מתלבט

nirtheking

New member
תראה שנייה

בפורום ASP.NET ממליצים לעבוד ע"י C# אז איך אני מחליט... (הקישור הוא אותו קישור)

MotiAd

New member
שטויות במיץ!!!

השפה הטובה ביותר לעבוד איתה ובמיוחד עבורך בתור אדם שרגיל לעבוד עם ASP היא VB.NET הם סתם מנסים למכור לך את $C אין לשפה הזאת שום דבר מיוחד כ"כ להציע לך. VB.NET היא יותר מסתם שפה. ועקרונית/מעשית היא מתבצעת הרבה יותר מהר מאשר $C. זה נבדק.

nirtheking

New member
ASP!=VBS

ASP זו טכנולוגיה שעובדים בה עם שפות סקריפט בצד השרת אני עובד עם JS בגלל שזו השפה הכי טובה לעבודה ב-ASP (יש על זה מאמר שלם ב-FAQ של פורום ASP #130)... ראיתי איך הקוד של C# מחובר וגם התחלתי ללמוד JAVA לפני כחודש וחצי אבל עשיתי הפסקה בגלל הלימודים
(בדיוק לפני הכניסה ל-OOP--> כדי שאני אוכל להתעמק בזה ולדעת רציני את כל הקטע של זה) ומן הסתם דיי היה לי נוח איתו (עם הקוד) כי הוא דיי דומה ל-JS שאני עובד איתו ביום יום

MotiAd

New member
חחחחחח....

מי קבע ששפת JS היא הכי טובה? שטויות במיץ שוב פעם. זה לא נכון בכלל. לכל שפה יש את היתרונות שלה, ו-ASP עדיפה בעבודה עם VB. אבל אם זאת הבחירה שלך אז בהצלחה.

MotiAd

New member
כמה תותח שהוא לא יהיה...

זה לא משנה כלום. אדם צריך וחייב שתהיה לו היכולת להגיד ולעצור שנייה למחשבה. נו אז מה אם הוא אמר? אלוהים?

nirtheking

New member
עוד שאלה

למה חשוב ללמוד העברת בסיסים ? הבנתי שאיך שהוא זה קשור למתכנתי אסמבלר...

nirtheking

New member
עוד שאלה ../images/Emo3.gif מה ה

החיסרון של הפונקציה הרקורסיבית עד כמה היא נורא

scalla

New member
אני לא רואה שום בעייה עם פונקציה

רקוקרסיבית. אני באופן אישי עובד איתן כמעט תמיד. מה שכן, תיכנון לקוי ויהיה לך stack overflow. (במילים אחרות התוכנה תיקרוס).

scalla

New member
והן יותר איטיות מלולאות ...

כי שהן מתורגמות לשפת מכונה יש עוד שני משפטיי pop ועד שני משפטי push ועוד כמה תוספות בדרך כלל. אבל יש מיקרים שהן עדיפות או שאין ברירה.

nirtheking

New member
בעיקרון מהמקום שאני בא

(ה-ASP) מאירים (מהמילה הארה) שרצוי שלא להשתמש בפונקציה כזו בגלל שהיא מעיקה על השרת... רציתי לדעת האם זה כך גם בתכנות... (חוץ מהקטע של השרת)

DecayCell

New member
היא תופסת יותר זיכרון

ישנם מקרים שזה גוזל הרבה יותר זיכרון (סיבוכיות המקום של דוגמת העצרת המפורסמת היא (O(n במקום (O(1 בפעולה איטרטיבית), וישנם מקרים כמו סריקת עץ שבהם בכל מקרה תיאלץ להשתמש באותה כמות זיכרון, ולכן זה לא ממש משנה.

nirtheking

New member
כן אני בניתי פורום רקורסיבי ../images/Emo3.gif

ולכן שאלתי למה זה נורא...

scalla

New member
לפי מיטב ידיעתי

JSCRIPT קיים הרבה לפני ה NET. ולא משנה כמה תותח מי שכתב את המאמר גם הוא יכול לטעות ובעיניין #C קראתי קצת יותר עליה היום ונראה לי שעדיף שתתרחק ממנה ובעיניין התלות זה לא ממש נכון כי זו שפה שעברה אישור של מכון התקנים ויש אפשרות להריץ אותה על מערכות שהן לא windows אבל זה כבר סיפור מההפתרה (נדמה לי שפרוייקט בשם #Q פותר את הבעיה, אבל אני לא בטוח). בכל מקרה תעשה טובה לעצמך ותתרחק ממנה לבינתיים. למרות שאני עדין חושב ש++C הכי טובה בשביל המיקרא שלך, נראה לי שהיתי אומר לך ללכת על VB למרות התלות.

למעלה