מתי יודעים ש- enough is enough?

g u y 4 u

New member
אגב... אני מפנה אותך לדברייך

להלן הציטוט: "הגולשים המשתתפים משתמשים בכלים אינדיבידואלים המתבססים לעיתים על ניסיון אישי, חוכמת חיים או אף כאבים אישיים, לעיתים תתקבלנה דעות שאינן לרוחכם, אולי פוגעות במקצת, אולי ישירות ומעליבות באופן אישי, אלא שיש לזכור שהמטרה הכללית בפורום היא פלורליזם של דיעות בכל רוחב הקשת ויש תמיד לזכור שהפורום אינו מקום רק לקבלת חיזוקים חיוביים אלא לקבל דעות שלעיתים עלולות להיות קשות לקבלה ולהבנה. ההחלטה בסוף מה לקחת ממגוון העצות, באיזה מינון והאם בכלל היא שלכם, שלכם בלבד."

I C E M A N 7

New member
גיא ידידי

תהיה רגוע. אתה לא "מוזהר" ולא נעליים. חן ציינה שהעירה כאדם מן השורה ולא עם חליפת האיומים הכחולה. חוצמזה היא כוסית, אז מותר לה

לא הבנתי -

החולצה שניסית להלביש לו היתה זו שטיפטפת עליה מקודם? באמת ציפית שיצא מהבית עם חולצה מוכתמת? (ובלי קשר, זה באמת מבאס שאנחנו עומדים ומגהצים ואתן מסתובבות בבית עם האבטיחים שלכן ומטפטפות
)

erdinger

New member
לכי ליעוץ כדי לבדוק את הדברים עם עצמך

לא נשמע טוב מה שאת מספרת

מריוס זכריה

Member
מנהל
סיפור קצת מפוקפק ../images/Emo4.gif

אני לא מאשים אותך בשקר או המצאה או משהו. אבל בחרת לספר כאן, מתוך אינסוף נושאים ואינטראקציות בין בעל ואישה כמה רגעים מוזרים, שבוודאי לא מייצגים באמת את מערכת היחסים שלכם. בחרת בשני ארועים הקשורים בסוג של אלימות, די גבולית הייתי אומר (הצלפה עם מגבת או חולצה, ברגע של רתיחה). אני מניח שאלו המקרים החמורים ביותר, כי אילו היו אחרים, חמורים יותר, היית ודאי מזכירה אותם. אני כבר שומע את המקהלה אומרת שאלימות היא אלימות, וזה כמובן נכון, אבל אם במהלך חיי נישואין היו שתי הצלפות עם פריטי טקסטיל, פלוס צרחה שהיא פסיכית, אני חושב שמוקדם עדיין לרוץ למקלט לנשים מוכות. מה שאני מנסה בעצם לומר הוא שאת לא ניסית אפילו לצייר תמונה אמיתית של מערכת היחסים שלכם. ומכאן אני מסיק שמשהו בכוונותיך לא לגמרי נקי וענייני. זה נשמע לי כמו לקטר לחברה על שהבעל עיצבן אותך, או בקיצור, לא ממש שאלה רצינית לפורום הנכבד שלנו.

במבי53

New member
פפפפששששששששששש.......... בעלך מגהץ?

סחתיין עלייך אחותי! ובתיאבון עם האבטיח, רק בזהירות להבא ליד הגיהוץ. ובאמת - התמונה כאן כל כך לא שלמה והפרטים כל כך מעטים שלא פלא שהגיבו לך כמו שהגיבו. מהכמה משפטים שזרקת כאן, מהמעט אינפורמציה - זה כל מה שניתן להגיב, בעיקר שאת כבר קבעת שאין מקום לטיפול מסיבה זו או אחרת. אז מה את בעצם רוצה ומצפה לשמוע?

g u y 4 u

New member
למה "פששששששש"?

מעולם לא גיהצה לי אשה את בגדי. יתרה מזו - לעיתים אפילו נתבקשתי, בגלל הקפדתי הרבה על גיהוץ - לגהץ להן את בגדיהן. אני תופר במכונת תפירה. אני תופר ביד. אני מקפל את בגדי בעצמי. אני מכבס לעצמי את בגדי. אני מנקה בעצמי את עצמי. אני שוטף את הבית. אני מטאטא. אני מבשל בעצמי. אני רוכש בעצמי את בגדי. אני בונה. אני מנגר. אני מתקן. למה פשששש? כי זה לא הגיוני שגבר מגהץ? מה שלא הגיוני כאן זה למה היא אוכלת אבטיח על החולצה שלו... למה היא מנג'סת לו. למה היא יושבת לו על הוריד. למה היא לוחצת עליו. למה היא דוחפת את האף. למה היא חושבת שהיא אמא שלו.

