מתיחת פנים ל-S40

redroze

New member
על אותו עיקרון אני אומר לך . . . .

שאאודי מקבילה לאומגה (A6 2.4) עולה כמעט 100K יותר וביניהם כבר אין הבדל מהותי ששווה 100K והאאודי בלי איבזור !!!!!!!!!

Inoni

New member
לא אני החלטתי, אחרים החליטו, ולא

לא נהגתי על S4, בקושי פעם אחת ראיתי S6... אבל גם לדעתי (מנתונים על הנייר) 100K תוספת בשביל אותם 250 כ"ס כמו ה-T5 ופחות איבזור ולמרות שהרכב מצויין ומתנהג נפלא לא שווים את ההשקעה. הכוח אותו דבר, הנוחות גם, (בכל זאת וולוו גם מפנקת), ההתנהגות טובה יותר ב-S4, האיבזור טוב יותר ב-T5, אז בשביל ההתנהגות (שוב גם וולוו לא פראיירים בתחום) לשלם 100K ???? למה ??? במחיר של ה-S4 אפשר כבר ללכת על BMW טובה, מאובזרת וחזקה יותר, ועם התנהגות טובה יותר (לפי דעת מומחים). ואני מאוד אובייקטיבי, ולא אמרתי שה-S40 מושלם, אבל במחיר שלו אין יותר טוב, אתה הוא הבור שלא מבין וממשיך לדבר לא יפה אבל זו כנראה הרמה שלך. לא ענית לי על שאלתי מקודם, תן לי רכב שעולה 150K ויש לו את מה שיש ל-T4, מבחינת כוח וביצועים איבזור פינוק ובטיחות. זה מה שאני מנסה לטעון, יש אומנם רכבים טובים יותר (תמיד יש טוב יותר בכל דבר), אבל לא במחיר הזה. ואותו הדבר ל-S60 T5, אין רכב באותו מחיר שנותן יותר, אף לא אחד. על כל השאר אין ויכוח, ואודי זה רכב מצויין שאני מאוד אוהב, אבל יקר מידיי, ולא שווה את המחיר.

Inoni

New member
ועוד משהו על אודי

אודי חכמים, הם עשו מה שנקרה "העלאת סטטוס", עד לפני כמה שנים זה היה רכב משפחתי רגיל, אומנם טוב ואיכותי אבל לא באיזור רכבי היוקרה, ואז ולמרות שיש להם מוצר מצויין, עם החרזת בדגמים החדשים ה-A4 וה-A6 הם ניפחו את המחיר סתם וללא כל סיבה. (וצ´מפיון מוטורס החמדנים ניפחו עוד) וזה גרם לאודי (בעזרת שיווק אגרסיבי בחברה הגבוהה) להיות סמל סטטוס ושם יוקרתי, הפיסיכולוגיה של הרבה אנשים עובדת כך, בתת מודע יושב לכולנו שיקר יותר = טוב יותר, ולכן על ידי העלאת המחירים (סתם) הוגדלו המחירות והרכב פתאום נחשב ליוקרתי. כל אודי הוא רכב מצויין, ולמרות הכל בכל אודי 20% במחיר זה סתם ובגלל השם. תראה את ה-A3, דגם ה-1.6 ATT הידני עולה 127K!!! בלי שום איבזור מיוחד חוץ מסאן רוף ובקרת אקלים, אפילו בלי מחשב דרך... 1.6 ב-127K, הרכב מצויין אבל 127K????? מה הם פסיכים על כל הראש בצ´מפיון ??? ו-1.6 אוטומטי עולה כבר 135K!!!!! על מה ????????????? גם גולף מצויין ועולה 30K פחות... אז 10K (ואני מגזים) זה בשביל האכות, ועוד 15K-20K רק בשביל השם. לא אמרתי שוולוו טובה יותר, את זה כל אחד יקבע לעצמו, אמרתי שוולוו נותנים הרבה יותר ובהרבה פחות, ולא רק וולוו.

ran levi

New member
אותה שאלה

למה BMW למה MB למה VOLVO אתה צודק אאודי העלו את הסטטוס שלהם והיום בכל העולם הם יישרו קו עם כל חברות היוקרה , האיכות שלהם מעולה (בוא לא נכנס למקרה שלי) והיא היום לא נופלת מהחברות האחרות על כך מגיע להוריד בפניה את הכובע ולא לבוא ולהגיד למה העליתם גם את המחירים- הרי זה נדרש אז בחייך מר lhoni מספיק אם השטויות

