מתי לאחרונה

zigul

New member
מתי לאחרונה

כל אחד מכם הסתכל במראה ועשה לעצמו את חשבון הנפש שלו. האם אני בסדר? האם אני מכבד אחרים? האם לי עצמי יש ערכים? אי אפשר רק לדרוש מהמורים שיהיו איתכם בסדר ואתם "יורקים" כל הזמן לבאר שממנה אתם שותים. המורים לא כאלה מפלצות אבל אתם גורמים להם להיות כאלה, עם החוצפה האין סופית שלכם עם "המגיע לי" שלכם. מי אתם בכלל שבאים בכאלה דרישות למורים ומה עם הערכים שלכם, הנימוסים שלכם הכבוד שלכם כלפי עצמכם ולא בניבולי פה מגעילים. חשבתם על זה? אם כל כך רע למספר תלמידים בביה"ס והם אלה הלא מוכשרים שהמוח אצלם מצומצם וגם לא כלכך מצליחם וזאת בלשון המעטה - לכו מכאן תמצאו לכם מסגרת לימודית יותר טובה לדעתכם וכל השכבה תשתחרר מכם אחת ולתמיד ונוכל ללמוד בלי הפרעות שלכם וגם להנות יותר בפעילויות ביה"ס תעשו טובה ולכו מכאן לתמיד.

trouble maker2

New member
יאלא סתום יא חנון

אף אחד לא קילל סתם כי הוא שונא מורים ואף אחד לא ניבל את הפה שלו ללא סיבה מה שאנחנו עושים זה מעבירים ביקורת (לפעמים בונה ולפעמים לא) וזה טוב מאוד שזה ככה כי צריך שיהיה מישהו שיעשה את זה, אם אנחנו לא היינו עושים זאת זה לא היה קורה בכלל וזה לא קשור לתלמידים כן מצליחים או לא מצליחים בלי מורים שמלמדים כמו שצריך בחיים הם לא יצליחו ואתה יכול לקחת אותי דוגמא מכיתה מדעית שחושב בדיוק כמו כולם בשכבה הזאת אז אל תפתח תפה כשאין לך סיבה טובה

...

אני סתם עוד איש אנונימי שרצה להגיב למה שכתבת. אבל זה ממש מיותר... הטריק שלך ושל עוד כמה אנשים בפורום זה לנסות למצוא את מי שאמר את הדעה שלו ולהרוס אותו - הכל כדי לא להתמודד עם דעות של אחרים... (כמובן שיש פה כמה אנשים שמתייחסים לדעות של אחרים בצורה בוגרת, אבל יש פה כמה אנשים שבאמת מתנהגים כמו ילדים קטנים... למה? כי זה מגניב כנראה....). "אף אחד לא קילל סתם כי הוא שונא מורים ואף אחד לא ניבל את הפה שלו ללא סיבה מה שאנחנו עושים זה מעבירים ביקורת (לפעמים בונה ולפעמים לא)..." אה? באמת? יש כאן חלק שמעבירים ביקורת שאנשים אחרים רוצים לשמוע רק כדי שהם יחשבו שאותו אדם ממש מגניב... (ושוב אני אומר שחלק באמת מעבירים ביקורת אמיתית...). בקשר למה שכתב האיש הראשון... אתה קצת מגזים ומכליל... לא כולם פה בפורום סתם צועקים... יש קבוצה שכזאת אבל רק בגלל שהיא הדומיננטית כי היא מגיבה על כל דבר זה לא אומר שכל אחד ואחד בפורום הזה מתנהג כמו שאמרת. הכינוי שלי דפוק? כן... אבל ככה מרגישים חלק מאנשי הפורום... (שלא נדבר על אנשי השכבה...). זוכרים מה אמרו לנו בדתיים חילוניים? ואהבת לרעך כמוך...

trouble maker2

New member
יווו איך אני שונא שילדים כמוך

מזיינים תשכל... טוב אני כותב את מה שאני כותב כדי שיחשבו שאני מגניב תשמע זה קשה אבל אולי בסוף האנשים יקראו פה את ההודעות שלי ויחשבו שאני קול ומגניב ואז כולם יאהבו אותי איזה כיףףףף עכשיו ברצינות אולי לך אין דעה לי יש ואני מגיב איך שאני מוצא לנכון להגיב אז די עם הזיוני שכל של הניתוח החברתי כי זה לא נכון שתינו יודעים שצדקתי בהודעה הקודמת שלי אז די לנסות לברוח לכיוונים אחרים

אתה מצחיק אותי...