גארוטה

New member
אני מציעה לך להכין

פנקס כי אתה עומד לקבל כאן כמה הצעות נישואין שתהיה חייב להכין רשימה...

g u y 4 u

New member
גם את זה עברתי...

אבל אף אחת לא חושבת שאני מתכוון לזה ברצינות. זה בראש ובראשונה. אני לא זקוק ולא רוצה אשה שתטפל בי. לא זקוק ולא רוצה אשה שתכבס, תנקה, תבשל, תתפור, תגהץ בשבילי. את כל אלה אני יכול לעשות בעצמי. אני כן הייתי רוצה אישה שיודעת את מקומה בעולם. שבוטחת בעצמה. שמכירה את עצמה. בלתי תלותית בעליל - לא כספית ולא חברתית ולא בכלל. אשה חזקה ואיתנה. בעלת יכולת ביטוי רהוטה. שיודעת מה שהיא רוצה. שתהיה אסרטיבית וממוקדת. ושתהיה מצויידת ביכולת הכלה. והכי חשוב? שתרצה להיות איתי... כפי שאני רוצה להיות איתה. שתאהב אותי למרות ובגלל... כפי שאני אותה. את עדיין בטוחה שאני אזכה להצעות נישואין? נדמה לי שלפי התיאור לעיל... במקרה הטוב - גם פתק יספיק... לפחות כך לא יכאב לי לזרוק אותו כשהוא ריק.

g u y 4 u

New member
../images/Emo6.gif

ההצעה שלך לא נחשבת... את בטח נשואה
אבל קרעת אותי
ועוד בשעה כזו...

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifכן נתחתן,לא נתחתן.......

פחות חשוב, העיקר שצחקת............ועוד בשעה כזאת?

לנושנוש

New member
עוד תגלה שגם לאסרטיבית שלך יש חסרונות

אין בן אדם שלא בורך בשריטה זאת או אחרת, באחריות

chenby

New member
נכון אני שלווה לחלוטין

עד שמפוצצים לי (גם אם בטעות) את הצהוב של הביצה.. זה מחרפן אותי..

במבי53

New member
ממש איש אשכולות אתה, גיא../images/Emo13.gif

אבל ברור שזה לא מובן מאליו שכל גבר ינהג כמוך. אתה מסתבר נכס לנשים מסוימות.
וכבר סגרנו שאין ביניהם התאמה מינימלית. לכן כל תשובה שתמצא לנכון לענות על שאלות ה"למה" תתקבל בברכה. אשכרה, אם לא בנפשות היינו עוסקים - אפשר היה להרים כאן אחלה מערכון עם כל החוש הומור של החבר'ה פה.
וחוצמיזה שהיא כתבה איפשהו בתוך כל הבליל - שהסאגה עם החולצה והאבטיח היתה במקרה אחר...... נו, שוין.

g u y 4 u

New member
את אשת אשכולות במבי...

פעם אחרונה שבדקתי - אשכולות אין לי! תסתפקי בענבים?
אני לא נכס לאף אחת. מנסיוני, נשים ברובן, רוצות שיזדקקו להם. אשה שבן זוגה לא מעוניין שתסעד אותו - מאבדת אחיזה. מאבדת בטחון. תמיד הואשמתי בהעדר יכולת קבלה.... לכי תביני. רק הערה אחת לגבי הכותבת. אני שם את ראשי שזה לא המקרה היחיד. יש לי תחושה חזקה מאוד שזו התנהלות יומיומית. סוג של חוסר תשומת לב והפרה בוטה של האוטונומיה של בן הזוג. כן-כן... גם בני זוג זקוקים לאוטונומיה. לפינה שקטה. לאיוורור. התרחקות. הדדית כמובן. מתוך אמון כמובן. מתוך הכנה כמובן. אבל זה כבר יותר מידי לבקש. זה כבר מצריך גדלות נפש. ואת זה - אלוהים חילק במשורה מסתבר.

כל אחד צריך לכבד את הפרטיות האחד של השני

אימון ביטחון הבנה כבוד ועצמאות כלכלית בלי תלות אחד של השני והיי גיא

נונה17

New member
בו'נה הפתעת אותי לטובה

אני גם לא מבינה למה כל כך מפתיע שגבר יגהץ לעצמו את החולצה. אפשר לחשוב שמדובר במשימה מסובכת.

Litalxo

New member
כי עוד לא ראית את בעלי מגהץ...

במקרה הטוב, החולצה שלו אחרי הגיהוץ תראה בדיוק כפי שנראתה לפני הגיהוץ. במקרה הרע, באמצע הגב יהיה לו הדפס נחמד בצורת מגהץ... אבל העיקר שהוא משתדל ובטוח שהוא הצליח, אז אני נותנת נשיקה ומעודדת... (כנראה שככה הוא לא ילמד אף פעם לגהץ.. אבל העיקר שהוא שמח)

למעלה