מתלבטת

Citizen Y

New member
אני חושב שתפסנו פה דבר מענייר

דיברת על עצמך כרגע בגוף שלישי. נראה לי יותר סביר שבטעות שכחת להחליף יוזרים לשם המשתמש השני שבו אתה נוהג להתלהם כנראה :) משעשע ביותר בכל מקרה לגופו של עניין אין פה שום סתירה מבחינתי כי מעולם לא טענתי שחופרי מתנגד למנהור וזו בטח לא הסיבה שהחלטתי לתמוך בו להפך זה היה יכול להיות לרועץ, פשוט צריך לעשות זאת תוך שימוש בשיקול דעת - לדעת מתי לוותר לטובת שיקולים אחרים אם צריך. יש לי תחושה שמלי תתאבד עם העיר הזאת ביחד למען המאבק וזאת לא תוצאה רצויה. ושוב, זאת לא הסיבה לתמיכה שלי במועמד הזה בכל מקרה...

גור 2

New member
../images/Emo32.gifתיקון שגיאות

בזמנו הסתובבה ברשת (במיילים) הודעה שהכילה טקסט, באנגלית, כשבחלק ניכר מהמילים יש שגיאות כתיב וחילופי אותיות. היה צריך לקרוא מהר וברצף ובסוף לציין אם הקטע הובן ולציין איפה יש טעויות. הסתבר שהקטע הובן על ידי רוב הקוראים והם לא ידעו לציין, על סמך הקריאה השוטפת, באיזה מילים יש שיבושים. שכשקוראים טקס לא קוראים אותיות. המילה השגויה מקבלת את משמעותה אוטומטית מהקונטקסט בו היא כתובה ולמעשה נקראת נכון. למה אני נדחף עם זה? בגלל הודעות כאן שכל תכליתן תיקון שגיאת כתיב (הקלדה) ומנפחות את השרשורים. סיטיזן. ממש לא ראיתי את השגיאה עד שראיתי את התיקון שלך. לדעתי אין צורך בתיקונים האלה. לענין הודעתך. אל תמהר להסיק מסקנות. אולי הניק טיפס מעלה בסולם החברתי למעמד אצולה מה שמחייב את כולם כולל בעליו להתיחס אליו בגוף 3. אולי הוא דובר גרמנית. בשפה זו אתה פונה אל מי שאינו "סחבק" שלך או סתם קרוב בגוף 3, Sie במקום Du. טוב, זה היה פעם. היום כבר לא מקפידים כל כך.

Citizen Y

New member
../images/Emo32.gif הטענות צריכות ללכת לתפוז :)

לא זכור לי פורום בעולם שלא מאפשר עריכת הודעות (פחות מכיר פורומים בישראל). מה שאתה אומר נכון לגבי חלק מהמשתמשים, אחרים לא מבינים ואחרים מבינים אך מטפחים דעה שלילית על הכותב. בכל מקרה, האזרח ווי לקח את זה לתשומת ליבו

גור 2

New member
צודק.

רציתי לכתוב גם על אפשרות העריכה שחסרה כאן אבל כבר עברתי שם את מכסת המילים להודעה אזוטרית. אתה גם צודק בקשר לרושם על אחרים. עלי זה לא עושה רושם. אני יודע שרוב השגיאות באות מהקלדה מהירה. אגב, אפשרות העריכה העצמית טובה ליותר מתיקון שגיאות כתיב. לפעמים מצטערים על הסגנון או על התוכן וצריך לתת אפשרות לשנות.

ארזS

New member
זה נושא שדובר בו רבות

בפורום תפוז - משוב , והנהלת תפוז הסבירה את סיבותיה להתנגדות אבל לדעתי כל אחד מאיתנו יכול לעשות את המעט שלו למניעת טעויות בכך שיכתוב את התגובה ב"הוספת תגובה" ולא ב"תגובה מהירה" ולאחר מכן ילחץ על "תצוגה מקדימה" [ויבדוק את ההודעה] לפני ה"שלח/י" .

יש בעיה אתית בעריכת הודעות

ואני חייבת לציין - לגבי ההשוואה לממשקים "מתקדמים" יותר, שגם אני גולשת וגלשתי במקומות נוספים, ואף ניהלתי בממשק הפרימיטיבי של ווינט. תפוז הוא מהמתקדמים, אם כי לא נטול בעיות. ככה זה.

Citizen Y

New member
לא קונה את זה

לא בכל פורום אפשר לערוך הודעה לעד אבל בכל פורום שאני מכיר אפשר לערוך הודעה לפחות בדקות הראשונות לכתיבה זה שולל כל אלמנט של בעיות אתיות יחד עם השורה שמכריזה כי ההודעה נערכה... אין שום סיבה שפורומים בישראל יפגרו אחרי פורומים בחול...

ארזS

New member
חנה, שאלה:

האם קורה לך שאת כותבת תגובה ומקבלת הודעת שגיאה של תפוז, ואז את עושה "אחורה פנה" [כלומר חוזרת דף אחד לאחור בדפדפן] ושולחת שוב את התגובה ? כי אם זה מה שקורה לך הרי שאת סתם שולחת שוב. במקום לשלוח שוב פשוט תרענני את הדף וב-99,999% התגובה כבר תופיע. אני שואל כי זה קרה לי בעבר אבל מהר מאוד עליתי על הבאג שלהם ואילו אצלך קורה לא מעט שתגובות מופיעות בכפילות...

משתמע שחופרי משחק משחק כפול, איש נקי כפיים???

הבחור מנסה להחזיק במקל בשני קצוותיו, מצד אחד תומך נלהב במנהור ומצד שני ברגע שגילה שהמובילה את המנהור הפכה ליריבה פוליטית מזגזג. אכן ראוי להמשך כהונה.

32103210

New member
כולם בעד המנהרה,

השאלה אם הם מוכנים לעיכוב בסלילת הכביש , גם חופרי חושב שמנהרה זה טוב ,אבל גם התומכים יודעים שגם אם יבנו מנהרה (ולא יבנו ) זה יהיה עיכוב של כמה שנים ,ואת זה אף אחד לא מוכן לקבל . גם לא חופרי ,שמעדיף את הכביש עכשיו ,

yahoo456

New member
אז למה הוא שותף בעתירה לבג"ץ?

מה, הוא מתבייש? כמה פרשנים צריך בשביל להבין. אם הוא חושב שזה לא רלוונטי, אז שיואיל לרדת מהעניין. אי אפשר ככה. ולגבי העניין עצמו- ממש לא הולך לעכב. העבודות הן אותן עבודות. לא מדובר על כביש קיים, אלא כביש חדש שעומדים להקים. תחשוב רק שאין את כל ההתנגדויות להפקעות של התושבים בתוואי הכביש. כמה זמן זה ייקח (יש קרקעות ברעננה, הרצליה, גבעת חן, כפר שמריהו). בדרך הזו של המנהרה אין כמעט הפקעות ולא צריך לפצות את האנשים. גם זה שיקול עצום.

למעלה