מתיחת פנים ל-S40

sronis

New member
דרור, רק דבר קטן - ל-C5 וללגונה אין

אותה תיבת הילוכים! אל תשאל אותי למה, אבל ל-C5 יש ארבעה הילוכים וללגונה חמישה... מוזר אבל נכון. רוני

© DrorZi

New member
פוי, זה לא אני, זה השעה ../images/Emo70.gif

נכון נכון נכון אותו מנוע 210 כ"ס, לא אותה תיבת הילוכים
דרור זי

rtwingo

New member
מה מוזר פה? רנו וסיטרואן הן חברות..

יריבות... מעבר לפיתוח המשותף של הAL4, אין שום סיבה שהן ילכו באותה הדרך.

sronis

New member
יש בשתי המכוניות האלו מכלולים זהים

אותו מנוע, בשתיהן מערכת מוטליפלקס אם אינני טועה (?) ועוד כמה דברים בוודאי. אז יש שיתוף פעולה די נרחב, ובכל מקרה מוזר כי על אוטו מנוע ואוטו מאוד דומה בתכונותיו מחליטה חברה אחת לשים גיר חמישה הילוכים והשנייה ארבעה. זה הכל. רוני

drugstore

New member
מולטיפלקס ../images/Emo132.gif

המערכת הנ"ל היא תקן מסוים של צורת חיווט שחוסך מטראז´ של כבלאז´ בחיווט החשמלי באוטו לחיסכון ופתרון תקלות מהיר יותר. זה שיש להן את אותה צורת חיווט לא אומר כלום... גם המונדאו משתמשת באותה מערכת... כן יירבו.

ran levi

New member
כל המתחרות:

Volvo S60 Acura TL Audi A4 BMW 3-Series Jaguar X-Type Lincoln LS Mercedes-Benz C-Class Volkswagen Passat Lexus IS300

ran levi

New member
עוד קישור וציטוט מתוכו

This is faster than the BMW 3 Series 320SE, the Mercedes C200K Classic and the old Audi A4. It also sees off the Lexus IS200 2.0 Sport, thus blowing away any previous reputation of stodgy Volvo design.

ran levi

New member
ועוד אחד

אני מקווה שהבנתם שהתחרות בכלל לא נגד הS40 עכשיואתם מוזמנים לעשות שיכלול מחירים וייצא שהאאודי יותר זולה בקטגוריה שלה לעומת המתחרות

redroze

New member
לכל הספקנים !!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל תודה רבה ערן על האתר הוא מאוד מעניין (אם יש לך עוד אתרים טובים כאלה שלח לי במסרים) . . . . . . . . ולכל הספקנים ש"ירדו" על האומגה (באנגליה אופל נקראת Vauxhall), הביקורות מאוד טובות, האומגה עולה על המתחרות שלה ומתקרבת ל-BMW סדרה 5 !!!!!! ובקטע של הנהיגה (שם לשם שינוי בודקים נהיגה וביצועים בנפרד!!!!) האומגה קבלה 5 כוכבים !!!!!!! נכון, ידוע שאופל לא שומרת על ערך (שלושה כוכבים) אבל במחיר 4 כוכבים !!! ביצועים- 4 כוכבים (מכובד) בטיחות- 4 כוכבים (טוב מאוד) מראה- 3 כוכבים (על טעם ועל ריח . . .) אמינות- 4 כוכבים (גם חשוב) חבל שהמבחנים היו על הדגם הישן (שלנו) ולא על הדגם החדש שבו המנוע והביצועים וכל החסרונות שופרו (כולל קצת עיצוב) !!!!!!!! redroze, I rest my case . . . . . .

