מתי המנהל הזה עף מפה?

אריהOfir

New member
מתי המנהל הזה עף מפה?

תסלח לי מר מנהל... אתה פשוט בנאדם מעצבן מהיום שהגעת לכאן עשית רק בלאגן כאן בפורום... אי אפשר לקרוא הודעות כמו שצריך, אתה מוחק הודעות על ימין ועל שמאל... אם היית פה מנהל קבוע הפורום הזה כבר מזמן היה גווע והיינו עוברים לפורום תחת אתר אחר. תראה זאת כאזהרה ותחשוב פעמיים לפני שאתה יוצר פה שינויים... זה בכל זאת פורום ולא צבא גרמניה בתקופת השילטון הנאצי. אם תבחר להתעלם מהודעה זאת, קצין אס אס יקר (או קצין בצבא האדום ע"פ אהרון), אני מבטיח לך שכל משתמש בפורום יכתוב מכתב תלונה להנהלת תפוז-אנשים. בתקווה שלא ניתראה בשנית אופיר

Ez sLeeP

New member
אופירי, הגזמת.

הוא בסך הכל ממלא תפקידו, כפי שהתבקש. אם אתה לא מרוצה, נותר לך לך לחכות בסה"כ עוד פחות משבוע. כל השוואה לקצין SS מבחינתי היא מתועבת. חסרת בסיס. גועלית. אני חושב שקצת הגזמת עם התוכן, ועם הנימה. שקול שנית. נדבו'ש.

beenINSANE

New member
מה כבד??

תראו, גם אני נגד מה שהולך פה בימים האחרונים, גם אני נכנסתי ולא הבנתי מה קורה ולמה כל השרשורים התחברו להם, וגם אותי זה מעצבן. אבל להשוות לקצין אס.אס??? עד כאן. זה כבר מוגזם וסתם גועלי.

שקלת אותו שאת מדברת?

בסדר אז מישהו נסחף. אז אווירה של לוויות, זה מה שאת רוצה? אפשר לחשוב מה קרה בפעם הקודמת שהשוו מישהו לקצין אס אס. או שנגעתי בנקודה רגישה? לכו תמשיכו ללמוד את מורשת רבין. כאילו שיש דבר כזה. ואני לא מדבר בשם אופיר פה, אלא בשמי.

beenINSANE

New member
שום קשר למורשת רבין

או לרצח רבין. אני בכלל נגד זה שכל דבר ישר רצים להתבכיין ולשלוף את קלף רצח רבין, אבל סליחה, זה ממש לא לעניין להשוות אף אחד לקצין אס אס מהסיבה הפשוטה שהאנשים האלה אופיינו באכזריות בלתי רגילה ועשו דברים מזעזעים ביותר. לא מקובל עליי שבגלל דבר כ"כ פעוט נשווה מישהו לדבר כזה נוראי. בטח לא כשהכוונות שלו היו טובות.

מאתוקי

New member
חחחחח עופיר ח כפרע מה זה...

מזה נסחפתה מזל שלא השוותה אותו לתקופה של סטאלין חחחחחחחחחחח מה זאת אומרת הוא מנהל זמני?

מסכים עם נדב

כל השוואה לנאצים אינה במקום ואינה מקובלת עליי אופיר תמתן את הניסוח בבקשה!

מאתוקי

New member
ואנחנו שניים וטוב לנו בנתיים....

תשרשרו תהמשך של השיר רגע וספרו לי מה הולך פה לא הבנתי אני חדש לא כול כך מבין מה הולך פה?

המנהל שלנו (סנטה ) עכשיו בפולין

אז מינו מנהל זמני (רספוטין) להחליפו עד שישוב והוא מנהל מדיניות שרשורים ומחיקות שלא היו קיימים בפורום לפניו וחברי הפורום מתרעמים זה הכל בצורה אובייקטיבית ומקוצרת

נראה אם לא יספרו לפני...

המנהל הרגיל שלנו בחופש, וזה המנהל המחליף. הוא מסדר את ההודעות יותר מאשר שגיא, כל ההודעות שאינן קשורות לנושא ביחד וזה כדי להשאיר כמה שיותר נושאים בראש העמוד כיוון שכמות ההודעות הראשיות היא הקובעת. אופיר קצת התעצבן, ודיבר בחריפות. אני יותר מוקדם העברתי אותו מסר עם מעט יותר הומור. (אם קוראים לבדיחות שלי הומור
) בכל מקרה, עכשיו לדעתי גם אם אופיר קצת נסחף הרי שהוא ודאי לא התכוון לממש איזשהו איום. אבל נדב הזה שם לי פרצוף של תשעה באב וקרא לאופיר גועלי. במקום לבחור בהסבר לרספוטין שהדברים נעשו בצחוק, או להגיד לאופיר שהוא לא באמת מתכוון לזה. דאץ איט.

Ez sLeeP

New member
אהרון יקירי,

אני האחרון שלא יבין הומור, על כל סוגיו. יש פשוט סוג של הומור שהוא לא רלוונטי. בתור מנהל בתפוז, אני יודע מה הנוהלים, והוא בסה"כ עוקב אחריהם. הפורום שלנו הוא קצת יוצא דופן, וקצת אוף טופיקי מאחרים. אבל יש דרך לומר דברים, אם באמת רוצים בשינוי. יש גם הומור בריא, ויש הומור חולה.

טוב זה כבר ממש מ-ג-ע-י-ל

אז נכון הוא עשה פה הרבה שינויים שבילבלו רבים.. אבל אפשר לפנות אליו באופן יותר יפה..... בחייאת אופירי.....

מאתוקי

New member
מה אתם עצובים אתם רוצים שאני אשיר?

יאללה נשיר איזה שיר? תתחילו אתם

מאתוקי

New member
חח הילה מאמי ...

תראי תתמונה שלך ושל עברי יו כמה אני מדבר אני שותק זהו

רוצה לראות תמונה שבהחלט תעודד!!

הנה הכל הכי יפה בעולםםםם קבלו את ארתור איזה חמוד הואא
אבל רגע של מי הרגליים האלה?? ממממ מעניין מאוד...

beenINSANE

New member
ארתור החתיך!!!

הילה,חייבת לציין שלרגע חששתי ששוב תשימי את התמונה ההיא

חח איזה מצחיקולה../images/Emo140.gif

אבל כנראה שאת תצטרכי לספוג את התמונה עוד פעמים רבות (עד התמונה הפרובטיקבית הבאה) אז תתחילי להתרגל ד"א את חמוווווווווודה!! יום יבוא וגם לך תיהיה תמונה כזו ואז תביני

למעלה