Inoni

New member
אתה הוא זה שמדבר שטויות, שכח

מהכל, קח רק את מקרה ה-A3 עם מנוע 1.6 (101 כ"ס בלבד), הידני עולה 127K האוטומטי 135K, זה נשמע לך הגיוני ? רכב קומפקטי 1.6 מנוע ועם איבזור דל ביותר במחיר של 127K-135K, למה ??? מה עם גולף? סיביק? קליאו? 206/307? שנותנות הרבה הרבה יותר כוח וביצועים ואיבזור, בהרבה פחות כסף. איך זה? אתה רוצה לומר לי שגולף רכב לא איכותי ? וגם אם פחות מאודי אז זה שווה 30K הפרש ??? או דגם ה-1.8 (הרגיל) שכבר בכלל עולה 146K ושוב עם איבזור דל וביצועים ממוצעים ביותר (11.4 למאה, 125 כ"ס בלבד), על מה 146K ????????? ה-A3 ממחישה בצורה הטובה ביותר את טענתי, אודי אומנם רכב מצויין אבל המחיר לא מוצדק, הוא לא נדרש, הוא נופח סתם כדי להשפיע מבחינה פסיכולוגית על אנשים. לא ניסיתי לטעון שוולוו טוב יותר מאודי, שימו לב, אני רק אומר שוולוו נותנים יותר ועולים פחות, וזהו! , על האיכות של אודי אין ויכוח, אבל המחיר מנופח ללא סיבה ולמרות האיכות הגבוהה. אני עדיין מחכה לך או לאילן או למישהו שיביא לי רכב כמו ה-T4 באותו מחיר, זה מה שאני טוען שב-150K אין רכב כזה. ודרך אגב רן, קראת את הכתבה שציטטתי בהתחלה ? זה היה במיוחד בשבילך, לגבי האיבזור, אם לא כדי לך לקרוא, זה באחת ההודעות הראשונות שלי בת´רד.

Inoni

New member
ועוד משהו על A3 מול גולף

טרחתי ובדקתי שוב, אודי A3 אוטומטית מנוע 1.6 101 כ"ס ו-12.8 מאפס למאה (עם סאן רוף ובקרת אקלים) עולה 135K. ואפילו אין חלונות חשמליים מאחורה... גולף אוטומטית 1.6 102 כ"ס ו-12.7 מאפס למאה (אולי זה בכלל אותו מנוע, אני לא יודע), עם 4 חלונות חשמליים (אני לא מאמין שיש דגמים בשנת 2002 בלי 4), בקיצור עולה 107K. 28K הפרש, אז בו נגזים ונוריד 8K על סאן רוף ובקרת אקלים, על מה 20K הפרש ???????? בוא נוריד 13K על התוספות, על מה 15K הפרש ???????? תשובה : סתם. ודרך אגב, גם מחירי הגולף קצת מנופחים (צ´אמפיון מוטורס) אבל לא כמו אודי...

sronis

New member
הגולף הידנית עולה 107 ואם תשאל אותי

זה ממש בושה למכור רכב משפחתי רגיל לגמרי במחיר כזה. האוטומטי עולה בטח עוד 8000 שקל. למה לקנות קומפקטית 1.6 אוטומטית ב-115 אלף ש"ח כשכל האחרות עולות בסביבות ה-100K? אז מחירי הפולקסווגן מנופחים, והם מנפחים את מחירי אאודי, אין מה לעשות... רוני

redroze

New member
ועכשיו לסיכום !!!!!!

קודם כל נקדים (בשביל אילן) ונגיד שאאודי עשתה תרגיל שוק מצויין והצליחה "לעבוד" על אלפי ישראלים (מסתבר שזה לא כ"כ קשה), למה "לעבוד"????? התשובה נמצאת רובה בהודעה הנ"ל של inoni, באמת המחירים מוגזמים ואפשר לראות לפי ההשוואות הנ"ל שלי ש-A6 לא מתעלה מהמתחרים וברור שה-A6 לא שווה את ההבדל במחיר (אני רק אזכיר שההפרשים במחירים בין המתחרים מצטמצם ככל שהסדרה יותר גדולה וההשלכות מתאימות יותר לדגמים הפשוטים יותר-A3,A4) !!!!! אם נקח אומגה מול A6 (זה רק לדוגמא!!!!!) נקבל הפרש של 70K ללא הבדל שמצדיק את ה-70K אבל אם תוסיף עוד 30K (סה"כ 100K מהמחיר של האומגה) תקבל BMW סדרה 5 עם מנוע וחווית נהיגה שעוד איכשהו מצדיקה את ההפרש !!!!!! redroze= אנטי אאודי !!!!!!!!!

