מתי מפגש פורום ?

natyh

New member
המצחיק הוא שתומר גיבור פורום .

הוא מדבר בפורום אך ורק על נושא אחד והוא סוכן נהנסיעות שלו .
איזה כיף היה בנסיעה , איזה כיף היה לשתות ביחד למרות שלא היה שלג איזה כיף לו שחבר שלו סוכן נסיעות וכולי הבנת את הענין ...
סקי בכלל לא קשור אליו והבחור בכלל לא מגיע למפגשים אם אין שם נסיעה עם סוכן הנסיעות שלו...
אבל מאחורי מקלדת הבחור גיבור גדול זה מה יש ..

Cמן רשום

New member

marceloros

Member
מנהל
בוא אני אבהיר עוד משהו

הקבוצה שתומר דיבר עליה לא קשורה לפורום, זו קבוצה אחרת לגמרי, לא קשורה למפגש, וזכותו לא לבוא לפגוש אף אחד כי הוא בכלל גולש איתם או לא לא משנה.
&nbsp
בואו כולם נשמור על תרבות הדיון ובלי פסים אישיים והאשמות, כמו שאני דן עם משה כבר יום שלם מבלי להסכים ובלי עלבונות.

natyh

New member
מרסלו אתה מגזים לגמרי

לתומר אתה מאפשר להעליב וללכלך על כל מה שזז וכשעונים לו ושמים אותו במקום אתה קופץ להגן עליו ?

הגזמת לגמרי !
ואם עוד לא הבנת שהמפגש הזה לא ראוי אז כנראה שאי אפשר להסביר לך !

marceloros

Member
מנהל
אני מגזים?

אני אהיה ישיר סליחה.
תפסת טרמפ על משה להפוך מפגש תמים ללא ראוי, רק כי מעוז הוזמן לתת קצת מעצמו ומהמקצוע שלו.
ניצחתם, אין מעוז, בקרוב גם נאסור גם לדבר על נסיעה בכלל כי לא לכולם (כולל אני) מתאים לנו להצטרף.
ואחרי כל זה עדיין זה לא מספיק מחוות למרות שבכלל אתם לא מתכוונים להגיע? ואני מגזים?
תכלס בגישה הזו אי אפשר להביא אף אחד ובאמת צריך להיפגש בשדה מבודד, כי כל מרצה פוטנציאלי יש לו עניין עסקי כלשהו ובקפה/מסעדה מישהו מוכר משהו.
&nbsp
"בואו כולם" מיועד גם לתומר, וגם לך, וגם לי וגם למשה.
וזה מופיע רק כאשר המצב מתחיל להידרדר, אני נגד הפעלת צנזורה ונגד מחיקות, בעד חופש הביטוי והדיון, כל עוד זה לעניין ולא קיצוני מדי.
&nbsp
רוצה סקופ?
רשמתי שאלה בפורום עריכת וידיאו, המלצה על תוכנת עריכה, מי שהשיב הוא מנהל הפורום שהציע לי את התוכנה שהוא מדריך עליה, בדק את הכרטיס שלי והציע לי להצטרף לקורס שהוא עושה באזור ירושלים. אגב יש לו לינק לדף עסקי בתפוז.
נו מה לעשות גם תפוז זה עסק.

natyh

New member
הפוך מרסלו

זה אתה שתפסת טרמפ על מפגשי הפורום כדי לקדם את מעוז כי ככה בא לך .
ועדיין אתה מתקשה להבין שהצעת משהו לא ראוי .
אז פתח פורום סקי בקלאב מד ואף, אחד לא יבוא בטענות !
בינתיים זה לא הפורום הזה !

ובענין הסקום סבבה : אחלה סקופ גם ביבי שיפץ את הבריכה הפרטית שלו על חשבון המדינה אז מה זה בסדר ?

Cמן רשום

New member
זה לא משהו כל כך חריג

תשאל שאלה בפורום מכוניות ואתה צפוי לקבל על פי העניין תגובות מבעלי עניין. פרסם שאלה בפורומים של נדלן או אדריכלות ומייד יצוצו כל מיני נשמות טובות שימליצו לך במסרים על השיפוצניק שלהם שהיו כל כך מרוצים ממנו שחייבים לשתף בזה כל מי שנכנס לפורום
. ואם הזכרת מנהלי פורומים, הופתעתי לקבל ממנהל פורום מסויים הצעה עסקית במייל. מה שמפתיע בזה שההצעה הגיעה לכתובת מייל שהשמוש כמעט היחידי שלה הוא תפוז והיא לא הגיעה דרך המערכת של תפוז אלא במישרין. אני מסיק שלמנהלים יש דרך לבדוק את המייל ואולי פרטים אחרים שאמורים להיות חסויים ואתו מנהל החליט לנצל את זה.

