זיגול למה מי אתה בכלל???
מי אתה שתגיד למישהו כאן ללכת כדי שלא יפריעו לך? מי אתה שתקבע מי מוכשר שיכלית ומי לא? מי אתה שתקבע אילו ערכים צריכים להיות כאן לכל אחד? מי אתה חושב שאתה? אתה סתם אפס! אתה יודע למה? 1)אתה מתחבא מאחורי הדברים שלך ורושם באנונימיות,תרשום את הכל גלוי,ממה אתה מפחד? שאני וגל ועדי העצבני נבוא אלייך הביתה ונרביץ לך? יש לך איזה בעייה עם הערכים שלי ועם הרמה השיכלית שלי? חבל! כי אני לא ממש שם עלייך! אתה מתנשא,אבל אתה בעצם אפס!!! 2) אתה רושם דברים כנגד השכבה,כאילו אתה לא חלק מהשכבה הזאת,וזה מה שיותר מרגיז... כי ילדים רושמים כאן כל מיני דברים ומספרים איך הם נפגעים מהמורים,ואתה בא ואומר שהכל זה רק הצגה אחת גדולה ושאנחנו אלה שלא בסדר!!! אתה שליח של חנה ממן או משהו כזה? או שאתה בעצם באסי???? אם לאנשים יש מה להגיד אז שיגידו בכיף,הפורום הזה הוא פתוח לכולם,אבל אם כבר מחליטים להגיד משהו בצורה אנונימית,אז לפחות שלא יהיה משהו שיילך נגד כולם,ואתה יודע שזה נגד כולם,בגלל זה אתה אנונימי. יש לך מה להגיד-תעמוד מאחורי הדברים שלך ואל תרשום באנונימיות!!! זה מופנה לכל מי שרוצה לרשום בפורום,כי ככה יותר קשה להתדיין וזה מוריד מהרמה של כל הדיון כולו.....