מתי המנהל הזה עף מפה?

ZVI Z

New member
טוב נו,

שמח בשמחכתכם.. אז מסתבר משום מה שאני לא היחיד.תמיד ידעתי שהיום הזה יגיע. אבל יש לי שיא אחר שלא יישבר כנראה,לא בעולם המודרני בכל אופן-בתחילת כיתה ב' הייתי בן 5 בלבד.נראה אותכם הפעם!נה נה נה נה

beenINSANE

New member
ניצחת, ידידי המחונן.

ניצחת אותי, בכל אופן. וזו לא אשמתי שאחותי הייתה מורה מלידה והחליטה ללמד אותי לקרוא ולכתוב... טענות אליה.

ZVI Z

New member
ווי אר דה צ'מפיון מיי פרנד

אנד וויל קיפ אנד סתם אממ במחוננים לא הייתי.. אצלי זאת אשמת אמא שלי שמסתבר שהיה נמאס לה לקרוא לי כל ספר בבית.

מאתוקי

New member
נכון התגעגעתם אלי? ואי כפרע עלי../images/Emo6.gif

יווווווווווווו בובה מאמי לא באתי לרדת על אף אחד תומר מצטער אופיר יהיה טוב גבר הההההההההההההההההה זהו מה עוד? ההה אנג'לינה חולה עליייך נועה מת עלייך עברי אוהב אותך התעייפתי סנדרה מת עלייך יפה שלי שרוף עלייך

הדסוש כפרה..

אם היית יודעת מי זה עוזי חיטמן לא היית מודאגת לנישואי עם תומר!!!!! בכל אופן אני יכולה להגיד לך שהנישואים שלי עם תומר יציבים וחזקים וזהו!!!

ZVI Z

New member
אני בטח העשירי אבל אני חייב להבין

לא הייתי פה כמה ימים והכל פה נהיה משוגע. ממה שהצלחתי להבין-אני מצטרף לאופיר ומגנה נחרצות את המנהל הזמני,(אני חושב שהשוואה לקצין אס אס לא במקום אבל זה לא מה שבא לי לדבר עליו) מר מנהל זמני,שמור על פרופיל נמוך, אוייייי כמה שיכור עכשיו מרגש הכוח הזה,ולא מאהבה,לא מבטן כואבת,כמה כוח צריך-רק לקום וללכת!!! אתה לא מבין איך הפורום הזה הולך,וממה שהבנתי אתה לא ניסית להבין. כל קשר בין הפורום הזה לעברי לידר הוא כמו קשר בין פורום מוזיקה לעברי לידר, הקשר קיים איפשהו,אבל הוא בטח לא הטופיק שלנו. יש לנו אלפי טופיקים והוא 1 מהם. המפעילים שלך תפוז פותחים פורום על כל דבר שזז(ועל עוד מליוני דברים שלא זזים),אז לנו יש פורום שנקרא עברי לידר,כי אין לנו כוח לעבורה דירה. וגם כי מסתבר שקל הרבה יותר לזיין בתחת,כשרוחות קרות יסערו בחוץ.

beenINSANE

New member
צבי!!! אתה ער!!!

טוב לדעת שאני לא היחידה. כן, היה פה הרבה בלגן. מה לעשות. מה שכנראה מנהלנו המחליף לא הבין זה שיש דברים שעובדים יופי בפורומים אחרים אבל לא כאן. באמת רוב הפורום הוא offים (אני לא אכתוב אופים כי זה מזכיר לי אופים, של עוגות, ואז אני נהיית רעבה, ונו אוף תשתקי כבר הדס) וכשמחברים את הכל יחד זה נהיה בלגן אחד גדול. לא נורא עוד מעט זה נגמר.

ZVI Z

New member
חחח כן וגם עכשיו

התעדכנתי בכל מה שעבר בעולם הוירטואלי מאז שעזבתיו לפני ימים מספר. ואגב,אנלא זוכר בדיוק אבל בכספת אז אני הכוכב הנולד הבא שם,אני מפתיע אפילו את עצמי,אנשים פוחדים להתמודד איתי!בגלל זה רוב הנצחונות שלי הם טכניים!אז זה לא מוסיף לי הרבה נקודות אבל מאזן אחוז נצחונות יש לי מאוד גבוה!

מאתוקי

New member
יו איזה שיר יפה.. וכשרוחות קרות ...

ישרו אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים יאלה מור את שרה תפזמון

ZVI Z

New member
יש לי כמה שאלות כלליות אליך.

1.מי את/ה? 2.מה את/ה רוצה? 3.מה את/ה חושב שתשיג/י בזה?

צבי אני קצת מבולבלת!!!

צמד אחד אתה תומך באופיר על זה שהוא תקף את רביב ,ואתה אומר שרביב בלגן פה את הכל אבלמצד שני אתה אומר שהלכת לאיבוד בים ה
שרץ פה... אז צר לי אבל אני לא מבינה ... או שמה שרביב עשה זה בסדר כי הוא ניסה לסדר את כל הבלאגן שיש פה (ויש פה המון!!!!) או שזה לא בסדר כי הוא מפריע לנו להתפרע... אם אתם שואלים אותי - נכון אני התעצבנתי על רביב בהתחלה- אבל חבר'ה רק תסתכלו על הפורום ותראו לבד ששהודעה היחידה שהיא טופיקית פה זאת ההודעה על ההופעה במועדון התמונע, כל השאר הם שרשורי
מובהקים!!!! ורביב רק ניסה לעשות פה סדר - אז קרה שהתפקשש לו וכמה הודעות התבלבלו לו קורה!!! באמת אם תסתכלו על זה מהצד אולי תראו שהוא ניסה לעזור ולא לעשות רע!!

ZVI Z

New member
תשמעי תראי(או שזה הפוך)

עד עכשיו היה לנו בלאגן מסודר. ואז רביב בא ועשה לנו סדר מבולגן. עכשיו זה יותר ברור? תמיד היה הודעות אוף ובלאגן אבל התרגלנו לזה וזה היה אחלה,יותר טוב מזה שהכל משורשר לשירשור 1. כמו שאמרתי-רוב מוחלט של ההודעות בפורום הזה לעולם יהיו אוף טופיק,זה עובדה. לכן אם יש מקום לשינוי אז הוא לא האיש שכדאי שיעשה את זה כי הוא זמני ואנשים זמניים צריכים לקלוט שהם צריכים לשמור על הסטטוס קוו ולא יותר.

beenINSANE

New member
גם אני

ובלאגן מבולגן זה בכלל מצויין.
מה שקורה זה גם שמילא אם היו כמה שרשורי אוף קצרים שאוחדו אז נגיד. אבל כל אוף הוא ענקי בפני עצמו וכשמחברים את כולם יחד... אוי אוי אוי. וגם קשה להגיב ככה.

למעלה