מתלבטת

הילית111

New member
תודה על ההסבר

עכשו הכל ברור ועוד סיבה למה ללכת לבחור -ולא בחופרי ובנציגותיו...

ATAF151

New member
הוא מבטיח מה שיהיה

אכן יהיו פרויקטים עם הטבות לצעירים, אבל: 1. מדובר בהטבות בעיקר לצעירים נזקקים - כלומר רוב הצעירים לא יהיו בכלל זכאים. 2. מדובר בפרויקטים מצומצמים. 3. מדובר בהנחות כאלו או אחרות אבל לא מדובר פה על דירות בחצי מחיר או משהו כזה.

הבעיה אמיתית בלי קשר להתלבטות

בעיית זוגות הצעירים הינה בעייה מורכבת שקיימת שנים רבות ברעננה. ללא קשר לעליית מחירי הנדל"ן הגבוהים בשנה האחרונה בכל הארץ. אל תאמיני להבטחות שיש פתרונות! אם אכן היו פתרונות נא להציג אותם לא בחוגי בית- כי לציבור אין מידע מלא בנושא, לא בהבטחות - אלא בפאנל של מתמודדים!!!!! נעשים מעשים לפתרונות וחלקם נמצאים בועדה המחוזית - שם זה הליך שלא תלוי בעיריה ובד"כ לוקח זמן ארוך בגלל התנגדויות שונות ומשונות. עליית המחירים ברעננה היא תוצאה מובהקת של איכות החיים הטובה (ותודה לעיריה על כל ראשיה) ורצון האחרים להינות מכך. אינני מאמינה שדתיים ן/או צרפתיים גרמו לעלייה לאורך זמן אלא בתקופה קצרה מאד ולא לכל המקומות ברעננה. כמוך גם התלבטתי וזו פעם ראשונה שהחלטתי לתמוך בדן ברוך גם בגלל שהוא היוזם הראשון - וזה מצויין בפרטיכל של ישיבות העיריה - שהעלה את נושא הזוגות הצעירים לתושבי רעננה (בנוסף לעוד עשייה נפלאה למען התושבים) וממשיך בעשייה למען הפרוייקט הנוסף מעבר לזה שתקוע בוועדות.

32103210

New member
חופרי מפרסם על,

תוכניות ברמה מתקדמת של אישור בבורילא ולב הפארק אם תישאל אותו לגביי מה יהיה אחרי הפרוייקט . הוא יגיד לך שצריך יהיה לחפש אדמות ,

תמי לדן ברוך אין פתרון וגם לאף אחד אחר אין!!

הבעיה היא בעיה אמיתית וכאובה. וכל מי שמבטיח שיש ביכולתו לפתור זאת במיידית שוגה ומטעה בגדול. דן ברוך מסייע בנושא (כבר אמרתי לך שהוא היוזם הראשון בפרוייקט זוגות צעירים......) וכבר פועל בנושא האדמות שקיבלנו מרישפון ללא לאות וכולנו מאחלים לו הצלחה. הצלחתו תהיה הצלחת כולם ולמענם.

שרה, שטויות ...לא קיבלנו שום אדמות מרישפון...

או שאת לא יודעת...או שאת מוכרת לנו שטויות במיץ עגבניות... ולו רק כדי לקדם את המועמד שלך... נכון שפעם חשבו לקבל אדמות משטחי רישפון... אבל זה היה מזמן... על מה דן ברוך בדיוק פועל...?! מה את מדברת שטויות...?! התוכנית הזו שהייתה בגדר חלום ליל קיץ - נגנזה...ואם דן ברוך מספר שהוא פועל באדמות שלא קיבלנו - אז זה בבחינת הטעיית הציבור...!!! (אגב, דן ברוך אמר לי שהוא היה הראשון שהעלה את ההצעה להקים בריכה עירונית ברעננה ...וכשסיפרתי זאת לשוש לוין היא התפקעה מצחוק
ואמרה שזה היה בכלל רעיון שלה...
נו...מה לא עושים כדי למשוך תשומת לב של בוחרים...?! שרה'לה... את עושה פרסום לא אמין למועמד שלך... את חדשה בפורום...וכדאי שתדעי שגולשי הפורום לא טיפשים
SO...GIVE ME A BREAK

תמי חשוב שתבדקי מי מוכר שטויות.

אם אינך יודעת בידקי!!!! במיוחד אם הינך מציגה עצמך גם כעיתונאית. וכדאי שתבדקי בעיריית רעננה - כ"כ פשוט! לידיעתך, עירית רעננה קיבלה אדמות מרשפון (וכנגד זה רשפון קיבלה היתר להפשרת אדמות לבניה אצלה). ואכן דן ברוך פועל להעלאת אחוז הדירות שיופרשו לזוגות צעירים!!! - שוב בלי פרסום!!!! זה לא קידום מועמד - אלא עובדות שהעיריה קיבלה אדמות - לא דן ברוך קיבל אדמות. אני שומרת לעצמי האפשרות לתבוע אותך על הוצאת דיבה לגבי הסייפא בכיתובך לעיל. באשר לאמינות בודאי שאינך יכולה ללמדני . ודעי שאינני מדברת שטויות בכל מיץ שהוא... לגבי הדברים שאת טוענת שדן אמר לך בנושא הבריכה, אין לי מושג בנושא - אבל אברר. אולם לעומת זאת כבר נתקלתי בדברים שציטטת את דן ברוך ובעדינות אומר לך שאולי חלמת ..או רצית ..שיאמר לך... אבל בואי לא נרחיב כי חשבתי שסגרנו את הנושא.

