מתי מפגש פורום ?

Maoz20

New member
21.5 , תוכניות שונו,הרים הוזזו והכל הסתדר מבחינתי- אני מגיע

natyh

New member
אז מעוז יחליף אותי הפעם ....כנציג מהצפון .

אני חושש שאם אגיע שוב פעם תידפק לכם החופשה בקלאב מד , עובדה שנתיים הגעתי למפגשים ושנתיים נדפקה ננסה בלעדי הפעם ....

natyh

New member
שמח לשמוע שזו לא אשמתי ....

מן הסתם תשמח לשמוע על הכרזה שיצאה היום מטעם גוף מטאורולוגיה רשמי עולמי מוביל :
השנה הזו היא שנת אל ניניו חזק ביותר !
אם תיסעו לקלאב מד דרך לא משנה דרך מי בתאריך הכי זול כרגיל שוב תידפקו ...
אבל זה לא עניני !
בענין סוכן נסיעות כזה או אחר , מה זה משנה איזה סוכן יגיע חוסר הבנה בענינים חשובים ונסיון לחסוך זו לא המצאה חדשה ....
אבל לקנות פעם שלישית מראש ולהידפק שוב לא נראה לי חכם .

marceloros

Member
מנהל
אבל מי "נדפק" ????

אז ברצינות מה ההמלצה השנה, שוב לחכות למאי? או שבכלל הילד חזק תבואו ביולי-אוגוסט ?
שישרף הילד !

natyh

New member
מרסלו אני מבין שקצת טעיתי כאן ...

עזוב שכח מזה עשה מה שאתה מבין ומקוה שיצא לך מוצלח .
למיטב הבנתי אם המפגש הזה הוא מפגש שיווקי אז כדאי להזמין נציגים של סקי דיל של פנגווין ועוד סוכנויוות או שזה פשוט מפגש מצומצם של כמה חברים ללא שום קשר לפורום אז עדיף למיטב הבנתי שתתקשרו אחד לשני ואל תערבו את הפורום בזה .

marceloros

Member
מנהל
אני אסביר שוב והפעם לאט

כלומר תקראו לאט כי אין לי אופציה אחרת.
&nbsp
איך בידיוק תרים יריד סקי, כאשר אפילו המקצוען בתחום ויתר על העניין לפני כמה שנים, כנראה לא היה כלכלי.
איך תביא כל מיני חברות? תבטיח להן קהל של 300 איש? נעבור לגני התערוכה? במימון של מי?
&nbsp
ב' ובהמשך לתגובה למשהZ על הנקודה החשובה - מה יותר קל לי ולנו מאשר לומר כי נהננו ביחד בלזארק, מסביב לשולחן בוקר צהריים וערב, הופכים עצמנו לחבורה סגורה ולא, סליחה על הביטוי, שמים על אף אחד אחר ולא מצרפים אף אחד אחר.
אז להיפך! אין אחד שלא שמח לרעיון לצרף עוד חברי פורום (וגם אחרים) וכל מה ששומעים זה תלונות שאנחנו צריכים להפריד עצמנו מכאן. מאוד הגיוני.

משהZ

New member
לא יעזור כלום זה לא נראה טוב

אולי זאת לא הכוונה מההתחלה אך זה לא נראה טוב (וגם לא מריח טוב)
מפגש פורום הוא מפגש ניטראלי כך זה צריך להיות זה לא פורום ממומן או שייך לגוף כזה או אחר לכן מהראוי שישמור על נטרליות לטובת הגולשים שיוכלו להפיק את המירב...

רציתם לעשות מפגש לקבוצה של שנה שעברה ולצרף חדשים אין בעייה פשוט תכתבו שזה מפגש כזה ומי שירצה יגיע אך בבקשה אל תצאו בראש חוצות שזה מפגש פורום...

marceloros

Member
מנהל
לא יעזור כלום כנראה לא נסכים

לו רצינו לעשות כזה מפגש היינו עושים כזה מפגש. אבל כמה פעמים שארשום שלא רצינו להיפגש לבד, וכבר מראש היו עוד אנשים שלא היו בנסיעה, ושיש עוד נושאים ועוד מטרות למפגש כגון סתם לפגוש כל מי שיכול להגיע, זה לא יעזור כי נראה כי אתה לא מוכן לקבל את זה.
&nbsp
אני מוכן לקבל שבתמימות זה לא נוסח מספיק טוב או לא היה ברור למי או למה המפגש, עובדה שהתבלבלת.
אבל לא אסכים שזה מה שזה לא.
לא מפגש לאנשים מסויימים, לא שיווק של סוכנות או סוכן אחד, ובטח לא שזה לא מפגש פורום.
כמות האנשים שכבר פגשתי אישית מכאן ויותר מאשמח אם יגיעו ואפגוש אותם שוב לפחות פי 3 מאלו שנסעו.
&nbsp
תתאמץ, תגיע ונדבר פנים אל פנים, וגם תגלה שזה לא מה שאתה חושב.

