מתלבטת וכואבת

מתלבטת וכואבת

חדשה באתר מאוד מתלבטת ומבקשת עזרתכם לקבל החלטה אני נשואה שמונה שנים אמא לשני ילדים קטנים מתחת לגיל 4 עד לידתם הכל היה בסדר לאט לאט עם השנים התרחקנו , אבל בסה"כ הכל היה בסדר ביננו אני מודה שלא הייתי הכי חמה ואוהבת כמו בעבר. היו לי הרבה רגעים של עייפות ומתח. עד שגיליתי לא מזמן שבעלי בגד בי. אפיזודה חולפת מבחינתו, בעלה עלה על זה והפסיק את הקשר ביניהם וטרח להתקשר להגיד לי, כמו סרט הזוי כך החיים... מאז חודש וחצי אני מנסה להתמודד. אנחנו הולכים לייעוץ זוגי בדיוק התחלנו שבועיים לפני שהתגלה הכל כי ביקשתי לרענון הקשר... והוא עשה לי טובה ובא. הוא מאוד התנצל ונשבע והבטיח שזו הייתה מעידה חד פעמית ושהוא אוהבת אותי מאוד והיום מבין עד כמה. האשה שבתוכי מאוד מאוד רוצה ללכת האמא שבתוכי פוחדת כל כך והכי הכי מהפגיעה בילדים. גרושה צעירה שני ילדים קטנים, אני מתה מפחד. איך החיים שם בחוץ לגרושות? כלכלית? ריגשית? אפשר באמת להתחיל מחדש עם שני ילדים קטנים מגבר אחר? הצילו אני בוערת מבפנים, כלפיי חוץ מנסה להמשיך כרגיל!!!

א פרסקי

New member
דעתי האישית

אם עדין יש בינכם משהו שווה לנסות על בגידה לא מפרקים נישואים (בטח עכשיו המון קופצים) בכל מקרה יש לפניך עבודה קשה גם לך וגם לו אז נשאר רק לאחל בהצלחה

מאיקי32

New member
סליחה? אני מבין ה"קופצים"

על בגידה לא מפרקים נישואים? איך אפשר לסלוח ולהבליג על מקרה שכזה? תמיד הרי נושא הבגידה יצוץ, ויגרום למתחים ולבעיות שונות, ואיך בכלל אפשור לסמוך על מישהו, לאחר שאת יודעת שהוא כבר בגד פעם אחת ולא כ"כ הייתה לו בעיה עם זה, איך אפשר להמשיך הלאה, כאילו זה עניין של מה בכך? ותגיד א פרסקי, אם בת הזוג שלך תבגוד בך, אתה תסלח לה?

א פרסקי

New member
כמו שכתבו חברי

וגם אני כתבתי אם יש בינהם משהו עדין יש אהבה אז על זה לא חושב ששוה לוותר החלטת לקפוץ לדבר הכי פחות רלוונטי אבל שיהיה את אישית לא יכולה לסלוח ולשכוח יש כאלה שכן ויש כאלה שמוכנים וחושבים ששוה לנסות יש מקרים לכאן ולכאן בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה

א פרסקי

New member
כשאתה צודק.....

אתה צודק

מאיקי32

New member
תמיד כשהייתי שומעת על מקרים של בגידה

ומישהי שאני מכירה מאוד, מאוד טוב, שבעלה בוגד בה על ימין ועל שמאל והיא ממשיכה לחיות איתו, לגהץ את בגדיו, לבשל עבורו, ואף לפרנס אותו,בתק' שאינו עבד, שהיא לפי מיטב ידיעתי הכי נאמנה לו, אני מתעצבנת כל פעם מחדש, מה היא עושה איתו לעזאלזל?! אני, באופן אישי לא הייתי יכולה להמשיך לחיות כרגיל בזוגיות, גם אני אני הייתי הבוגדת (אין מצב) וגם אם הX שלי היה בוגד בי, יש לי עקרונות בחיים ואחד מהם הוא זה.

לכל אחד מאיתנו יש עקרונות בחיים

ולכן כל אחד מאיתנו חי את החיים שלו. החברה שלך בחרה להשאר עם בעלה למרות הבגידה. זו ההחלטה שלה. יכול להיות שהיא עושה חישוב של רווח והפסד והיא מבינה שעדיף לה להשאר איתו. יכול להיות שהיא בעצמה בוגדת בו והם חיים עם הבגידות ההדדיות בשלום. ויכול להיות שהיא אוהבת אותו. אני גיליתי על עצמי (בי לא בגדו, ככל שידוע לי, ואני לא בתולה
) שעדיף לא להגיד "בחיים לא" על סיטואציה שלא היית בה. אני גם מאמינה שאני לא אוכל להשאר עם בן הזוג אם יבגוד בי. אבל לא עמדתי בסיטואציה ולפעמים החיים מנתבים את ההחלטות שלנו...

צודקת ../images/Emo45.gif

"לעולם לא" היה מונח שגור גם בפי - בכל מיני תחומים. לא פעם תחומים אלו התרסקו לרסיסים... לחיוב ולשלילה. דעה כזו או אחרת בכל נושא לגיטימית, אבל כל עוד לא אנחנו עמדנו בסיטואציה המדוברת הכל רק בגדר של 'דעה'... ברגע שזו רק דעה אין מקום לומר "לעולם לא". איך כתבת בסיפא שלך - לפעמים החיים מנתבים את ההחלטות שלנו... רק אוסיף שלפעמים גם סיטואציה מסויימת מנתבת את ההחלטה שלנו.

aviavram

New member
כשיש ילדים ובעיקר רכים בשנים

העקרונות טיבם שלעיתים נדרשים להתגמש כי אם הבגידה חד פעמית אז לכל הרוחות היא דפקה משהוא או ההפך הבעיה כשזה הופך לשיטה משורשרת שכן הבגידה מתגמדת אל מול הנזק אז טוב שיש עקרונות כדי להגמיש אותם בחיים ובחיים ככלל לא טוב להתעצבן כי אז עושים ומקבלים בסדר הזה או הפוך החלטות שגויות תני לזה שניה

שרשירית

New member
למען הסר ספק

מה שהכי טוב כשכותבים מאחורי ניק ולא בשם האמיתי זה ששום דבר שקורה כאן בעצם לא נוגע לנו. ולמען הסר ספק, אני בכלל לא גרושה, לא אמא לילד, לא תימניה, לא בתולה ולא מאוננת. אז למה להתנצל אם אין ספק?

אל תהיי כ"כ בטוחה...

את אף פעם לא יודעת מי קורא כאן- ויש הרבה יותר קוראים מכותבים, ואת לא יודעת אם חמותך/אמא שלך/חברה או סתם הגרוש שלך קוראים פה ומזהים אותך מתוך הכתוב...

מאיקי32

New member
אני ממש לא חושבת שאמרתי משהו שהוא

לא בסדר, אני לא קיללתי אף אחד, ולא שיקרתי, ולמה אני בכלל מוצאת את עצמי כ"מתנצלת" על לא עוול בכפי! בחייכם אנשים! וגם אם הגרוש שלי פה, אז שיבושם לו! לא זכור לי ש"ליכלכתי" עליו פה באיזו סיטואציה... אז המצפון שלי נקי!!! THE END...

למעלה