טוב האמת שצחקתי קודם לגבי זה
שהרכב כנראה טוב כלכך, למרות שלדעתי הוא מצויין ונוח וזה מה שחשוב לא ? ואני גם פגשתי/הכרתי עוד כמה בעלי S40 שחושבים כמוני, בסך הכל הרכב עושה את מה שהוא אמור לעשות בצורה טובה וזה ולהסיע בנוחות במהירות ובבטיחות ממקום למקום. ה-S40 אולי לא מתקשר, ולא רק מההגה אלא עם כל העולם בחוץ, היום נסעתי לעבודה ובלי לשים לב הייתי על 140, הטורים היו על קצת פחות מ-3K... אין אף רכב במחיר הזה שנותן כלכך הרבה, ביצועים,איבזור ופינוק (ובקרת שיוט אהבת חיי), הרכב הזה לא נועד לראלי, אבל בכביש טוב הוא נוח מאוד וזריז. ודרך אגב בעולם ה-S40 דיי מצליח ובעיקר בבריטניה (שם ה-T4 הידינת הייתה אלופת ה-BTCC כמה שנים), וגם באוסטרליה וארה"ב (למרות ששם אין למסכנים T4, אני לא מבין למה). לפני שקניתי את הרכב קראתי כתבות מכל העולם (בעזרת אתרים לתירגום), וגם אתרים עם ביקורות של אנשים פרטיים באתרים שנועדו לביקורות, וממש כמעט כולם אמרו רק דברים טובים, אפילו אברהם פורת ז"ל התלהב מה-S40 בגליון אוטו מספר 174, והנה ציטוט קטן בחלק הסיכום : "יש לנו כאן בפעם הראשונה סדרה 40 ראוייה לשמה, ראטייה לרכישה גם על ידי מי שאינם מעריצים עיוורים של וולוו, שלא כמו משפחתיות נערצות ממנה בהרבה כמו A4,406,פאסאט ואי אלו יפניות מנהליות, דווקא הגירסה ´הכי ישראלית´ של ה-S/V40 היא השלמה ונכונה במבחר כולו" ואני בטוח שעל דעתו אברהם פורת אין לכם ויכוח, הדבר הלא טוב היחיד שהוא ציין זה המחיר, הכתבה פורסמה ביולי 2000, בדיוק כשהגיע הגם החדש והמשופר) של 2001, והיום עם אותם נתונים ואיבזור ולאחר הנחה ענקית הדבר הרע היחיד התבטל... אז ה-S40 כן מול ה-A4 ואחרות ולפי אברהם פורת טובה יותר. אודי רכב מצויין, אבל במחיר מוגזם, ועכשיו גם וולוו עברו אותם במסירות והמגמה תמשך אם אודי לא יעשו משהו בנדון כמו הנחות או שיפור באיבזור. ינון, סליחה על המגילה... (פסוקו של יום)