משהZ

New member
כן כנראה אנו לא מסכימים

הנק' החשובה לי בעניין זה שהפורום ישאר עד כמה שאפשר נטול אנטרסים.
שאנשים יכתבו את דעתם ונסיונם על מקומות שהיו, יסיעו לבאים אחריהם להגיע (לחסוך לאחרים את הטעויות שזה עתה עשית ובטח לא לחזור על טעויות של אחרים)
שאנשים ישתפו ויכתבו חוות דעת אוביקטיבית על ציוד שרכשו והשתמשו בו. כשאנשים יבינו על מה הם גולשים הם ידעו לבחור את הנכון להם ולהשתפר,

שהפורום הנ"ל לא יהיה תחת שליטת בעלי אנטרסים (אפשר לפרסם שיש מבצע כזה או אחר בצורה גלויה) או בניווט בעלי עניין, זאת לא המטרה ישנם פורומים פרטים של חניות בעברית (תעשו חיפוש ותראו כמה הם שוממים)

שאם לא כן אין טעם בפורום "סקי וסנובורד" אנשים יפסיקו לגלוש כאן כי לא יאמינו בנכתב בפורום.
ובצדק זאת דעתי

משהZ

New member
זה מפגש פורום או מפגש לצורכי שיווק?

סורי על הכנות, אך נראה שזה כבר מוגזם:

1.המפגש בתאריך הנ"ל יצא לא נוח ללא מעט חברי פורום פעילים אך טענו "שאין מה לעשות אף פעם זה לא יסתדר לכולם".... (יש בזה הגיון)
אך כאשר סוכן הנסיעות היה בקשיי הגעה רצו לבטל את המפגש...(זה מאוד לא סביר)
2.עם כל הכבוד למה המפגש הנ"ל דן דווקא בחופשות דרך אותו סוכן נסיעות (אין לי שום דבר אישי נגדו, אך הדרך הזאת גורמת לסלידה...)
"מעוז יספק נתונים לקראת נסיעת הפורום הבאה בסוף ינואר 2016, אולי גם על נושאי נסיעות סקי אחרים."
זה תוכן מפגש הפורום?!
מי שמעוניין בפרטים על חבילות דרכו יגש למשרדו או יחייג אליו
נראה לי לא הגיוני לעשות שיווק לסוכנות/ סוכן או כל דבר אחר במסווה של מפגש פורום.

מצטער על החוסר נעימות שבדבר

נ.ב יצא שגם אני לא יכול להגיע בתאריך הנ"ל

tomersi

New member
משהZ הכל בסדר? לא צריך לכעוס...הכל בסדר.

מרסלו סה"כ ביקש ממעוז לבוא כי יש לאנשים שאלות לגבי החופשות סקי (ואולי עוד שאלות שקשורות לתחום התיירות בכלל...) ומעוז יכול לענות להם על השאלות....כן כן, גם אני, שנוסע פעם בחודש, בנסיעות עצמאיות, מתקשר לפעמים למעוז לשאול אותו שאלה שקשורה בתחום שלו...
המטרה הייתה ליצוק קצת תוכן למפגש ולא רק "אהלן, מה קורה? מה המצב? מה איתך? וכו' וכו' וכו'"
לא נראה לי שתמצא פה אחד בפורום, שיוכל להעיד שמעוז אי פעם ניסה לשווק את עצמו או את הסוכנות שהוא עובד בה (במאמר מוסגר, אין לו צורך,
האמן לי, הלקוחות שלו, עושים את זה מספיק טוב בשבילו....כשאתה טוב במה שאתה עושה, אתה לא צריך למכור את עצמך יותר מדי.....)
ולפי מה שאני יודע, מרסלו כבר חושב על "נסיעת הפורום" של 2016, ובהתחשב בזה שרוב הלקוחות של נסיעות הפורום 2015 נסעו דרך מעוז, זה היה רק טבעי שמעוז יבוא לייעץ, לספר מה היה שנה שעברה ואולי לספר מה מתוכנן שנה הבאה בקלאב מד, בטיסות וכו'.
מרירות זה לא דבר בריא, זה עושה קמטים.

משהZ

New member
לא אמרתי שהוא טוב או רע ממש לא נכנסתי לזה, אני לא מכיר אותו.

