מתלבטת

גניפר14

New member
מתלבטת

עד עכשיו השתתפתי בפורום כמגיבה לבעיות של אחרים עכשיו אני בתקן של מעוניינת בתגובות מאחרים. כפי שכתבתי כאן נפרדתי מבן זוגי לפני כ4 חודשים (זה עם הכבוד והאגו)לאחר שהיינו און אנד אוף 16 שנה היום הוא צילצל לבן שלנו ואמר שלא יקח אותו כי הוא סובל מכאבים בגב והוא צריך ללכת למוקד לקבל זריקות. כששמעתי זאת מבני התחילו הרחמים שלי לקרקר נורא דאגתי וזאת לאחר שהשלמתי כבר עם הפרידה והמשכתי בחיי לבסוף התקשרתי אליו ואיך שהוא שמע את קולי הוא ניתק. לאחר כשעה הוא צילצל לבנינו ואמר לו שמחר הוא יקח אותו אליו.(שזה לא אופייני לו להתקשר לבן במהירות כזו לאחר שאני התקשרתי) עכשיו השאלה שלי היא נראה לי כניראה שהוא יתפוס את הצילצול שלי כטרמפ ליצור עימי קשר יותר מאוחר ואני לא רוצה אותו כי הוא לא טוב בשבילי אבל לפעמים מתגעגעת קצת.כי בכל זאת היינו ביחד הרבה שנים אז אם הוא יתקשר מה אתם חושבים האם לענות לו או לא כדי לא ליצור פתח חדש לחידוש היחסים.?

גניפר14

New member
מסכימה

בנוסף שכחתי לציין שלא דיברתי איתו מאז הפרידה וזה היה הטלפון הראשון מזה 4 חודשים.

nowonder

New member
הוא אבא של ילדייך?

אז כן, לענות לו. תמצאי דרך ליצור איתו תקשורת שאינה זוגית, אלא משתפת פעולה. זה אפשרי להיות חברים ושותפים להורות, בלי להיות בני זוג. וזה תלוי בך לא פחות מאשר בו.

גניפר14

New member
הוא אבא של הבן הקטן

לגבי תקשורת הוא פגוע הכבוד שלו מעל הכל הבן הגדול גם נפגע ממנו מאוד ולא אהב את ההתנהגות שלו כלפיי הוא לא פירנס לא דאג לעתיד דאג רק לילדיו הגדולים הנשואים כבר מהקשר הקודם זה כאילו שאני לא הייתי קיימת הוא בעיקר היה בגן עדן תפקדתי מעל ומעבר. והבן נתן לי אולטימטום או הוא או אני אז בחרתי בבן. האמת הבן היה צודק כי כששני הילדים רבו הוא איים על הבן שלי בצורה מאוד מאוד לאנכונה אני לא רוצה לפרט הילדים רבו וכמו תמיד השלימו אבל האבא היה מאוד אגרסיבי בתגובה שלו כלפיי הבן הגדול ולכן הכל התפוצץ ונפרדנו. כמו כן הוא התנגד שאני אהיה עצמאית ואפתח עסק למרות שענייני כספים לא היו בינינו הוא לא פירנס אותי. ולכן הבן הגדול התרגז על הכל. והיום הוא האבא חי עם הכבוד שלו והאגו שלו כפי שרצה

A גדול

New member
וולאה מסובך

האם לענות כשהוא יצלצל - כן, ברור, איך לא. כשמצלצלים - עונים. אם לא רוצים להמשיך בשיחה יש לומר זאת: אנא אל תצלצל שוב. את יזמת את הקשר הראשוני - אז מה הקטע? את יכולה התעניין בשלומו, הוא האבא של הקטן שלך. ושאלת מיליון הדולר? מה בעצם את רוצה: * לחזור לקשר שהיה? * לבנות מערכת יחסים זוגית עם חוקים חדשים איתו? * סקס בלבד? * לשמור על יחסים קורקטים? תשובה על שאלות אילו תאפשר לך לבנות את השיחה איתו, אם תגיע. אך אל תבני על כך שהשיחה תגיע, הן הוא לא ענה לך כשאת צילצלת.

