בכלל 1 ולא שלוש. מה שזה עושה זה לוקח כל סיבית ועושה לה AND עם הסיבית המתאימה לה במספר השני ומחזיר לך את התוצאה של זה (על כל הסיביות) בשביל לעשות AND שמחזיר TRUE או FALSE אז תשתמש ב && ולא ב &.
והכוונה היא שאם למשל יש לי בייט כזה : 11011011 ועוד בייט כזה: 00111100 אז זה בודק בהתחלה 0 מול 1 ולאחר מכן שוב 0 מול אחד ולאחר מכן0:1 לאחר מכן 1:1 וכך הלאה? ואיך אני אמור כמתכנת לדעת מה זה צריך להחזיר בלי לקמפל ?
.NET שם בסוף המאמר. מעניין מאוד מאיזה כוכב הוא נפל. אולי באמת כמו שאמרת לא יצא לך לראות אותו שם בזמנך. הוא באמת כ"כ פרימיטיבי גם במה שהוא אומר וגם בגישה שלו. בהחלט לא בוגר ואחראי.
שדגון כתב שם ואני מסכים בכל מילה שהוא אמר ב-VBS חסרים הרבה דברים שמורידים את הביצועים אני "מתכנכת" ASP כבר שנה וחצי בהתחלה עבדתי עם VBS אבל בשפה זו שום פונקציה לא שייכת לאובייקט כלשהוא ולכן היו לי דברים שלא עבדו כמו שצריך לעומת JS שהשיטות (=פונקציות) שייכים לאוביקטים של שהם. בוא נראה אותך מעביר מערך דו מימדי(נגיד של getRows) בשרת למערך חד מימדי בלקוח (ושיעבור ל-JS כדי שגם דפדפנים אחרים יוכלו לראות את המערך הזה) תסכים איתי שצריך לעשות JOIN בשרת כשעובדים עם VBS כדי להעביר אותו אחר כך למערך חד מימדי. משהו שב-JS מלכת תחילה אנו מונעים ומקבלים ישר מערך רשומות חד מימדי עדיין במערכים למה העבודה כזו נחותה ב-VBS עם מערכים לעומת JS שהעבודה בו עושה לך גם חיים קלים יותר וגם ביצועים יותר טובים
אם המתודות לא שייכות לאובייקטים עצמם מה זה אומר? זה משנה משהו? זה מוריד מערכה של השפה? חחחחחח. גם בגאווה וב-$C אתה תראה תפעיל פונקציות על אובייקטים למרות שהן לא חלק ממאגר הפונקציות של האובייקט. אז אסור לתכנת בגאווה? חחחחח. זאת גישה של אדם שעדיין לא יודע לתכנת. ואין לי ויכוח איתך על כך ש-JS טובה לצד לקוח. זה אומר שגם בצד שרת היא טובה? שטויות. וניסית פעם לכתוב קוד שיעבוד גם על IE וגם על NETSCAPE באותו אופן? גם שטויות. אז איזו שפה יותר טובה? אתה רואה? אתה מציג פה טענות לא נכונות בכלל. וחוץ מזה, כלל לחיים: כמה שתדע יותר טוב יותר. יש הרבה מאוד מאוד דברים שעדיף לעשות עם VB מאשר JS ואולי יש גם דברים להיפך. אז אם בכלל אתה הולך כ"כ רחוק למה אתה לא כותב ב-PERL או PHP? לגבי ביצועים אין מה לדבר וגם ה"שפה" הרבה יותר גמישה וכו'.
אני כרגע בוה את אתרי ואני מתאים אותו לכל הדפדפנים (במיוחד למוזילה ול-IE) ובינתיים לא נתקלתי בבעיה מסוימת. הכל תלוי בכתיבה לפי התקן של W3ולא לפי "התקן" של MICROSOFT