מתי המנהל הזה עף מפה?

Ez sLeeP

New member
תומר,

כולך נוטף סקס-אפיל. שים לב שהשוות הן לעודד מנשה (גיבור הילדים, כולו מסוקס, מכף רגל ועד ראש) והן לעברי לידר (שברור שהוא..). לתשומת ליבך. אסור לתת לך לצעוד בלי הגנה ברחובות..!

הודאה

ההודעה הקודמת שלי, בה צוטטה שיחתי כביכול עם תומר, ובה הוא כביכול מודה בחשדות המטופשים שטפלתי לו כאילו הוא אחראי להדחת מייקל, הינה שקרית, פיקטיבית, מצוצה מהאצבע. המצאתי אותה מתוך שאפתנות, תאוות כבוד, וכי המוח שלי עובד שעות נוספות. אני אומר בפה מלא שכל קשר בין ההודעה הקודמת למציאות מקרי בהחלט. כמו כן, לא מבקרים אצלי ברגע זה שני בריונים עם נבוטי עץ וגולת ברזל בתוכם, בטח לא שני בריונים שתומר שלח, וודאי שאם הם לא כאן, הם לא יכולים להכריח אותי לכתוב הודעה זו. אני אשתדל לכתוב שוב מבית החולים, יש סיכוי לא רע שאני מגיע לשם.

אריהOfir

New member
תגובתי

לאחר שקראתי את כל התגובות תגובתי כדלקמן: למנהל הפורום- אם לא שמת לב, בהודעתי המקורית מצויינות כל העובדות שציינת בהודעתך השנונה. בהודעתי גם ציינתי את הנסיבות בהם אפעל בצינורות הנ"ל. כיוצא מכך, מן הסתם אני יודע מה זה ה"משוב". בכל אופן תודה על ההסבר הנוסף. באופן כללי, בהנחה שהבנת את הודעתי (שלא מצריכה אי קיו גבוה מידי להבנתה) כל הבולשיט שרשמת, בשורה התחתונה כוונתך היא: לא יפה שקראת לי נאצי, ואני מנהל טוב. בקשר ל"השוואות" מצטער אם פגעתי ברגשותך, ומקווה שאולי, אבל אולי, יום אחד תמצא את הכוחות למחול לי על כך. אלוהים יברך אותך. בקשר לכושר תיפקודך כמנהל- עדיין אני חושב שהוא לוקה בחסר, בהסתמכותי על העובדה הפשוטה שפשוט מאז שהגעת כל הפורום מבולגאן וקיימת חוסר הרמוניה מוחלטת. הערה נוספת, אם אני הייתי מתמנה לתפקיד הזוהר "מחליף מנהל פורום". ראשית הייתי עושה מסיבה לא נורמלית. דבר שני שהייתי עושה זה במשך כל תקופת כהונתי הייתי שומר על פרופיל נמוך. דואג שהכל יהיה חוקי פחות או יותר, ולא עושה הרבה רעש. אולם התערבותך הייתה רחוקה מלהיות מינמליסטית. כניראה, ככה קורה כשאדם קטן מקבל קצת כוח לידיים. לשאר חברי הפורום המגיבים- קודם כל אני מודה לכל מי שניסה להסביר לי על מעלליהם הנוראיים של אנשי האס אס. אני מקווה שהצלחתי לקלוט את המסר, כניראה יש לי חור בהשכלה. אני בטוח שיש לכם ידע רב ממני בנושא. מה אני יודע על שואה? כולה הרצאתי כמה חודשים לילדים בחטיבת ביניים על השואה, גם די הצטיינתי מבין כל המרצים, אבל מה זה נחשב... אה כן, הייתי גם פעם מזמן שבוע וחצי בפולין וצ'כיה. אוי, ניזכרתי גם שהשתתפתי בסדנא על הומניזים בלוחמי הגטאות שנה שלמה. בכל אופן מה אני יודע? תודה רבה לכולכם על האינפורמציה. כולכם אנשים רואי תמונה כוללת... רשמתי הודעה שלמה על כך שהאיש עושה פה בלאגן, וכבר כמה ימים סיוט לקרוא פה. הרי כלכם חושבים ככה, ומה רציתי? להשיב את הסדר על קנו. אני בא ופותח את הפה בתקווה לשנות. ובמקום לתמוך בי אני ניתקף. זה ממש הגיוני.... בכל מיקרה תודה על ה"גב". בקשר להערת האס אס- אני לא חוזר בי, מהסיבה הפשוטה שלא עשיתי שום דבר רע. אני לא רוצה לפתוח פה דיון על "פרות קדושות", אבל יש דרכים בהם אנשים מתבטאים, אני לא חושב שעברתי את סף הלגיטימיות בדברי. אם אמרתי את המילה קצין אס אס.. ואפילו השוואתי בנאדם מסויים לקצין אס אס שמכוח הנסיבות אני לא כל כך מחבב - אין בזה פסול. לא הייתה באימרתי משהו בעל ניחוח של הצדקת אנשי האס אס או דברים נירחבים יותר שיש עליהם קונצנזוס שהם פסולים. ככה שאין שום דבר פסול באימרה זו כשלגופה. אתם יכולים לומר שזו הייתה אימרה קיצונית/שנויה במחלוקת דבר שאני אקבל. אבל, זה לא המקום, מעל דפי הפורום, היה לציין זאת. המינמום הדרוש פה היה לגבות אותי. סה"כ המניע שלשמה ניכתבה ההודעה הוא שלכולם יהיה נעים להיכנס לפה. שלא תיסבלו מקפריזות של אדם משועמם. אני חושב שזה אבסורד שאיזה "מחליף מנהל פורום" שהוא לא חבר בפורום (ומי יודע אם הוא חבר של מישהו בעולם הזה) יבוא לפה, ויהפוך את המקום ללא ניסבל. לסיכום, אני חושב שההערות של כולכם לא היו במקום, פרט לאהרון כמובן. אני רוצה להאמין שזאת הייתה היסחפות אחרי המגיב הראשון שהיה לו קשה עם המושג "קצין אס אס"... כאמור התגובה למושג הייתה צריכה להעשות באופן פרטני. נ.ב. כן השוואתי אותו איכשהו לסטאלין, רשמתי משהו עם הצבא האדום. עשיתי זאת על רקע מוצאו-ועל כך אני מצטער, זה לא היה בסדר.