גניפר14

New member
הוא לא ענה שצילצלתי כי זו היתה קדם כל

צילצול ראשון מאז הפרידה כי לא דיברנו 4 חודשים. ואצלו אי אפשר לדעת אומנם האגו והכבוד כל כך חזקים. אני יודעת מהבן שהוא שואל עליי כל הזמן ולכן אני לא חיה באשליות האמת אני מתפללת שלא יתקשר כי טוב לי עכשיו אבל אתמול שכתבתי זאת הרחמים התחילו להציק וכאב לי עליו שהוא סובל וצריך ללכת למוקד זה פחות או יותר.

nowonder

New member
נו, אז מה הבעיה?

שיחיה עם האגו. את תחיי עם הילדים. ותדברו כשיש עניין שרלוונטי לילדים. מה זה משנה מה היה. נפרדתם. איל פאת מאת.

רחליקה האחת

Member
מנהל
גניפר, בוקר אור

הכבוד והאגו שלו הפרידו בינכם לדברייך. הגעגועים אליו צפים ומעוררים בך חרטה על הפרידה. כי טיבם של געגועים הוא להזכיר לנו רק את הדברים הטובים. החמלה שאת חשה כלפיו מלמדת כי הוא חסר לך. שאלת: כדאי או לא כדאי ליצור פתח לחידוש היחסים? השאלות שלי הן: מה את רוצה ממנו והאם הוא יכול/רוצה לספק לך את זה? על מה את מוכנה לוותר בקשר ועל מה לא? מהם גבולותייך והאם את מוכנה לשינויים שיגרמו לך להיות אסרטיבית? צר לי שחווית שתי מערכות יחסים לא נעימות. זה אמור לשמש לך מראה :מי את ומה עלייך לעשות כדי לשוב להיות את. יום טוב

גניפר14

New member
צודקת בהחלט ומסכימה איתך

יש לי חוסר באסרטיביות וכאן הבעייה לצערי אני מוצאת את כל הגברים לפחות שתיים במקרה שלי את כל האומללים המסכנים התינוקות בעלי הכבוד והאגו וכו וכו וכך יוצא שאני מרחמת עליהם עושה הכל בשבילם ואוכלת חרא בסוף. על מה אני מוכנה לוותר בקשר זו לא שאלה כי רק אני וויתרתי בלי סוף. גידלתי לו את הילדים שלו מאשתו שזרקה אותם אף פעם לא פירנס ויש עוד כהנה וכהנה

רחליקה האחת

Member
מנהל
תראי, אם הבעיה היא

חוסר אסרטיביות - מה דעתך ללמוד לפתח אחת כזו לפחות לטובתך?
ויש הבדל בין לוותר מרצון ללוותר מחוסר ברירה. היית האבירה על הסוס והוא הנסיך במצוקה. כעת צריך לדעתי לשנות את הדפוס הזה. ובאמת צר לי מכל הלב. 16 שנים ז
ה לא פשוט בכלל.

גניפר14

New member
נכון לא פשוט

אבל כמו שאת אומרת הוא היה נסיך אצלי. כולם אצלי נסיכים גם הילדים וגם בעלי החיים שלי אני אוהבת לפנק מה לעשות זה הטבע שלי. יש אופי שנותן ויש אופי שמקבל.

רחליקה האחת

Member
מנהל
נותן- מקבל

ללא קבלה של משוב על הנתינה גם הנותן הגדול ביותר מתרוקן. אולי זו הסיבה שחכמים הגבילו את מתן המעשר עד 20% מההכנסות? וגם אם זה הטבע שלך- את עדיין צריכה הכרה והוקרה שיתניעו את הנתינה. זאת ועוד- מה גרם לך לאמץ דפוס זה?

למעלה