"אולי לך אין דעה לי יש ואני מגיב איך שאני מוצא לנכון להגיב..." ראית איך אנשים אחרים הגיבו? אולי גם אתה מסוגל להגיב לנושא בלבד מבלי לקלל או להשמיץ? (האמת, אין מה להשמיץ כי הוא אנונימי... כמוני... איכס...)

SagiPumy

New member
אני רוצה להתוודות:

את האמת, כל הביקורת שאני כותב כאן, זה בגלל שאני רוצה שיחשבו שאני מגניב. מראה שקופה, פגעת בול. אין מה להגיד, אני כותב את הדברים שלי כדי שכל מי שנכנס לפורום יסתכל על הדברים ויגיד לעצמו: "וואו, השגיא הפומי הזה ממש מגניב! הוא קול!". אני לא מבין איך עלית עליי... עכשיו ברצינות: למה כל אלה שכותבים דיעות שונות, כותבים באנונימיות? אתה רוצה לשחק משחק פסיכולוגי? הנה לך: אני חושב שאת\ה (מראה שקופה) ועוד שאר האנונימים (דוגמת ZIGUL) פחדנים... זה מאוד נח לכתוב את הדיעות שלכם בלי לפרסם את השמות שלכם, ככה תוכלו להעביר ביקורת על מי ועל מה שאתם רוצים, אבל שרוצים להעביר עליכם ביקורת, אי אפשר, כי אתם לא מזדהים. בקיצור, אתם תמיד יוצאים מורווחים זה יפה מאוד מה שכתבתם, אבל זה שאתם לא רושמים מי אתם מראה על אחד משני הדברים הבאים: 1) שאתם לא עומדים מאחורי הדברים שלכם (אולי אתם לא ממש בטוחים בהם...?). 2) שאתם פוחדים שלא תצליחו להתמודד מול ביקורות (אולי הם נכונות...?) עכשיו,יכול להיות ששני הדברים נכונים?!

התייחסות...

כתבתי לך תגובה ענקית והחלטתי קודם לשלוח לך את התגובה למערכת המסרים של תפוז ורק אחרי זה לפרסם אותה... למה? כי היא ממש ארוכה וחבל שאנשים לא יקראו אותה וסתם יתחילו לתקוף... אז תקרא, תגיב (או פה או במסרים, איך שבא לך, אבל אם אתה מגיב פה, תגיד לי כדי שאני כן יפרסם את התגובה כדי שאנשים יבינו על מה מדובר...). יום טוב

trouble maker2

New member
זה רק מראה שמה שפומי כתב זה נכון

למה אתה לא מפרסם? אתה מפחד מהתגובות?

אין לי בעיה לפרסם את זה...

גם כתבתי את זה בהודעה שלי אם תקרא אותה שוב. אבל אין לי כוח להיכנס לריב מטופש איתך רק כי אתה נהנה מזה...

SagiPumy

New member
אני חושב שמישהו כאן קצת ממורמר...

אתה מדבר ממש שטויות: "אם כל כך רע למספר תלמידים בביה"ס והם אלה הלא מוכשרים שהמוח אצלם מצומצם וגם לא כלכך מצליחם וזאת בלשון המעטה - לכו מכאן תמצאו לכם מסגרת לימודית יותר טובה לדעתכם וכל השכבה תשתחרר מכם אחת ולתמיד ונוכל ללמוד בלי הפרעות שלכם וגם להנות יותר בפעילויות ביה"ס תעשו טובה ולכו מכאן לתמיד." מה שמצחיק במה שאמרת, זה שחלק גדול מהמשתתפים בפורום הם בכלל תלמידים טובים (ואני מודה שאני לא מאלה). הרבה מכיתה מדעית והרבה תלמידים בכלליות עם ציונים טובים שלומדים בבית ספר הזה בזכות ולא בחסד (ואני דווקא כן מאלה). "המורים לא כאלה מפלצות אבל אתם גורמים להם להיות כאלה, עם החוצפה האין סופית שלכם עם "המגיע לי" שלכם. מי אתם בכלל שבאים בכאלה דרישות למורים ומה עם הערכים שלכם, הנימוסים שלכם הכבוד שלכם כלפי עצמכם ולא בניבולי פה מגעילים. חשבתם על זה?" אני אישית בכלל לא חושב שהמורים מפלצות (ותדע, שדווקא יש כאלה שמתנהגות כמו מפלצות, עובדה) ומי שמכיר אותי טוב יודע שאני מכבד אותן, ואת העבודה שהם עושים בשבילי. עם זאת, לעיתים קרובות אני מרגיש שלא מכבדים אותי ומתייחסים אליי כמובן מאליו, וגם אם אני "רק" תלמיד זותר זאת לא סיבה לא לכבד אותי ולתת לי יחס מזלזל. וכן, אני באמת דורש, ובאמת חושב ש"מגיע לי", אבל אני דורש בסך הכל את מה שכתבתי מקודם: כבוד הדדי ויחס נורמלי. כי זה הבסיס ליחסי אנוש טובים, ושזה יקרה, גם הציונים יעלו (משום מה יש לי הרגשה שהם לא יעלו...). נ.ב: אני לא יודע מי אתה, אבל יש לך ריח רע מפה. תוציא את הלשון מהתחת של המורים

