מתלבטת

הילית...גם אני הייתי רוצה לגור בבברלי הילס...

ושם יש , לא רק דתיים צרפתים עשירים...אלא עשירים מכל העולם...
אני לא מבינה למה לא מקימים גם שם פרוייקט לזוגות צעירים מכל העולם... שיסווגו לפי תנאי משרד השיכון או בשיטת הגרין קארד... ?! מה רע...?! הילית, אני לא מתלבטת כמוך...כבר החלטתי...אני מצביעה לחופרי ולרשימתו...למרות בעיית המגורים... למרות שיש לי ארבעה ילדים שיהיו בריאים ואני משערת (אלא אם אזכה במפעל הפייס...) שגם הם לא יוכלו להמשיך לגור ברעננה... ומה את מציעה...?! לעשות טרנספר לדתיים הצרפתים שעלו לרעננה...?! אותם אלה, שעלו לארץ כי סבלו מאנטישמיות בצרפת...?! הילית...אלה הם החיים...
ובצרפתית מעוברתת: סה לה וי... יומקסים!

הילית111

New member
השוואה הזויה ביותר

מה הקשר בין בוורלי הילס לרעננה ? ממש "לא" הרחקת לכת הייתי אומרת. והרחקת לכת בטירוף גם אנשים שמרויחים משכורת ממוצעת יכולים לגור ולחיות בעיר וכך היה תמיד מה שאני אומרת שרכישה מסיבית של דתיים צרפתיים/אנגלוסקסיים דירות (לא למגורים אגב כהשקעות הרבה פעמים )העלתה את מחירי הדירות בצורה לא ריאלית בכלל רעננה לא בוורלי הילס -כמו שכתבתי המרחק בין רעננה לבוורלי הילס זה כמו המרחק בין עשירי צרפת לקרית שרת ברעננה (מאוד רחוק.... ) שיהיה גם לך יומקסים

מחירי הדירות עלו בכל הארץ... ואם אין לך כסף

לגור ברעננה - חפשי לך מקום אחר בגבולות ארץ הקודש... העשירים הצרפתיים והאנגלוסקסיים - לא אשמים במחירי הדירות בעיר...ואי אפשר למנוע כניסתם לעיר...מה את מציעה...?! לעשות להם טרנספר...?! אגב, אני לא רואה מרחק בין רעננה לבוורלי הילס...אני רואה מרחק בין בברלי הילס לרעננה...(ואם גם הפעם לא הבנת- זו בדיחה...
)

ATAF151

New member
אין מה לעשות בנושא

כשיש ביקוש גדול לעיר או שכונה מסוימת, מחירי הדיור באותה עיר יאמירו ואין אף אדם שיוכל להוציא כסף מכיסו ולתת לך מיליוני שקלים למימון הדיור בעיר היקרה. אז נכון שפה ושם עושים פרויקטים מצומצמים לנתמכי סעד בעיקר מילידי אותה עיר שנותנים איזו הנחה של 10% לרכישת דיור, אבל זה לא באמת ייתן מענה לרוב הצעירים המבקשים לגור בעיר יקרה.

32103210

New member
יש ויש מה לעשות ...

אני מכיר כמה אנשים שיתנו להם לנהל את העיר ,ועד הקדנציה הבאה המחירים יירדו ברמה כזאת שאפילו הם לא ירצו לגור בעיר.

yahoo456

New member
לא צריך להתייאש, יש הרבה מה לעשות,

ובלי כל הציניות. תמי- כמו שלא הבנת למה אנשים מתלוננים על מחיר הכרטיסים הגבוה שגבתה העירייה עם פתיחת "הבריכה העירונית", ואמרת שאת לא מבינה מה הבעיה, את שוב מפגינה את רגישותך הידועה. תארי לך שיש אנשים שרוצים פתרון לדיור יותר זול בעיר שלנו. לא צריך תמיד לזלזל.

yahoo, לזלזל...?! הצחקת אותי...! אלה הם החיים

חבוב... מי שמחפש פיתרון לדיור בעיר יקרה - זבש"ו... אין דיור זול ברעננה... אגב, במחיר דירה הכי זולה ברעננה - אפשר לקנות ארמון בבאר שבע... ולחיות כמו מלכים... וזה עדיין לגור בארץ הקודש... יש להיות מציאותיים... וזו לא בושה לגור מחוץ לרעננה...