Inoni

New member
מעניין למה אברהם פורת ובעוד

כמה מקומות משווים את ה-S40 עם ה-A4 וגם שימו לב........ BMW 318... כן אתם רואים נכון... נראה אם יהיה לי כוח להביא לכם את הקישורים... יש הרבה כתבות והשוואות, וגם את ה-S40 משווים לאודי, אקורה,BMW,ועוד. ודרך אגב, אברהם פורת לא רק השווה את ה-S40 מול ה-A4, אלא גם קבע שה-S40 טובה יותר... אבל על זה כבר אין לי כוח להתווכח, מה שבטוח זה שבשביל להשיג את הביצועים של ה-T4 צריך לשלם 82K יותר באודי, וכל ה-A4 ה"זולים" יותר נחותים גם בביצועים וגם באיבזור, ועדיין עולים הרבה יותר.

redroze

New member
צודק, אבל אין מה לעשות . . . . .

יש מקומות שגם האומגה נחשבת כמכונית מנהלים ולא סלון/יוקרה וזה מצחיק בכלל להשוות אותה למכוניות מנהלים. האומגה גם בקבוצת רישוי 5 (בקבוצת רישוי 4 כל מכוניות המנהלים) . . . . . .

Inoni

New member
והנה עוד אחד רן, במיוחד בשבילך

ויש עוד רבים, ודרך אגב באתר הקודם שצירפתי גם כתבו שהיתרון של ה-S40 הוא בנוחות נסיעה... ואני מצטרף לדעה. אז הנה עוד אתר עם הרבה השוואות :

Inoni

New member
ועוד אחד, והפעם מול BMW...

שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שה-S40 טובה יותר מ-BMW, ממש לא, אבל משווים אותה באותה קבוצה, ולא כמו שרן טוען. בעולם ה-S40 מוערכת הרבה הרבה יותר מאשר בארץ.

Inoni

New member
וזה בכלל השיא... מרצדס,יגואר ו-S40

אין לי כוח להביא עוד, אבל יש עוד הרבה הרבה... רק בשבילך רן שתיראה איך מתייחסים בעולם ל-S40 ולמה משווים אותה. שימו לב בתחתית באתר, ברשימת המכוניות להשוואה יש את : 1. פאסאט 2. A4 3. BMW סידרה 3 4. מרצדס C 5. יגואר X זהו, יש לי חיים... אני הולך.

ran levi

New member
טוב אח שלי אתה צודק

המכונית שלך היא הכי טובה על הכביש אתה עשית את בחירת המאה אתה קנית מכונית שהיא כל כך טובה עד כדי שלא החליפו את הדגם כבר 6 שנים התיבה האוטומטית של וולוו הרבה יותר טובה מהמולטיטרוניק של אאודי העיצוב של האס 40 כל כל מושלם ששמעתי שאלפא רומאו גנבה להם את המעצב ולמבורגיני מרכיבה את המנוע של האס 40 המהוללת במורצ´לגו שלהם רנו גנבה לאס 40 איזה פטנט ובגלל זה יש ללגונה 5 כוכבים במבחני ריסוק זאקי, הסוגד לאס 40

Inoni

New member
זה לא מש שאמרתי, גם לך יש בעיות

הבנה ? מה שאמרתי זה שמשווים את ה-S40 מול A4 ועוד כמה אחרות... וזהו רן. ולא אמרתי שהיא טובה יותר, מה שכן אמרתי שבמחיר של אין לה מתחרים, בטח שיש מכוניות טובות יותר, אבל יקרות בהרבה יותר, ומבקרה של אודי זה לא מוצדק. ולא השוותי את ה-T4 ל-A3, השוותי גולף ל-A3, ו-A3 מוכיחה בצורה הטובה ביותר את המחיר השערורייתי של אודי, 135K לרכב קומפקטי 1.6, נו באמת! והגגם עבר שיפורים (חיצוניים ופנימיים) בדגם של 2001, וכמו שאמרתי מומחים גדולים ממני קבעו שהרכב טוב, וזהו, אני נהנה לא משנה מה, גם אני וגם Redzone, רק טוענים שאודי יקרים מידיי ובלי סיבה, למרות שזה רכב טוב.

redroze

New member
חחחחחח, אתה קורע אותי עם העצבים שלך

תמציא קצת קטילות על האומגה כדי שאני אצחק עוד קצת !!!!!! redroze, הכל ברוח ספורטיבית . . . . . . . . . .

למעלה