תגובתי
לאחר שקראתי את כל התגובות תגובתי כדלקמן: למנהל הפורום- אם לא שמת לב, בהודעתי המקורית מצויינות כל העובדות שציינת בהודעתך השנונה. בהודעתי גם ציינתי את הנסיבות בהם אפעל בצינורות הנ"ל. כיוצא מכך, מן הסתם אני יודע מה זה ה"משוב". בכל אופן תודה על ההסבר הנוסף. באופן כללי, בהנחה שהבנת את הודעתי (שלא מצריכה אי קיו גבוה מידי להבנתה) כל הבולשיט שרשמת, בשורה התחתונה כוונתך היא: לא יפה שקראת לי נאצי, ואני מנהל טוב. בקשר ל"השוואות" מצטער אם פגעתי ברגשותך, ומקווה שאולי, אבל אולי, יום אחד תמצא את הכוחות למחול לי על כך. אלוהים יברך אותך. בקשר לכושר תיפקודך כמנהל- עדיין אני חושב שהוא לוקה בחסר, בהסתמכותי על העובדה הפשוטה שפשוט מאז שהגעת כל הפורום מבולגאן וקיימת חוסר הרמוניה מוחלטת. הערה נוספת, אם אני הייתי מתמנה לתפקיד הזוהר "מחליף מנהל פורום". ראשית הייתי עושה מסיבה לא נורמלית. דבר שני שהייתי עושה זה במשך כל תקופת כהונתי הייתי שומר על פרופיל נמוך. דואג שהכל יהיה חוקי פחות או יותר, ולא עושה הרבה רעש. אולם התערבותך הייתה רחוקה מלהיות מינמליסטית. כניראה, ככה קורה כשאדם קטן מקבל קצת כוח לידיים. לשאר חברי הפורום המגיבים- קודם כל אני מודה לכל מי שניסה להסביר לי על מעלליהם הנוראיים של אנשי האס אס. אני מקווה שהצלחתי לקלוט את המסר, כניראה יש לי חור בהשכלה. אני בטוח שיש לכם ידע רב ממני בנושא. מה אני יודע על שואה? כולה הרצאתי כמה חודשים לילדים בחטיבת ביניים על השואה, גם די הצטיינתי מבין כל המרצים, אבל מה זה נחשב... אה כן, הייתי גם פעם מזמן שבוע וחצי בפולין וצ'כיה. אוי, ניזכרתי גם שהשתתפתי בסדנא על הומניזים בלוחמי הגטאות שנה שלמה. בכל אופן מה אני יודע? תודה רבה לכולכם על האינפורמציה. כולכם אנשים רואי תמונה כוללת... רשמתי הודעה שלמה על כך שהאיש עושה פה בלאגן, וכבר כמה ימים סיוט לקרוא פה. הרי כלכם חושבים ככה, ומה רציתי? להשיב את הסדר על קנו. אני בא ופותח את הפה בתקווה לשנות. ובמקום לתמוך בי אני ניתקף. זה ממש הגיוני.... בכל מיקרה תודה על ה"גב". בקשר להערת האס אס- אני לא חוזר בי, מהסיבה הפשוטה שלא עשיתי שום דבר רע. אני לא רוצה לפתוח פה דיון על "פרות קדושות", אבל יש דרכים בהם אנשים מתבטאים, אני לא חושב שעברתי את סף הלגיטימיות בדברי. אם אמרתי את המילה קצין אס אס.. ואפילו השוואתי בנאדם מסויים לקצין אס אס שמכוח הנסיבות אני לא כל כך מחבב - אין בזה פסול. לא הייתה באימרתי משהו בעל ניחוח של הצדקת אנשי האס אס או דברים נירחבים יותר שיש עליהם קונצנזוס שהם פסולים. ככה שאין שום דבר פסול באימרה זו כשלגופה. אתם יכולים לומר שזו הייתה אימרה קיצונית/שנויה במחלוקת דבר שאני אקבל. אבל, זה לא המקום, מעל דפי הפורום, היה לציין זאת. המינמום הדרוש פה היה לגבות אותי. סה"כ המניע שלשמה ניכתבה ההודעה הוא שלכולם יהיה נעים להיכנס לפה. שלא תיסבלו מקפריזות של אדם משועמם. אני חושב שזה אבסורד שאיזה "מחליף מנהל פורום" שהוא לא חבר בפורום (ומי יודע אם הוא חבר של מישהו בעולם הזה) יבוא לפה, ויהפוך את המקום ללא ניסבל. לסיכום, אני חושב שההערות של כולכם לא היו במקום, פרט לאהרון כמובן. אני רוצה להאמין שזאת הייתה היסחפות אחרי המגיב הראשון שהיה לו קשה עם המושג "קצין אס אס"... כאמור התגובה למושג הייתה צריכה להעשות באופן פרטני. נ.ב. כן השוואתי אותו איכשהו לסטאלין, רשמתי משהו עם הצבא האדום. עשיתי זאת על רקע מוצאו-ועל כך אני מצטער, זה לא היה בסדר.