הבנייה העתידית לזוגות צעירים ברעננה תכיל מן

הסתם מעט דירות בשל מיעוט במגרשים לבנייה... רעננה יכולה לגדול עד ל- 100.000תושבים...ואין מצב שיהיה מקום לכל הזוגות הצעירים בעיר...אני משערת שפתרון יבוא רק על מיעוט מהזוגות הצעירים שרוצים לגור ברעננה... נראה שבבוא היום, גם ילדיי יבחרו לגור מחוץ לעיר...(אלא אם אזכה במפעל הפייס...
) ואני לא רואה בזאת פסול...

הילית111

New member
מי דיבר על זול ?????

מישהו אמר זול ? תאמיני לי שיכולנו ל'קנות בהוד השרון /כפר סבא כמו כלום אבל בגלל שמשפחתי פה אני מתעקשת באמת נחמד מצידך לשלוח אותי ואת משפחתי לבאר שבע -אכן בכסף שיש לי אני קונה בנין בבאר שבע וברעננה חורבה. תהי רגועה לא נשאיר לך ולחבר מרעיך המושחתים את העיר-לקמבן הטבות למקורבים וכו גם אם נחיה עוד כמה שנים בשכירות ובסוף נקנה זה שווה -בסוף אולי חוץ מצרפתית נשמע גם קצת עברית ברור לי שהיית רוצה שהרבה משפחות ממוצעות כמונו יעזבו את העיר לבאר שבע והיא תישאר מקום לדתיים עשירים וקומבינטורים כמוך על כל פנים אחרים בעלי טיפה יותר רגישות הבינו למה אני מכוונת המחירים עלו בצורה לא ריאלית אחי עובד שכיר ממוצע לפני עשר שנים קנה דירה בקלות ברעננה היום זה הולך ומתרחק ו

הילית...מה יש לך נגד צרפתים...?!../images/Emo123.gif

אי אפשר למנוע כניסתם לעיר...כמו שאי אפשר למנוע הישארותך בעיר... את לא נעימה ונשמעת קצת אנטישמית לגביהם... ואגב, מה יש לך נגד קומבינטורים...?!:- D
והיי... אני מתכוונת ללמוד צרפתית... להשתמע...

הילית111

New member
מסכימה איתך תמי חיון -מתבטאת בזילזול

אני לא מכירה אותך ואשמח לדעת אם את חלילה בעייריה-ניראה לי שכן אם כן תהי בטוחה שאני אלך לאצביע (לא לך ולחבר מרעיך )

הילית...גם אני לא מכירה אותך - וטוב שכך...

וחלילה...אני לא עובדת עירייה... - לא תמצאי בעירייה עובדים דתיים ועשירים כמוני...?!
אגב, אריק ואני הקמנו תנועה חדשה בשם "די לבכיינות!!!"...והיום הוא מינה אותי להיות מספר 1. אצלו... רוצה להצטרף אלינו...?! מבטיחה לך, תוך יום יומיים - הכל יעבור לך... ותהיי רגועה... המוטו שלנו הוא - תחשוב טוב יהיה טוב...מה דעתך...?!

ואולי הילית - זו אתה...?!

אני מופיעה רק בשמי - ואתם...אזרח מודאג2...nesi...yahoo...והילית...- צצתם לנו בפתאומיות...רק בחודש האחרון...ועל פי תוכן ההודעות שלכם - הרי שיש מצב שאתם אותו אדם..לא...?!.
ואגב, לדמות המופיעה בשם הילית - יש כנראה בעיות בהבנת הנקרא - והיא גם טיפ טיפה - אנטישמית...(לצרפתים ולאנגלוסקסים - העשירים...)- לא רבתי איתה - רק שאין לי סבלנות לכסילים בעלי יוהרה...

yahoo456

New member
אני כותב כאן כבר מזמן, ואת חכמה גדולה!

רק שבד"כ את שוכחת את: "סייג לחכמה שתיקה" כבר נמאס מכל הרמיזות הטפשיות שלך. הרי אם היו מתחנפים לחופרי, במיוחד את, היית מהללת ומשבחת ומברכת כל אחד על חנופתו, אבל איך שהוא הדיעות העולות פה בפורום הן שונות ומגוונות, ואת תשמיצי כל מי שלא בצד שלך, ובמיוחד לא לגופו של עניין. לא מבין מאיפה את חושבת שאת יכולה להעניק ציונים לאנשים כאלה או אחרים? תרגיעי, כאן זה לא בי"ס. מקווה שהבוסים שלך לא קוראים את כל הגיגייך פה, לא יודע מה היו חושבים.

למעלה