משה, אתה נשמע כעוס, ואני באמת לא מבין על מה....
לדעתך אין צורך להשתמש בסוכן נסיעות? מעולה, אל תשתמש. (אתה מוזמן להגיע ולומר את דעתך, אני בטוח שאנשים יקשיבו לך...)
ואף אחד לא טען שהמפגש יהיה בסימן סוכן זה או אחר. סה"כ מרסלו אמר שמעוז יבוא לספר דברים על השנה הבאה.
נראה שיש פה בעיה אחרת שמפריעה לך, אתה מוזמן לשתף אותנו, נשמח לסייע.
"מה כבר יש לספר על מה שהיה שנה שעברה (כתבתם כן כבר שחזרתם ונשמע שנהנתם)"
תרשה לי להתנצל על זה, באמת, עכשיו שאני חושב על זה, זה עבר את גבול הטעם הטוב ואפילו גובל קצת בחוצפה....מבטיח שלא לספר יותר שחזרנו ונהננו (ואם מישהו יעיז לספר, שהוא חזר ונהנה, אני כבר אטפל בו, אל תדאג....)
בשנת 2015 אתה חושב שאנשים כל כך טיפשים שהם לא משווים מחירים, בודקים מחירי טיסות, העברות, מלונות, רכישה ישירות דרך קלאב מד (הקלאב כדוגמא בלבד) וכו'? מאיפה ההתנשאות הזאת?! או שאתה עוד אחד מאלה שיודעים הכל ויש להם דעה על הכל? במקרה הזה אז באמת כל תובנה חדשה מיותרת לך, אתה כבר יודע הכל.....
יש דבר שנקרא חטא הגאווה וחטא היוהרה, ממליץ לך לבדוק את זה....
עצם זה שמרסלו חשב לעשות את המפגש בבית קפה, שבו הבעלים יכול לשכנע אותך לקנות קפה, במחיר מופרז, כשאתה בבית יכולת לעשות את אותו קפה ברבע מחיר זה לא חוצפה?! (מרסלו, לידיעתך, הוגשה נגדך תלונה לתפוז בנושא, יש גבול לחוצפה, בית קפה, דבר חדש!!!)
ממליץ לך לקרוא את מה שמרסלו כתב כשחזרנו (כואב ככל שיהיה) אותו סוכן שאתה לא מכיר, בזכות היותו מי שהוא, מיגנט אליו קבוצה גדולה של אנשים (מהנדסים, מנכלים, סמנכלים, בעלי חברות גדולות במשק ועוד) אשר חלקם הגדול (ואני בינהם) נוסעים פעם בחודש לחו"ל, וככל הנראה, לאף אחד מאיתנו אין היכולת להזמין לבד, ואנחנו נאלצים להשתמש בשרותיו של סוכן כשאנחנו נוסעים יחד כקבוצה (טיפשים שכמותינו...)
אז זהו שלא. יש כל כך הרבה סיבות, שאני אפילו אטרח להסביר לך אותם כי הן כוללות את המילים, הערכה, כבוד הדדי וחברות.
אחזור על המלצתי לך, מרירות, וחמיצות זה לא דבר בריא, זה עושה קמטים!!!