כבר הרבה שנים ומאחר יותר גם מאוד אהבתי את קורסי הפיסיקה באוניברסיטה. לפיסיקה היו דרישות קבלה נמוכות בהרבה מאלה של הנדסת חשמל וניתן היה להגיד שהייתי "מבזבז את הנתונים שלי" אילו הייתי הולך ללמוד פיסיקה, ובמידה מסויימת כך גם חשבתי. אני בד"כ די עצלן, ובניגוד לטבעי הרגיל קצת השקעתי בי"ב כדי לקבל ציונים טובים יותר. לפיסיקה הייתי מתקבל גם אם לא הייתי משקיע כלל והיה חבל לחשוב שההשקעה היתה לשווא. כמובן שהיו גם הרבה סיבות אחרות ואולי יותר רציניות למה לא הגעתי לפיסיקה אלא להנדסת חשמל, אבל במידה רבה זה היה רצף ארוך של צירופי מקרים לא מוצלחים. עכשיו אני מסיים את התואר שלי בהנדסת חשמל. האם אני רואה את עצמי כמהנדס חשמל? לא ממש. אני חושב שגם אחרי כל התואר אני עדיין יותר מתכנת ממה שאני מהנדס חשמל. העניין שלי בהנדסת חשמל הוא די מוגבל יחסית לתחומים אחרים. לרוב העניין העיקרי שלי נע בין פיסיקה למחשבים. כרגע אני בחלק המחזור של מדעי המחשב, או בינה מלאכותית ליתר דיוק. בקשר לפיסיקה, מאוד אהבתי את קורסי הפיסיקה באוניברסיטה, שבהם המרצים היו פיסיקאים(פיסיקה 1,2,3). קורסים פיסיקאליים שבהם המרצים היו מהנדסים היו הרבה פחות לטעמי. למרצים אלה יש גישה שונה בתכלית מזו של פיסיקאים. לא מעניינות אותם הסיבות העמוקות מאחורי הדברים, שאלה הם בדיוק הדברים שמעניינים אותי.