אילן די

New member
שניכם צודקים.

אומגה היא מכונית על ווולבו S40 היא אב הטיפוס של מקלארן F1. מי אלה אודי בכלל ? חבורת רמאים ושקרנים שמוכרים דאצ´יות במסווה של מכוניות יוקרה. אתה מלך ההשוואות, קראתי את ההשוואה המלומדת והכה מקצועית שלך ,שכמובן היתה סופר אובייקטיבית וממש הראתה לי שכולנו עיוורים וכולנו לא מבינים ש- A6 זה חרא של אוטו, שלא שווה יריקה בשוק הפשפשים. פרופגנדה זולה של אודי הסיתה את כולנו... מחר אני ניגש לסוכנות וקונה S40 T4 נוצצת. גם אני רוצה רעידות בהגה בזמן ההאצה.

Inoni

New member
סוף סוף שיכנענו אותך...

אבל ברצינות... אילן, אני מתאפק אבל יש לי דברים לא טובים לומר עליך, בעיקר בקשר להבנה שלך, אבל אני אמשיך להתאפק. שים לב שוב : לא טענתי שה-S40 היא טובה יותר מאף רכב אחר, שוב פעם לא טענתי שה-S40 היא טובה יותר מאף רכב אחר. אני עדיין מחכה לך שתביא לי רכב ב-150K עם הנתונים של ה-T4. תשים לב מה אני כותב, במחיר של ה-T4 אין רכב שנותן יותר. אתה מתקשה להבין את זה, אז עוד פעם אחרונה בשבילך : לא טענתי שה-S40 היא טובה יותר מאף רכב אחר. 3 פעמים בהודעה אחת צריך להספיק אפילו בשבילך, עכשיו תדבר לעניין ותתחיל לחפש רכב ב-150K ען ביצועים נוחות ואיבזור כמו ה-T4.

ran levi

New member
לאוטו שלך אין מתחרים

אתה כל הזמן משווה לאיי 4 ועכשיו לאיי 3 אני מצטער אבל הוולוו אס 40 היא באמת יחידה בקטגוריה שלה וכן הייתי מעדיף אותה על פסאט, שהיא פחות או יותר באותה קטגוריה

אילן די

New member
אז עכשיו שינינו גירסה ?

קודם אמרת A4 ו- A3 וגם 318, עכשיו אתה אומר "האוטו הכי טוב ב-150 אלף" (בסכומים האלה אגב יש מכוניות טובות יותר כמו 156 ו- WRX ועוד המון). ההבנה שלי בסדר גמור. אתה מתעקש לא להבין מה שאני אומר כבר 6 פעמים. מצטער, אין לי כוונה לחזור על זה יותר, הוויכוח המטופש הזה מיצה את עצמו מבחינתי. שים לב למה שאמרת בהתחלה ואיך השתנו הדברים בהמשך. בכלל די נמאס לי לדבר עם אנשים שלא מבינים ומקשקשים על המכוניות שלהם כאילו הם גילו את היהלום שבכתר כמו מכוניות בינוניות ואפורות כמו S40 ואומגה אז אני מבחינתי סיימתי. תהנו עם המכוניות שלכם ותחסכו כבר מאיתנו את הפרופגנדה העלובה.

redroze

New member
לא אמרתי שהיא מכונית על . . . . .

אבל אמרתי שתקח אומגה ב-182K ו-A6 במחיר מקביל, אופס אין דבר כזה, הכי זול 211K!!!!!!!! גם לדגם המקביל לאומגה (2.4) שעולה 233K ותקבל מכונית דומה, איבזור זה מושג שלא מכירים באאודי !!!!! הבדל של 50K בשביל מה ???? שם, חוסר איבזור ????? הרי הרמה אותה רמה +/- . . . . . שוב, אני לא מראה שאאודי זה חרא של אוטו להיפך, זה אוטו מצויין אבל זה שאנשים נכנעים למחיר הגבוהה והלא מוצדק (מה שאני מנסה להוכיח בכל הת´רד) גורם למחיר הגבוה של אאודי ! ! ! ! ! ולסיכום, לבדוק תמיד את כל האפשרויות ולא תמיד הכי יקר הכי טוב !!!!!!

