מתמטיקה

דימ1984

New member
מתמטיקה..

אני דימה. נרשמתי לסמסטר קיץ,באוניברסיטת ת"א. לפי השמועות יש שם מרצים מצויינים.. אני מכיר את דר´ קנבסקי אישית...מרצה מצויין !! לאלגברה ווקטורית, אם אני לא טועה... השיבוצים האחרים למתמטיקאים בצבא, לפי מייטב ידיעתי.. מפתח אלגוריטמים...לתוכנות...דיי בסדר.. סטטיסטיקאי....השיבוץ הכי גרוע ! השאר אני לא יודע... דרך הגב... אם מישהו נרשם למתמטיקה בבן גוריון תמסרו ד"ש לדודה שלי.. מרצה בלוגיקה..

bigbang

New member
עזבו אותכם שטויות

מתמטיקה? ללמוד שלוש שנים רק מתמטיקה? אתם נורמליים? מצד שני, פיסיקה RULEZZ!!! P.S. סתם, אנשים. כל הכבוד שאתם רוצים ללמוד את מה שמעניין אותכם. עד כמה שזה לא מוזר, מניסיוני לרוב מוחלט של סטודנטים אין את זה...

atheist22

New member
לאאאאאאאא

אני אענה על זה שוב כי לדעתי זה נורא חשוב. תלך ללמוד את מה שאתה אוהב ורוצה לעסוק בו. אם רק מכיוון שיש לך ציונים יותר טובים אתה הולך למשהו אחר כדי לא "לבזבז" את הציונים, אתה עושה טעות נוראה. אני פעם הייתי במצבך ועשיתי את הטעות.

פלטרון

New member
לכל מי שחושב על מתמטיקה .. הכנה

לכ מי שחושב על מתמטיקה - קחו הכנה מנטלית מעכשיו : מתמטיקה בתיכון ומתמטיקה באוניברסיטה זה ממש ממש ממש לא באותו בכיוון . רוצה לומר , לא רק אופי הלימוד והנושאים משתנים , אלא גם השימושיות של נושאי הלימוד . ויותר מזה , מה שאהבתם במתמטיקה בתיכון , יגרום לכם להסתכל על כל הנושא בצורה שונה כשתגיעו לאוניב´ . במשפט : זה לא מה שזה נראה ... אבל שוב - סחטיין על ההחלטה ... לא קל בכלל להחליט על "אני רוצה ללמוד מתמטיקה " !

erantrabelci

New member
תפקיד אפשרי נוסף

בנוגע לתפקידים במתמטיקה, אני לא יודע אם זה עדיין קיים אבל אדם שהיה עתודאי מתמטיקה אמר לי שבזמנו ניתן היה גם להגיע להוראה, כלומר ללמד חיילים שתפקידם העתידי דורש ידע מתמטי. אני מצטרף לקיאה ללמוד מה שמעניין אותך. בנוסף לעניין שתמצא במתמטיקה, אם נתויך מספיק גבוהים מבחינת האוניברסיטה, אתה תוכל לקבל מלגה מלאה (לימודים חינם בשנה הראשונה). כך, את הכסף מהצבא תוכל לשמור לעצמך (אל תדאג, אתה תקבל בכל מקרה, אני יודע כי אני קיבלתי). בשביל לימודי מתמטיקה נתונים "מספיק גבוהים" הם נמוכים יותר (עד כמה שידוע לי) מאלה הנדרשים למדעי המחשב למשל, ולכן קל יותר לקבל את המלגה.

crunch

New member
אני יודע שאין סיכוי אבל..

אולי במקרה מתייחסים לניתוח מערכות אחרת? כלומר, מוסיפים נקודות או משהו. כי זאת בגרות קשה ואי אפשר לקבל ציונים גבוהים! יש לי ציון סופי במדעי המחשב 98 ובניתוח מערכות קיבלתי בבגרות הראשונה 80 ובשניה אין לי מושג כמה אני אקבל, אבל בטח לא יותר טוב כי היא הייתה אמורה להיות יותר קשה. עשית את כל החמש יחידות בניתוח מערכות??

למעלה