הכי טוב 6 בבוקר... ככה לכולם תיהיה הזדמנות לתפוס מדינה עם מספר טוב... אני פתחתי תמדינה שלי 15 דקות אחרי שהוא התחיל... והמס' שלי עכשיו זה 1247... ולחלקנו יש מחר בצפר... אז המצב שיקרה זה שהרבה יפסידו בצפר או משהו כדי לקבל מדינה טובה וכן יש כאלה שיעשו את זה P=
לא יכלו ללמודים בגל מספר מדינה ?? או בגלל המששחחק הזהה?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני כן מעדיף שזה יהייה ב6 בבוקר או ב12 בלילה ....
שלום רב, להזכיר לכם ביום חמישי יתאפס המשחק מנהיגי עולם ואחרי זה לא יתאפס יותר ויהיה כמו המסגרת של מפקד צבאות. אם יש לכם מספר מדינה במשחק מנהיגי עולם הוא יישאר לכם וכאשר תיכנסו רק כל התוכן של המדינה שלכם יתאפס. המשחק מנהיגי עולם שונה מהיום שהוא עלה וקיימים בו היום. 44 סוגי תקיפה שונים. יותר מ-365 כלי נשק מסביב לעולם אתם מיצרים את הכלי נשק שלכם ע"י משאבים ויכולים למכור אותם בשוק השחור. השוק משאבים אחרי האיפוס לא יתאפס ואם יהיה חוסר במשאבים אז המחירים של הכלי נשק יהיו יקרים ולכן תאלצו לבנות מפעלים. לא יהיה טילים נגד טילים ותאלצו לייצר אותם בעצמכם ע"י מחקר ובנייה. באו"ם יש את מועצת הביטחון שמורכבת מ-100 הדירוגים הראשונים ויש את מזכ"ל האו"ם שנבחר כל שבוע. כל הבעיות במשחק והתקלות תוקנו כך שמיום חמישי הקרוב המשחק יוצא לדרך חדשה. * אתם מוזמנים לפורום של מנהיגי עולם להתעדכן בשינויים וללמוד על המשחק. בברכה הצלחה לכולם, ערן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1319&msgid=94595462
עכשיו שאני חושב על זה עוד פעם אז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה רפובליקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנים דמו+