מאתוקי

New member
אופיר אני בעדך ואני....

ואני הייתי צריך להחליף תמנהל ככה הייתי שם אנג'לינה ג'ולי נועה תשבי ועברי לידר וגם הייתי מציף אני מדבר הרבה וזהו

Ez sLeeP

New member
יקירי,

אני אתן לך "גב" מתי שתרצה. כל עוד הדבר יהיה לגיטימי. אני לא רואה את ההשוואה לנאצים, או כל פן טוטאליטרי של שלטון לניהולו של רביב. הוא בסה"כ עושה את המוטל עליו. ואתה לא תצטרך לסבול זאת הרבה זמן. לא פקפקתי לרגע בהשכלתך הרבה בכל הנוגע לנושא השואה, רחב הידיים. מה שכן, יש מקום ויש דרך לאמור את דבריך, וכאן זה לא המקום. לקחתכם את הזמן ששגיא בחו"ל כדי לפתוח שרשורי אוף משוגעים, שכידוע, לא התנהלו ברמה מאסיבית כזו בזמן שהייתו כאן. אני מציע לכולם לשון קצת, לבלוע קצת וואליום, אולי לבלות את הימים הנותרים באיזה זולה נידחת, ולמחוק את הראש קצת, ואז לחזור רעננים ועם נזקי-מוח קלים. מה קרה?