N o u s h

New member
מי שלא תהיה..תגובה בשבילך-

"האם לי עצמי יש ערכים?" אני חושבת שלך אין ערכים.. אם אתה חושב שאנחנו צריכים לתת לשלנו להירמס ע"י מורים.. "המורים לא כאלה מפלצות אבל אתם גורמים להם להיות כאלה" אף אחד לא טוען שהם מפלצות, אנחנו בסה"כ דורשים צדק שלא ישפילו אותנו, שלא יעשו בנו מה שבא להם כי הם מורים, שלא נקבל ציונים שאמורים להוות ציוני בגרות שלנו באופן לא צודק. אם אתה חושב שכאשר אנו אומרים את כל הדברים על המורים אנחנו הופכים אותם למפלצות, אז סימן שאתה הוא זה שמאמין שהדברים שהם עושים הם לא נכונים, כי אף אחד לא אמר פה ש"כל המורים מפלצות". "החוצפה האין סופית שלכם עם "המגיע לי" שלכם" סליחה אדון נכבד,אבל כן,מגיע לנו.. אם אנחנו לא היינו,להם לא הייתה עבודה אנחנו מהווים את העתיד של המדינה הזאת (ושל העולם בכלל) ובנו צריך להשקיע,ולא במורים שכל חייהם יהיו על תקן מורים עד שיצאו לפנסיה ויהפכו לנתמכי המדינה. אבל חשוב לי להגיד, שאני לא מנסה לכפות את דעתי על אף אחד ובטח שלא עליך, אם נוח לך להישאר בתור תפקיד הבובה הפצועה.. תהנה בייבי!!!

N o u s h

New member
המשך תגובה..

"אם כל כך רע למספר תלמידים בביה"ס והם אלה הלא מוכשרים שהמוח אצלם מצומצם וגם לא כלכך מצליחם וזאת בלשון המעטה" האם אני שומעת מעט התנשאות מפיו של 'מר ערכים'?? חוץ מזה (רק בשביל הפרוטוקול) אני תלמידה טובה, נשארתי בבי"ס "בזכות ולא בחובה" (הזכויות שמורות לפומי),ותאמין לי שהרוב בפורום גם כן.. אז נראה לי שהתנפחת קצת יותר מידי מותק! "לכו מכאן תמצאו לכם מסגרת לימודית יותר טובה לדעתכם וכל השכבה תשתחרר מכם אחת ולתמיד ונוכל ללמוד בלי הפרעות שלכם וגם להנות יותר בפעילויות ביה"ס תעשו טובה ולכו מכאן לתמיד." אם אתה זה שלא מצליח להסתדר עם אנשים אחרים.. אולי אתה הוא זה שצריך למצוא לך מסגרת אחרת שתתאים לך.. אולי באי מבודד אי שם בלב אוקיינוס..כי כל חייך תאלץ להיות בחברת אנשים אחרים,גם אם הם לא ימצאו חן בעיניך.

נויה, כל מילה בסלע!!!!!!

אבל חבל שמגיבים ללקקן תחת הזה כי הוא באמת לא שווה תגובה..

עדי

בנאדם אתה צריך גם להבין אותו אתה אף פעם לא ידעת מה זה כשכולם יורדים עלייך כי ככה כנראה המצב שלו אם הוא כותב כאלה דברים. אף אחד לא יודע עד שהוא עובר לצד השני... טוב קיצר אני אגיב לתגובות להודעה הזאת (אם יהיו כאלה) בערב כי זזתי להרצליה ביי לכם !

N o u s h

New member
אח שלי..

אחלה תגובה! עכשיו הבנתי מה עובר על הילד העצוב הזה.. תהנה..

למעלה