מתלבטת

אייבורי

New member
הכל אודות גניפר

בנתיים אני קורא על אבא שמתגעגע לבן שלו מנהל איתו מערכת יחסים, מודיע כשהוא לא יכול לבוא מציע לבוא למחרת. עד כאן העובדות ומכאן מערכת פרשנות שלך לדברים, כאילו את מרכז העניינים. מין רצון הזוי שכזה להאמין שהוא רוצה לחדש את היחסים איתך. ואז עוד נוצרת התלבטות, כן או לא. בתכלס, לא נראה לי שהוא מתגעגע אליך או רוצה לחדש את היחסים איתך. כן יש לו מערכת יחסים עם בנו. ואם הוא מתקשר אליך, סביר להניח שיש צורך בנושא עקב הורותכם המשותפת.

שילה1

New member
נראה לי שטרם שחררת אותו,לחלוטין.

קשר עם הבן-מעולה,ואת אמורה לתמוך בקשר זה. אם יתקשר,מה להגיד וכו'-אני מניחה שאת יודעת לדבר ולהסביר,וכך תעשי. למיטב הבנתי-את זו שמושכת לקשר,חמלה וכו',ולא הוא. אל דאגה.לאתהיה לך בעיה שכזו,אלא בפנטזיה שלך. לראית עולמי,כשאביילדי חש שלא בטוב,מובן שאתקשר,אשאל לשלומו ואציע את עזרתי,אם זקוק לה,ולא על מנת לשנות סדרי עולם,אלא מתוך כבוד ונימוס.

גניפר14

New member
הפרידה בינינו לא היתה בגלל חוסר אהבה

אנחנו נפרדנו לא מחוסר אהבה או חוסר סקס או דברים כאלה שאנחנו שומעים בפורום על בעיות כאלה שנפרדים בגלל סיבות כאלו. זה לא המקרה אצלי הכל היה תקין מבחינת קשר ריגשי בעצם מאוד מאוד תקין. הריב עם הבן הגדול והרצון שלי לפתוח עסק כאן היתה הבעיה ועל זה היה הריב והפרידה.

גניפר14

New member
טעות בגדול

הוא משוגע עליי אבל הכבוד אוצר אותו על תשכח שאני הייתי איתו 16 שנה ולא אתה ולכן אני מכירה אותו קצת יותר טוב ממך. סורי הפעם טעית.

שילה1

New member
גם את,כי אני ממש../images/Emo68.gif!

אם כל מה שאת כותבת נכון,הרי שמזמן היה מנסה להתקרב.ולא היא. תראי-לפעמים נעים לחיות בפנטזיה,עד שהמציאות מוכיחה אחרת.התגרשתם.שניכם יצאתם לדרך חדשה.וזו-עובדה.

אייבורי

New member
נו שיגעון בערבון מוגבל

רק שתדעי, אני משוגע על ספורט, מזל שהעצלנות עוצרת אותי.

למעלה