מתי האיפווס ???

m a d m a n 1

New member
מחר בבוקר

מתישהו בין 6.30-12:00 אני חושב ועכשיו יבואו כול הגאונים שיגידו "למה לא בין 00:00 ל24:59"

shabtay12345

New member
שמעו (ערן במיוחד אתה)

הכי טוב 6 בבוקר... ככה לכולם תיהיה הזדמנות לתפוס מדינה עם מספר טוב... אני פתחתי תמדינה שלי 15 דקות אחרי שהוא התחיל... והמס' שלי עכשיו זה 1247... ולחלקנו יש מחר בצפר... אז המצב שיקרה זה שהרבה יפסידו בצפר או משהו כדי לקבל מדינה טובה וכן יש כאלה שיעשו את זה P=

duduliluf15

New member
לא קצת הגזמתה ???

לא יכלו ללמודים בגל מספר מדינה ?? או בגלל המששחחק הזהה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני כן מעדיף שזה יהייה ב6 בבוקר או ב12 בלילה ....

freesoul21

New member
מספרי מדינות נשארות אותו דבר, אתה לא צריך

לפתוח מדינה חדשה, המדינה שלך תשאר שלך עם אותו מספר, פשוט הכל שם יאופס(טכנולוגיות,תעשייה,אזרחים,מורדים, חיילים וכ"ו)

יוסף1122

New member
באמת אלכס למה כולם אומרים שהמספרים

יאשרו? אני לא ראיתי שום הודעה על זה מערן לפי זיכרוני

freesoul21

New member
הנה תקרא

שלום רב, להזכיר לכם ביום חמישי יתאפס המשחק מנהיגי עולם ואחרי זה לא יתאפס יותר ויהיה כמו המסגרת של מפקד צבאות. אם יש לכם מספר מדינה במשחק מנהיגי עולם הוא יישאר לכם וכאשר תיכנסו רק כל התוכן של המדינה שלכם יתאפס. המשחק מנהיגי עולם שונה מהיום שהוא עלה וקיימים בו היום. 44 סוגי תקיפה שונים. יותר מ-365 כלי נשק מסביב לעולם אתם מיצרים את הכלי נשק שלכם ע"י משאבים ויכולים למכור אותם בשוק השחור. השוק משאבים אחרי האיפוס לא יתאפס ואם יהיה חוסר במשאבים אז המחירים של הכלי נשק יהיו יקרים ולכן תאלצו לבנות מפעלים. לא יהיה טילים נגד טילים ותאלצו לייצר אותם בעצמכם ע"י מחקר ובנייה. באו"ם יש את מועצת הביטחון שמורכבת מ-100 הדירוגים הראשונים ויש את מזכ"ל האו"ם שנבחר כל שבוע. כל הבעיות במשחק והתקלות תוקנו כך שמיום חמישי הקרוב המשחק יוצא לדרך חדשה. * אתם מוזמנים לפורום של מנהיגי עולם להתעדכן בשינויים וללמוד על המשחק. בברכה הצלחה לכולם, ערן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=94595462

m a d m a n 1

New member
באיפוס הקודם פתחנו מדינות חדשות

מוזר בכול מקרה אני מעדיף מדינה חדשה למה יש מדינות מסומנות במשחק......

duduliluf15

New member
..........

כן מדינות חדשוותת צריךך .. עררן תענה כבררר.ר. זה חשווב ... מה יש לפורוםםם הזה ?? זזזז לעטט רצחח

m a d m a n 1

New member
שיט

עכשיו שאני חושב על זה עוד פעם אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה רפובליקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנים דמו+

HuriCaN

New member
חיחיחיחיחי

מי שלקח כהני דת\קומוניזם\דיקטטורה >> ישלוט במשחק

abunadav1995

New member
כהני זה יותר מדי גיוס

לקומוניזם אין יותר מדי גיוס ואין שוק

למעלה