זה הרבה ביצים והרבה שמן
יש כלכך הרבה מתכונים, עם הרבה נקודות השקה, אבל גם עם הבדלים - הן בחומרים והן בכמויות. כפי שכבר אמרתי, יתכן וטעיתי בכמות החמאה (כתבתי מהזיכרון) ואני אבדוק זאת הערב. ובכל מקרה - אני תמיד מעדיפה להכין משהו ממתכון שטעמתי או שמישהו אחר ממליץ ממקור ראשון ומטעימה, ולא מ"סתם מתכון" שמצאתי ברשת, אלא אם כן זה באמת נשמע לי כמו וואוו אמיתי (היה לפני זמן-מה איזה מתכון של עוגת שוקולד שלפי המתכון והתמונות נראתה כלכך פיגוזית, שהייתי חייבת לבדוק, ואכן בהזדמנות הראשונה עשיתי, וזו היתה ממש נפילה. אולי כי ציפיתי להרבה.... אז תמיד מעדיפה משהו שטעמתי, או לפחות מומלץ ממקור ראשון...)