beenINSANE

New member
אופיר-

אני מניחה שגם אני הייתי בין אלו שהרגיזו אותך אז אני אגיב ואני מקווה שבזה ייסגר הנושא מבחינתי. לא הייתה לי שום כוונה לרדת עליך או לרמוז ולו לרגע שאתה לא מבין מה זה קציני אס אס או השואה. ממש לא. ואם זה הרושם שקיבלת, אז אני מתנצלת. רק רציתי להגיד שלדעתי, וכנראה גם לדעת עוד כמה חברי פורום, ההשוואה היא מוגזמת ולא במקום. מה שכן, אני לחלוטין מבינה את הטענות שלך כלפי המנהל המחליף וגם אני ממש לא מסכימה עם מה שהוא עושה ובקטע הזה יש לך גיבוי מוחלט ממני. כנראה שעל דרך הביטוי יש לנו מחלוקת אבל זה לא אומר שאני נגד הדעה שלך, ומחלוקות הן דבר בלתי נמנע. לא כולנו חושבים את אותו דבר, וזה הגיוני לגמרי. ואת מה שיש לי להגיד לך באופן אישי אני אגיד במסר.

../images/Emo26.gif רביב ../images/Emo36.gif

אממ אולי אני לא כמו כולם אבל רציתי לציין שמגיע לך ח"ח אתה עושה עבודה נפלאה סוף סוף סדר הקץ לשירשורים מיותרים. באמת כל הכבוד לך

אההה!!! תראו מה מצאתי!!!

נכון שהתגעגעתם לכינוי הזה? נכון נכון נכון??? אל תחשבו שאני חוזרת אליו אני פשוט חשבתי שזה יהיה משעשע להצהיר על עצמי כחסרת זהות שוב לכמה דקות... חכו רגע...

אריהOfir

New member
סליחה??

אם לא הבנת את מה שכתבתי בהודעה.... הדברים לא נאמרו "בטעות". ככה שחוסר טקט זו לא ההגדרה. עוד משהו... לכל מי שרשם שהוא לא כה נורא בתיפקודו בתור מנהל... בשירשור הזה השתתפו איזה 4 אנשים חברי פורום. יש עוד אנשים שלא אמרו את דעתם, כניראה הם לא רוצים להיכנס לליכלוך שהולך פה. לעומת זאת הייתה משתתפת שששה מאוד להשתתף ברגע ה"משבר" כביכול הזה (לא את נושי- להסר כל צל של ספק), אותה משתתפת כבר מלוכלכת וידועה כפסיכופטית בעלת רגשי נחיתות. אי לכל דעתה אינה מתקבלת אצלי - וזהו.

טוב טוב טוב טוב טוב

תקשיבו! 1.מאתוקי-מה נסגר?! דיי להציף! 2.בקשר למנהל-החלטתי שלא להחליט 3.אני מאחלת לתומר ומור וכל השאר שלומדים כסטודנטים-לימודים (או שמא שביתות) נעימים ומוצלחים!!!!!!

מאתוקי

New member
תהרגו אותי וזהווווווווווווווווווווו

תמיד רציתי להגיד תמשפט הזה מה עשיתי?

beenINSANE

New member
ובלי שום קשר לכלום

בהשראת עוזי חיטמן (ותודה למורי, אשתו) בשעת לילה מאוחרת זו, סוף סוף מצאתי לי חתימה. יצויין שזה אחת מכתובות הגרפיטי החביבות עליי באשקלון (הלא חביבה עליי) אז בהופעת בכורה עולמית... (והתנצלות מראש אם יהיו פאשלות, כ"כ מתאים לי)

beenINSANE

New member
רגע רגע רגע

עכשיו חשבתי על משהו (שוב, זו השעה) מורי- את אישתו של עוזי? תומר יודע מזה??? אשה בוגדנית שכמותך!!!

beenINSANE

New member
*ממשיכה לבדר את עצמי*

עשיתי לעצמי פדיחות. אני, שמרגע שלמדתי לקרוא ולכתוב, בגיל 4, לא הייתה לי ולו שגיאת כתיב אחת- נכשלתי באיות "עזאזל". לעזאזל. מילה מצחיקה, אם תחשבו על זה. תוקן. אולי אני אלך לישון? המממ... אולי. מה שבטוח אני לא אטריד אתכם יותר הלילה.

ZVI Z

New member
פאק פאק פאק

אני רואה פה סיכוי מסוים להשוואת השיא הבלתי רשמי שלי. את בטוחה שבגיל 4 ידעת לקרוא?או שרק התחלת ללמוד בגיל 4?

למעלה