מתי לאחרונה

N o u s h

New member
כמעט הרגתי אותו?

הוא רצה להרוג אותנו! אם זה היה תלוי בו הוא גם לא היה מאפשר לנו את חופש הביטוי!! יש לי מה להגיד-ואני לא מפחדת להגיד אותו!! ככה חינכו אותי..מה לעשות!

מעופף23

New member
איזה אוטיסט הרב"ח הזה!

וקוקסינל השני,טוס מפה יא מושפל מפגר לך תשחק עם החברים שלך המורים על הכביש(לא שאני שונא את כל המורים,אפילו את רובם אני לא שונא)אבל איזה בנאדם מגן על מורים בזמן שהם פוגעים בילדים מהשכבה שלו סתם?!?!?

סתום ת'פה כבר יא קוקסינל מטומטם

העיקר שתקת אחרי האגרוף שנתתי לך מה אתה קופץ עכשיו' מתחבא מאחורי הפורום יא פחדן נמושה !

מעופף23

New member
פחחחחחח

תראה את ההומו פותח ת'פה יא ילד מוכה על מה אתה מדבר בכלל?חחחחחחח

חאלס להתלהב יא אפס

ארז מן גוש שומן מה אתה תופס פתאום תחת למה מי אתה בכלל יא אפס

מעופף23

New member
נראה אותך

אומר לי את זה מול הפנים אני מנייק אם אני לא עושה לך סידור מחדש שלהם

אני בטוח יא אפס

כבר אמרת שתעשה לי סידור וסתם עמדת כמו ילד מפגר וצעקת "הומו הומו" אז אל תאיים טוב ? אתה בנאדם האחרון שמישהו צריך לפחד ממנו.

זיגול למה מי אתה בכלל???

מי אתה שתגיד למישהו כאן ללכת כדי שלא יפריעו לך? מי אתה שתקבע מי מוכשר שיכלית ומי לא? מי אתה שתקבע אילו ערכים צריכים להיות כאן לכל אחד? מי אתה חושב שאתה? אתה סתם אפס! אתה יודע למה? 1)אתה מתחבא מאחורי הדברים שלך ורושם באנונימיות,תרשום את הכל גלוי,ממה אתה מפחד? שאני וגל ועדי העצבני נבוא אלייך הביתה ונרביץ לך? יש לך איזה בעייה עם הערכים שלי ועם הרמה השיכלית שלי? חבל! כי אני לא ממש שם עלייך! אתה מתנשא,אבל אתה בעצם אפס!!! 2) אתה רושם דברים כנגד השכבה,כאילו אתה לא חלק מהשכבה הזאת,וזה מה שיותר מרגיז... כי ילדים רושמים כאן כל מיני דברים ומספרים איך הם נפגעים מהמורים,ואתה בא ואומר שהכל זה רק הצגה אחת גדולה ושאנחנו אלה שלא בסדר!!! אתה שליח של חנה ממן או משהו כזה? או שאתה בעצם באסי???? אם לאנשים יש מה להגיד אז שיגידו בכיף,הפורום הזה הוא פתוח לכולם,אבל אם כבר מחליטים להגיד משהו בצורה אנונימית,אז לפחות שלא יהיה משהו שיילך נגד כולם,ואתה יודע שזה נגד כולם,בגלל זה אתה אנונימי. יש לך מה להגיד-תעמוד מאחורי הדברים שלך ואל תרשום באנונימיות!!! זה מופנה לכל מי שרוצה לרשום בפורום,כי ככה יותר קשה להתדיין וזה מוריד מהרמה של כל הדיון כולו.....

N o u s h

New member
צודק..

מי שפחדן מידי לעמוד מאחורי המילים שלו, יש להסיק מיד שהן לא שוות הרבה..

גרי רשף

New member
אני מרשה לעצמי להתערב לרגע בדיון../images/Emo22.gif

לא חשוב כרגע מה דעתי על דבריו של zigul, אבל אני די מתלבט לגבי האופן בו עלי להתייחס לאווירה כאן בפורום. יש קבוצה לא גדולה של תלמידים שכותבים את רוב ההודעות כאן, וצורת ההתבטאות שלהם כוללת יותר מדי קללות ואיומים. אני נמנע מלהתערב או מלמחוק הודעות גם כדי שלא יאמרו שאני סותם לתלמידים את הפה, גם כי אני מבין שתלמידים מדברים זה עם זה בצורה שונה מאשר מורים מדברים זה עם זה, וגם מפני שהפורום אינו שיעור כלכלה שצריך להתנהל בצורה חינוכית.. מצד שני, "חופש הדיבור" הזה מנוצל על ידי תלמידים מסויימים לסתימת פיות ולפגיעה בתלמידים אחרים ואני תוהה אם אני נוהג נכון בכך שאני מבליג ומאפשר להתבטא בצורה כזו: הדבר מרחיק מכאן תלמידים שגם להם יש מה לומר. חבל לי שלא מתייחסים בצורה עניינית למה שנכתב בהודעה ממנה התחיל השירשור הזה או למה שנכתב בהודעות אחרות. אם מישהו ממש סקרן- אני לא ממש מסכים עם zigul, ואינני חושב שאנחנו המורים תמיד בסדר ושהתלמידים תמיד אשמים. יחד עם זאת לא עולה בדעתי להעליב אותו: גם כי לא ראוי שמורה יעליב תלמידים, וגם מפני שלא ראוי שנעליב זה את זה כבני אדם. הייתי שמח לקבל תגובות רציניות למה שכתבתי כאן.

rubinon

New member
אני חושב שלכל אחד יש את הזכות

לשמור על האנונימיות שלו כל עוד הוא מביע את דעותיו בלבד, מבלי לפגוע או להעליב את שאר חברי הפורום שכן מזדהים בשמם (כמו שקרה במקרה הזה). בכל מקרה,אני לא יודע מאיפה zigul מביא את השטויות שהוא כותב, אבל זכותו כמו שאמרתי.

N U M B E R 5

New member
לגרי

אני מסכים בכל מילה שאמרת .....ולמרות ההתלבטות שלך האם להמשיך להבליג או לא אתה צריך להמשיך ל"הבליג" כי (היו לי כמה דברים לרשום אבל ...) אתה סיכמת את זה הכי טוב בהודעה שלך .... המשך כך !!!!

nafster

New member
סתם קראתי במקרה...

סתם קראתי במקרה את ההתייחסות שלך לדבר, לא קראתי את ההודעות שקדמו לה אבל אני חושב שכל מה שהולך בפורום הוא דיי באווירה טובה וסחבקית...ככה שגם אם זה דברים שנשמעים לאוזן רגילה קשים ובוטים אין צורך להשתיק או למחוק אותם על אף שהם לא מוסיפים כבוד לפורום או לאנשים שאומרים אותם. (לגבי האיומים אני רוצה להאמין שאין מצב שהם יהפכו לדברים ממשים והם ישארו רק בגדר איומים וירטואלים)

למעלה