אילן די

New member
אין אודי במחיר הזה

כי אודי היא ברמה גבוהה הרבה יותר מאומגה. למה לא השווית למרצדס או פרארי ? לפי הפרמטרים הללו האומגה היתה משסעת אותן
כמו שכתבתי לבחור עם הכריזמה S40, נמאס לי מהויכוח הטפשי הזה על מכוניות אפורות ובינוניות, אתם מוזמנים להמשיך אותו עם מישהו אחר או עם עצמכם.

redroze

New member
מה שאני מנסה להוכיח זה . . . .

שאאודי לא שווה את התוספת המוגזמת במחיר !!!!!!!!!! נגיד שהאיבזור ב-A6 כמו באומגה, הטכנולוגיה (מנוע, הילוכים) באמת יותר טובה באאודי אבל עובדה שהנתונים אותו הדבר ואופל עם המנוע ה"מיושן" שלה מצליחה לתת תשובה לאאודי ה"גדולה" !!!!!!!!!! לסיכום, לפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 50K רק בשביל השם אאודי !!!!!! אומגה זו לא מכונית מיושנת ויש לה הרבה מה להציע מבחנת נוחות, פאר ונהיגה, וחבל שאתה סתם עושה הגזמות !!!!!!!!

ran levi

New member
אלעד, אני מצטער להגיד לך אבל אופל

אומגה היא אמריקאית בתחפושת,ולכן קשה מאוד לבוא ולהשות אותה ישירות מול האאודי,כי האופל היא אכן מכונית טובה אבל חסרת כל חן כריזמה ויחודיות אני חושב שהאומגה אפילו יותר אפורה מהוולוו

redroze

New member
אני מסכים . . . . .

אני מסכים עם זה שלאומגה אין חן/כריזמה/יחודיות (אתה יכול להסתכל בהודעת תגובה לדרור) אבל היא מספקת את הסחורה בצורה מצויינת ויש לה נוחות שלא הרגשתי אפילו ב-BMW (נקודת יתרון), בקטע של האיבזור היא לא נופלת מאף מתחרה ומציעה את רוב האיבזור ללא תוספת תשלום !!!!!! המנוע חזק ביותר ועובדה שהוא מספק אותם נתונים כמו מכוניות עתורות הטכנולוגיה !!!!!!! אז איפה יש מקום להשמיץ אותה ?????? לנו זה דיי והותר האומגה ולכן זה מצחיק אותי לשמוע שצריך להוסיף 50K בשביל אופי !!!!!!!!!! ואני נסעתי (נסעתי, לא נהגתי!!!!!) בהרבה אמריקאיות (כן, כן, אפילו בלינקולן!!!!! שהיא גאוות האמריקאים) וביום הכי גרוע של האומגה לא הייתי משווה אותה לאמריקאית, המנוע לא עייף ולא מרגישים כל בור בכביש ואתה יכול לשייט בכל מהירות בלי להרגיש את המנוע או משהו אחר !!!! והיא בהחלט לא מתנדנת או עושה מחלת ים כמו אמריקאית !!!!!

redroze

New member
לא אמרתי שהאומגה הכי טובה בקבוצה...

ההשוואות שרשמתי מראות שהאומגה יותר טובה מה-A6 ועדיין עם הבדל של 100K אתה מקבל כמעט אותה מכונית עם הסמל אאודי (הכי חשוב, לא???) ובלי איבזור !!!!!

redroze

New member
בחרת במכונית הכי לא נכונה !!!!!

כתור בעלים לשעבר (8 שנים!!!!) של קורולה אני יכול להגיד לך שלא משנה מה תעשה לקורולה מבחינת איבזור/מנוע בחיים היא לא תתן עשירית ממה שהאומגה נותנת !!!!!!! שוב, אני לא יורד על הקורולה והיה לנו קשה להיפרד אחרי שרות נאמן ועובדה שהיא נשארה אצלנו 8 שנים !!!!!! נכון, הקורולה אמינה. . . . . נכון, הקורולה נוחה. . . . . . אבל להשוות את הנוחות לאומגה ????!!!! באמת הצחקת אותי !!!!!! אני עומד ליד האומגה וצוחק כשאני חושב שעד לפני חודשיים נסענו בקופסת שימורים יפנית !!!!!!! אני מאוד מרוצה מהקניה וגם מהעובדה ש"תפסנו חתול מצויין" במכירה הפומבית והמכונית הזו הרבה יותר ממה שאנחנו היינו רגילים או חלמנו לקנות (קורולה!!!!! חחחחחחחח)

למעלה