מתלבטת בנושא חוגים....

לאה_מ

New member
ממש ממש בסדר.

גם לי יש ילדה שהיתה סרבנית חוגים מוחלטת בגיל הזה (להבדיל מאחיה הגדול, שמוכן ללכת לכל חוג שאני מוכנה לממן). בכתה א' היא ביקשה אורגנית (וסרבה לחוג ג'אז), והשנה (כתה ב') היא ממשיכה עם האורגנית וביקשה גם חוג אמנות. אין לי שום סיכוי לשכנע אותה ללכת לחוג שהיא לא ממש רוצה. וזה מצויין.

blonda3

New member
אמא של שחר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה בסדר, תרגעי.את לא "שיכורה". גם אני חשבתי בתחילת השנה שגיל 4 זה גיל מוקדם לחוגים למרות שידעתי שיש לבתי חברות שנרשמו כבר בשנה שעברה בגיל 4 לחוגים. אני קיוויתי מאד שהעניין הזה ייחסך לי השנה, אבל יצא כך שכנראה שלא. ההתלבטות שלי היתה בין היתר גם בגלל שחשבתי שעלולה להיות התלהבות התחלתית ושבהמשך השנה זה יימאס....אז החלטתי לדחות.....עד שבא הלחץ מצידה....ונכנעתי.אני יודעת שהבת שלי תהנה כל עוד החוג יתקיים,זה חוג שבאופן רשמי מתקיים פעמיים בשבוע!! ואני הצלחתי לשכנע את המנהלת שתאשר לבתי להגיע רק פעם בשבוע כי לי זה נראה בהחלט מספיק, וגם מבחינה כלכלית.... לגבי בתך.... את נשמעת כלכך שלמה עם עצמך וגם הבת שלך רגועה אז מה צריך יותר מזה? אז מה אם כל הבנות רשומות לחוג? לבת שלך יש חוג סבתא ופעם בשבוע "חוג אמא"....מה רע? הלוואי ולבת שלי היתה אפשרות ללכת לסבתא אחה"צ.... אני מחזקת אותך בדרכך. לא חייבים ללכת לחוגים. זאת פריבילגיה, וכמובן שזה רק כשהילד רוצה.

למעלה