זה גם לא העניין
&nbsp
נראה לי לא הגיוני לעשות מפגש שזה סימנו...
&nbsp
"זה היה רק טבעי שמעוז יבוא לייעץ, לספר מה היה שנה שעברה ואולי לספר מה מתוכנן שנה הבאה בקלאב מד, בטיסות וכו'."
מה טבעי בזה הפוך גוטה...זה מראה על מפגש שכל תכליתו זה פרסומת...
&nbsp
מה כבר יש לספר על מה שהיה שנה שעברה (כתבתם כן כבר שחזרתם ונשמע שנהנתם) ומה יהיה שנה הבאה בקלאב מד (זה בכלל לא פירסום נטו!)
&nbsp
&nbsp
אני אגיד לך מה:
לדעתי אין סיבה להשתמש בסוכן נסיעות אין צורך במתווך גם בזה (אולי נקנה כרטיס לאוטובוס ממתווך נסיעות?!)
אין שום בעייה להזמין מהקלב מד (הכל כך נחשק) גם באופן עצמאי ישנם לא מעט מבצעים ופרסומים (בוא אגלה לך סוד אף אחד לא עובד החינם ומישהו צריך לשלם על השרות... תנחש מי משלם...)
טיסות מה הבעייה להזמין לבד ואל תספר לי שזה זול יותר כי זה לא...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

tomersi

New member
משה, אתה נשמע כעוס, ואני באמת לא מבין על מה....

לדעתך אין צורך להשתמש בסוכן נסיעות? מעולה, אל תשתמש. (אתה מוזמן להגיע ולומר את דעתך, אני בטוח שאנשים יקשיבו לך...)
ואף אחד לא טען שהמפגש יהיה בסימן סוכן זה או אחר. סה"כ מרסלו אמר שמעוז יבוא לספר דברים על השנה הבאה.
נראה שיש פה בעיה אחרת שמפריעה לך, אתה מוזמן לשתף אותנו, נשמח לסייע.
"מה כבר יש לספר על מה שהיה שנה שעברה (כתבתם כן כבר שחזרתם ונשמע שנהנתם)"
תרשה לי להתנצל על זה, באמת, עכשיו שאני חושב על זה, זה עבר את גבול הטעם הטוב ואפילו גובל קצת בחוצפה....מבטיח שלא לספר יותר שחזרנו ונהננו (ואם מישהו יעיז לספר, שהוא חזר ונהנה, אני כבר אטפל בו, אל תדאג....)
בשנת 2015 אתה חושב שאנשים כל כך טיפשים שהם לא משווים מחירים, בודקים מחירי טיסות, העברות, מלונות, רכישה ישירות דרך קלאב מד (הקלאב כדוגמא בלבד) וכו'? מאיפה ההתנשאות הזאת?! או שאתה עוד אחד מאלה שיודעים הכל ויש להם דעה על הכל? במקרה הזה אז באמת כל תובנה חדשה מיותרת לך, אתה כבר יודע הכל.....
יש דבר שנקרא חטא הגאווה וחטא היוהרה, ממליץ לך לבדוק את זה....
עצם זה שמרסלו חשב לעשות את המפגש בבית קפה, שבו הבעלים יכול לשכנע אותך לקנות קפה, במחיר מופרז, כשאתה בבית יכולת לעשות את אותו קפה ברבע מחיר זה לא חוצפה?! (מרסלו, לידיעתך, הוגשה נגדך תלונה לתפוז בנושא, יש גבול לחוצפה, בית קפה, דבר חדש!!!)
ממליץ לך לקרוא את מה שמרסלו כתב כשחזרנו (כואב ככל שיהיה) אותו סוכן שאתה לא מכיר, בזכות היותו מי שהוא, מיגנט אליו קבוצה גדולה של אנשים (מהנדסים, מנכלים, סמנכלים, בעלי חברות גדולות במשק ועוד) אשר חלקם הגדול (ואני בינהם) נוסעים פעם בחודש לחו"ל, וככל הנראה, לאף אחד מאיתנו אין היכולת להזמין לבד, ואנחנו נאלצים להשתמש בשרותיו של סוכן כשאנחנו נוסעים יחד כקבוצה (טיפשים שכמותינו...)
אז זהו שלא. יש כל כך הרבה סיבות, שאני אפילו אטרח להסביר לך אותם כי הן כוללות את המילים, הערכה, כבוד הדדי וחברות.
אחזור על המלצתי לך, מרירות, וחמיצות זה לא דבר בריא, זה עושה קמטים!!!

משהZ

New member
אם כך אז חבל.

אם לדעתך דברי הם חוצפה והתנשאות
&nbsp
כדי שתקרא את דברי שוב ואולי תבין שכל הפסקה האחרונה מעוותת את דברי...
&nbsp
אם בא לך לריב תמצא משהו אחר
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נ.ב
יש לי חדשות בשבילך קמטים זה עניין גנטי

Cמן רשום

New member
הירידה הזאת על משהz באמת לא לעניין

גם אני לא מת על ערבוב ענינים מסחריים בפורום שהוא בין חברים. אחרי זה כבר קשה לדעת מה זה מסר אישי ומה פרסומת. ולא חסרות דוגמאות גם מהפורום הזה. בכל מקרה, לשון התגובה שלך מאד לא נעימה, ברמות שמוציאה כל עניין להגיע למפגש כלל (אני לא אהיה בארץ אבל עונה ברמת העקרון).

למעלה