marceloros

Member
מנהל
מעניין

אבל לא, אין למנהלים זכויות כאלה.
כמו שציינתי אני ממליץ על כל מה שניסיתי ויצא לי כי טוב, גם אם זה השיפוצניק שלי, או דבר שאין לי יד ורגל בו כמו אפליקציה גם אם זו בתשלום. זה ללא קשר לתפקיד שלי כאן, כך היה גם לפני.
כל מי שתורם לפורום הזה אני גם מוכן להוקיר לו תודה בחזרה, אם זה בתור שרות לגולש.
גם מדריך סקי ישראלי בחו"ל שמציע את שירותיו מורשה לעשות זאת כשרות, הקו הדק בין זה לפרסום הוא שזה חד פעמי או בלוח.
אפילו זכור לי גם שמצאתי עצמי ממליץ על פינגווין שלא רכשתי מהם דבר, אבל ציטטתי אחרים בפורום ומכרים שנסעו דרכם לסקי ונהנו, עדות שמיעה.
אז כל טענה על קידום של סוכן או קלאב אחד (האחרון כזה שירדתי עליו רצח במאמר שלי מלפני שנים) מגוחכת ביותר.

זה לא אותו דבר אם אתה ממליץ על מוצר X או מלון Y מניסיון

להבדיל מבעל חנות שבמקרה הוא היבואן של המוצר שהוא ממליץ או סוכן נסיעות שגם לגמרי במקרה משווק של אותה חברה.

אבל כל הדיון הזה נראה לי קצת צדקני ומיותר כי כולנו עד כמה שהתרשמתי אנשים די נבונים ויכולים לקחת המלצות במידת הכבוד אך גם החשדנות הדרושה, או כמו שאומרים באנגלית with a grain of salt.

marceloros

Member
מנהל
צודק לגמרי

ובמיוחד כי ידוע לנו מי בעסקי הסקי (נשמע מצחיק חח) ומי רק כתחביב.
גם בכל מקרה פרסום לצורך פרסום אסור בפורום, פרסום "שירותי" כגון "מבצעי קלאב" או "הגיעו הבורדים 2015" הם בגדר הסביר.

עוד לא נתקלתי במישהו שאצלו זה "רק תחביב"

או שמטורפים לגמרי לדבר ומנובמבר ועד מרץ מתעדכנים במצב השלג בשלושת העמקים יותר מבמצב הילדים שלהם או המחנה השני שלא מבינים מה יש לאדם לקפוא תוך כדי ניסיון לרסק לעצמו את העצמות על איזה הר. עוד לא נתקלתי בכאלה שבאמצע.

אני יודע, אני יודע ....

הייתי יכול להגיד שיש כאלה שמרוויחים מזה וכאלה שמשלמים על זה ואני בצד הלא נכון של המשוואה

Cמן רשום

New member
עקרונית הוא היה יכול להשיג את המייל הזה גם ממקור אחר

אבל נראה הרבה פחות סביר.

לפעמים הקו בין המלצה לפרסום דק ולפעמים עבה כמו החומה הסינית. זו אחת הסיבות שסירבתי להרבה מאד הצעות של תפוז להיות מנהל פורום זה או אחר. כי לא רציתי לשים עצמי שופט מה ראוי להכנס לפורום ומה לא.

בארץ יש נטייה לקחת את הפרסום לרמות לא נעימות בעליל. הכל הולך. נסה לראות תכנית בישול ישראלית בטלביזיה. פרסומת אחרי פרסומת מהתחלה עד הסוף. החל מחמרי הגלם, דרך הסכינים, הסירים, המקרר, התנור. אפילו בר המים. הכל פרסומת. פשוט בדיחה. אפילו הקריינים בערוץ הקניות (עוד קיים בכלל?) לא מסוגלים למכור כל כך הרבה מוצרים כמו "השפים" הטלביזיוניים בארץ.

marceloros

Member
מנהל
וצודק לגמרי ויותר

בפורום אני משתדל לשמור על אוירה נעימה ולא למחוק ולהעיר כל היום, וממשיך במה שהיה לפני שימשיך כי לי היה טוב כך.

מהפרסום בתוכניות אני צוחק בד"כ, כי הם מפרסמים דברים שנראים יפים, אבל לא בהכרח הכי מקצועי שיש.
לא קניתי את המיקסרים היפים עם הצבעים, קניתי מה שחבר אופה המליץ לי.

לענין המייל נזכרתי לבדוק משהו, אצלך באמת חסום (אולי חסמת אחרי?) אבל למשל אצל הבוס ניתן לשלוח מייל במקום מסר

Cמן רשום

New member
לא יודע, כמה שפים טובים מאד איבדו אצלי נקודות

כשאאיתי אותם דוחפים מוצרים כמו אחרון המוכרים מתא המטען של המכונית באיזה יריד סוג ז'.

marceloros

Member
מנהל
היום ראיתי פרק במירוץ למיליון האמריקאי

כמה דחפו שם את פורד... אבל מה? הזוג שסיים ראשון את הקטע זכה כ"א בפורד טאורוס מפוארת.

למעלה