וואוו איזה פחד...אם אני אומרת שדברייך הם

שטויות במיץ...זה אומר שאני הוצאתי דיבה עלייך...גבירתי הנאווה...לדעתי הדברים הם שטויות במיץ...ואם את יודעת אחרת הוכיחי אותי... פורום זה נועד להחלפת דיעות...ועם כל הכבוד לך הרי שאת ואני מחליפות דיעות בנינו...בפורום אני לא עיתונאית... ובעיניין זה אני נשענת על מה ששמעתי מפי מביני דבר... אותו הדבר לגבייך, שכן את לא הדוברת של דן ברוך...?! תקני אותי אם אני טועה...(או שמא תבחרי לתבוע אותי גם על זה
) שרה אנדורסקי... מי את בכלל...?! הסטטוס שלך ושלי בפורום הוא היינו הך...אם את חושבת שאני טועה זו זכותך...אם את רוצה שאשתכנע שאני טועה - תקני אותי... ואל תנסי לסתום את פי... אגב, האם הייתי מקבלת איומים כאלה, אילו הייתי על דרך משל ניק עלום שם...?! האם זו הדרך שלך לענות בפורום למי שמעמיד אותך על טעותך... ולגבי החלומות שלי עם דן ברוך...?! מצטערת לומר לך...שכן לא היו לי אף פעם...נכון, שהחמיא לי שהוא פנה אלי...אולם אחרי ההתנהגות הלא מחמיאה שלו - הכל נמחק!!! מבחינתי - הוא שייך להיסטוריה... ואל לך לנסות להישען על כך... זו מדינה דמוקרטית...והבעת דיעות היא חופשית!!! אז את מתבקשת להוכיח אותי בטעותי...- ואל תלכי סחור סחור... ובמקביל... כדי להיות בטוחה - אני הולכת לברר סוגייה זו שוב... שבת שלום

שרה את עושה ממך ומדן ברוך צחוק

אייייןןןןן אדמות מרשפון שעברו לרעננה. נכון פעם אמרו שאולי נעשה כזה דבר וזה נשאר שם לא קרה כלום. הבעיה היא שדן ברוך אולי טועה ומטעה וכדאי שילמד את הסוגיה. בכל זאת חבר מועצה ותיק. די עם הבולשיט.

ariklev5

New member
את עושה צחוק מעצמך ומהמועמד שלך. מספיק לשלוח

כאן שטויות. תבדקי בעצמך את הדברים . כבר שניים אמרו לך אותו הדבר,אז תבדקי. בברכה אריק

לאריק (ולא למירון - כי שניכם תל-אביבים) אז

בודאי תמסור לי מהיכרות אישית מאד!!!! תגובותיכם דומות?! כאדם תרבותי - כפי שחשבתי והסכמת לכך - חשבתי שיש אפשרות להחליף דיעות ולא תדרוש ממני להפסיק לשלוח אותם. קרוב לודאי, שאפתיע אותך.דןברוך ביקש בכל לשון מכל צוותו לא להגיב להשתלחות שהיתה בפורום כלפיו!! (כאשר נודע לו על כך), לכן גם עומר מנוס נמנע בהמשך מלהגיב בנושאים הנ"ל. אולם אני חושבת שאי אפשר למחול על כבודו של אדם יקר כמו דן ברוך שהקדיש 25 שנה לשרת את הציבור ברעננה כחבר מועצה והוכיח עשייה!!!! מאחר ואני נחשפתי לעשייתו הרבה בצניעות מתוך הבנה שכך צריך לנהוג איש ציבור. התפעלתי והייתי רוצה לראות הרבה דן ברוך במועצת העיר. לכן מצאתי לנכון להגיב ולשתף גם את חברי הפורום הנכבד בעשייתו רבת השנים. כך שממש לא ברור לי מקור הכעס, הבנה שרק הוא עשה, כינויו בשמות, זלזול במעשיו - ל מ ה ? גם אם הינך תומך ברשימה אחרת, ציין את הישגיה, אולי אשנה דעתי - אבל לתקוף כל הזמן? לך תמי, צר לי אינך ראויה לתגובה.

בחיי'את שרה...-זה כי אין לך מה לומר...../images/Emo67.gif

ועכשיו מה...?! עכשיו ארגיש מאוד בודדה...
ולא יהיה לי למי לענות...

ariklev5

New member
וואו איזה בלשית.תפסת אותי ואת אחי התאום יש

לנו אח נוסף-רון חולדאי,גם הוא גר בתל אביב. יש לי שאלה אליך: האם את עולה חדשה? כתיבתך עילגת ומכילה משפטים סתומים בלתי ניתנים לפיענוח,כמו המשפט הראשון ו...אל תטרחי להסביר לי אותו. דבר נוסף,אם המועמד שלך אמר לך לא להגיב,למה את מפרה את הוראתו? הוא המנהיג שלך,הזוהי מנהיגות? ולסיום שרה-די לבכיינות ! צנוע ענו בנה את כל העיר,הביא אדמות מרשפון...אולי יש אדמות גם בתל אביב,אני אדבר עם אחי שייתן... בעקבות הודעותיך כאן בפורום החלטתי להקים תנועה ה חדשה "די לבכיינות"! ויש לי כבר המון תומכים. את רשאית לתבוע אותי,אתן לך את כתובתי בתל אביב. סגרנו כאן בפורום דיל עם עו"ד שיגן על כולנו מפני תביעותיך. שרה: ל-א מ-פ-ח-ד-י-ם אריק

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif- אפשר להיות מס.2 בתנועה החדשה?!

אריק, לא הצלחתי להגשים חלומות אצל דן ברוך...
אולי אצלך אצליח...

ariklev5

New member
אצלי את תהיי מס' 1.לא לבכיינות!

ויש כבר המון תומכים. על שאר המקומות נצטרך כנראה פריימריז. אריק

למעלה