מתלבטת

הילית גלשה ואני מקווה שתמשיך לגלוש כאן כתמיד

יש אכן הרבה אחרים שהתווספו כדי לקדם אג'נדת בחירות. אלו שכבוד הזולת היה לצנינים בעיניהם - עזבו (עם סיוע). אלו שהסכימו לגלוש בכייף בגבולות כללי הדיון המכבד - נשארו. אני מקווה שיתאזרחו בפורום וישתלבו בעשייה הציבורית של חבריו וחברותיו, גם אחרי הבחירות.

הילית111

New member
תחפשי קצת בהיסטוריה של הפורום ותקראי

ממתי אני פה אני לא רוצה לומר מי קופץ בראש הצלחת להצחיק אותי

הילית...חנה דאגה לתקן אותי...ואני שמחה שלמרות

הכל - הצלחתי גם להצחיק אותך... יום נפלא-

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif - א-ה-ב-ת-י...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שרה... - אנחנו מחפשים דוברת...?! מה דעתך...?! התשלום מעולה...!!!
בעצם אי אפשר לקבל אותך - כיוון שאנו לא מקבלים גריאטריה רק צעירים...מצטערת... תשארי עם דן ברוך

yahoo456

New member
סגנון דוחה ומגעיל, אולי תשחררי אותנו מזה?

כזו וולגריות. מקווה שליד התלמידים את לא עושה פאדיחות. כבר שצחקת על השבץ המוחי, אמרתי לך שלא על כל דברים חייבים לגחך. תארי לך (אם את יכולה) שלא את כולם זה מצחיק, יש כאלה מהקוראים שרק מצטערים.

yahoo, "שן תחת שן..." ו - "עין תחת עין..." -

לפי שעה אתה ושרה אינדורסקי - אורחים די חדשים בפורום... תדברו יפה...? - תקבלו את הכבוד המגיע לכם!!! תנסו לעקוץ...? - תעקצו חזרה!!! ו-ה-כ-ל ב-צ-ח-ו-ק כ-מ-ו-ב-ן !!!
שיהיה לכם אחלה יום!!!

ארזS

New member
סתם מחשבה שעלתה בראשי.

ולשם שינוי דווקא בלי קשר לנאמר בשרשור. הלוואי שאני בגיל 108 [כפי שכתוב בכרטיס של הילית111] אוכל לכתוב כמוה....
לא מבין מה יש לאנשים לכתוב שהם בני 3 או בני 108. בעיני זה לא מעיד על אמינות יתרה. כמובן שאני בעד זכותו של כל כותב וזכותה של כל כותבת לכתוב בעילום שם ובעיני זה לא מעיד על טרוליות, אבל לשם מה לכתוב גיל בלתי סביר ???

nesi happy

New member
הילית, קחי אותה בקלות, להלן הסבר:

ראשית כל מדובר באישה טובה וחיובית בסה"כ, הענייין הוא שהיא מקורבת לחופר, מונתה לראש וועד שכונת לב-הפארק, (למרות שלא היו שום בחירות ואין ועד זולתה). על סמך הקשר לחופר הוצע לה להיות מנהלת השיווק של הבריכה העירונית החדשה, עקב ביקורת האופוזיציה והקואליציה (מרץ) העניין נדחה. למנהל הבריכה מונה אדם אחר המקורב אליה. היא אירגנה לפני שבוע הפנינג בשכונה שלה שכולו תמיכה בראש העיר אך למרבה ההפתעה הוא נתקבל באדישות מוחלטת ולמרות שאמר - "אין עליכם לב-הפארק" לא נמצא ולו אדם אחד אשר מחה לו כף. אכן מבוכה לחופר שמיהר להסתלק כעבור 3 דקות.

nesi happy

New member
תמי חיון-שאפו

אני מפרגן לך מכל הלב על קור הרוח, באמת, לא צוחק בכלל.

הילית111

New member
תודה חברים אני הולכת להצביע

ולא לחופרי (תודה לכל המיעצים ) !!!!!! החלטתי הפעם להצביע למלי פולישוק. תודה לכולם קראתי הרבה דעות ודיברתי גם עם תושבים אחרים והאמת כולם היו תמימי דעים לא להצביע לחופרי כך שגם אם אני אישית לא נפגעתי ממנו אני מבינה שאחרים כן לכן חיבים להוריד אותו מכיסאו בסוף הכל יסתדר קראתי את כל השירשור שגרם לי להרבה מאוד צחוק אני חייבת לציין רק בריאותואושר לכולם (גם לגברת תמי חיון נציגת חופרי )

yahoo456

New member
מסקנה מעולה!!!../images/Emo140.gif

גם אני התלבטתי. בפעם הקודמת הצבעתי לחופרי ומאוד התאכזבתי במהלך הקדנציה שלו. ולכל המלעיזים- אני לא עסקן ולא פעיל ואף אחד לא משלם לי, ותמי- את לא מכירה אותי, ואני גם לא מכיר את הילית111, ואנחנו ממש לא מתואמים. פשוט מסיקים מסקנות הגיוניות ומתבקשות.

../images/Emo45.gifלהת' בקלפי!!! ואני..?! לא נציגה של חופרי

אני רק תומכת בו וברשימתו...!!! הילית...את מתבקשת לא להכתיר אותי בכתרים לא לי...
מאחלת גם לך בריאות - הנפש והגוף!!!

מאחר והצבעתך לא רלוונטית ממילא לסוגיית הדיור

אני מציעה בחום שתבדקי את אפשרות רכישתה של דירה יד שניה באחד הבניינים שישופצו בשנים הקרובות במסגרת התמ":א. זה win win. בהצלחה.

הילית111

New member
חנה תמא לא בוצע ברעננה-חד משמעית וזה ידוע לכל

ואשמח אם מישהו יוכיח לי אחרת אין בנין אחד ברעננה שזה בוצע ואנחנו לא מוכנים לקנות דירה על סמך הבטחות אני מעדיפה דירה ישנה בלי תמא מאשר דירה עם הבטחות ממשיכים לחפש שיהיה משהו מתאים נעדכן אני שיכת לקבוצה די גדולה של זוגות צעירים שמחפשים ולא קונים את הנושא של תמא שוב-מאחר וזה לא בוצע

למעלה