מתיחת פנים ל-S40

Inoni

New member
מצאתי רק הבדלים בלוח השעונים...

האתר בספרדית אבל תרגמתי אותו עם AltaVista, וכתוב שיש רק מעט שינויים קוסמטיים. מעניין אם יהיה שינוי במחיר ומתי זה יגיע אלינו. ינון, שלא מצטער שרץ לקנות T4 לפני חודשיים.

Inoni

New member
תראה אולי הוא כלכך טוב שלא צריך...

אבל התכוונתי לעיצובים הקוסמטיים שבכתבה ההיא, כנראה זה השינוי ב-2003, וכתוב שם שלגבי האיבזור תיהיה כתבה נוספת, ומסקרן אותי מתי יגיע ה-2003 וכמה הוא יעלה, יש לך מושג ? עכשיו רן, תיהיה מלך ותגיד לי שקראת את הכתבה של בני ברק ביום שלישי בידיעות השבוע על האודי A4 2.4, כי הוא אמר שם בדיוק את כל מה שאני אומר לך ולשאר כל הזמן, ציטוטים לך ולמי שלא קרא : קודם כל הכותרת : "לאודי יש גירסת שישה צילנדרים חדשה ל-A4 עם הרבה כוח ומעט איבזור". ועוד כמה ציטוטים : 1. "אבל יש לנו לא מעט טענות למכונית, בעיקר למה שאין בה, התחושה היא שההוזלה נעשתה על חשבון האיבזור" (אין לי מושג על איזו הוזלה הוא מדבר) 2. "ועדיין גם בכמעט 200 אלף שקל לא מקבלים בקרת שיוט, מושב חשמלי וחישוקי מגנזיום" 3. "בשורה בתחתונה מדובר אומנם במכונית איכותית, נעימה ונוחה לנהיגה, אבל במחיר מנופח" יש כמובן גם דברים חיוביים כמו שתמיד אמרתי הרי זה אוטו נהדר : "האיכות ורמת הגימור נותרו כשהיו - ללקק את האצבעות". וגם "המומנט האדיר מבטיח זמינות כוח מצויינת כמעט בכל סל"ד,התנהגות הכביש מצויינת". על הדברים הטובים מעולם לא היה לי ויכוח, אבל למרות שהאוטו טוב הוא לא שווה את המחיר, ועם איבזור דל ביותר. נראה לי שגם ללא המקרה המצער שקרה לך תסכים איתי סוף סוף...

עתיד©

New member
לא אחי, זה לא שהוא "כלכך טוב"

פשוט נתח השוק שהאס40 פונה אליו זה נתח שוק שוולבו לא ממש מתלהבים ממנו, ולכן אין טעם להשקיע בפיתוח שלדה חדשה וכו´ וכו´ בשביל נתח שוק שגם ככה הוא לא הלחם והחמאה שלהם....בקושי מעט מלח בארוחה מבין ? ככה או ככה המנוע
כל השאר (מדעות של אנשים)

ran levi

New member
האאודי איי 4 מתחרה ישירה של הS 60

ולא של הS 40 אז הויכוח בכלל חסר תכלית

ran levi

New member
דבר ראשון בואו נעשה סדר:

AUDI A3\S3אין לה מתחרה ישירה בבית VOLVO AUDI A4\S4 = VOLVO S60 AUDI A6\S6 = VOLVO S80 AUDI A8\S8 אין לה מתחרה ישירה בבית VOLVO AUDI ALLROAD = VOLVO CROSS COUNTRY VOLVO S40 אין לה מתחרה ישירה בבית AUDI AUDI A2 אין לה מתחרה ישירה בבית VOLVO VOLVO C70 אין לה מתחרה ישירה בבית AUDI AUDI A4 CABARIOLET = VOLVO S70 CABARIOLET בתמונה- התנגשות חזיתית בין הקונצרנים הגדולים

redroze

New member
בלי שום קשר למה שרשמת . . . .

לפי דעתי אאודי זה עבודה בעיניים, על כל דגם של אאודי שאתה קונה אתה משלם לפחות 30K על המותג !!!! איך יתכן שאאודי A3 בדגם הכי פשוט עולה כמו קורולה חדשה מאובזרת או A4 בדגמים הנורמליים עולה כמו פאסאט !!!! ותעשה לי טובה, ב-200K הייתי קונה אומגה, פאסאט, 406, C5, בקיצר כמעט כל מכונית שווה יותר מאאודי רק בגלל המחיר !!!! ואם תרצה ללכת על ספורטיבית, אתה יכול לקנות במחיר הזה אימפרזה טורבו עם כל השיפורים והתוספות שאתה חולם ואני בטוח שהיא מכניסה את ה-A4 לכיס הקטן (אולי אאודי מנצחת בנוחות אבל לאימפרזה טורבו יש איבזור הרבה יותר טוב במחיר הזה ואי אפשר בכלל להשוות בין הקטגוריות של המכוניות האלו . . . .) !!!!!! אתה יודע מה, אני אלך רחוק יותר, עד כמה שאני חושב שאלפא נותנת מחיר חלומי וכמעט כפול ל-156 GTA זה לא משתווה לרמאות של אאודי !!!!! רק בסדרת ה-A6 המחיר מתחיל להתקרב למתחרות ועדיין למרות שזה אאודי וזה אמין ונוח וכל השטויות אומגה הכי מאובזרת שיש ובגרסא הכי חזקה שיש עולה כמו A6 הכי פשוטה והנה הנתונים (מתוך מחירון של אפריל): A6 1.8 טורבו אוטומטית- 211,600 ש"ח, לא מוזכר שום דבר לגבי איבזור A6 2.4- אוטומטית- 233,000 ש"ח, לא מוזכר שום דבר לגבי איבזור אומגה 2,600 elegance (רמת גימור הכי גבוהה)- 181,900 ש"ח אומגה 3,200 אוטומטית (בדגם הזה אי אפשר לבחור רמת איבזור נמוכה יותר ורמת האיבזור היא הגבוהה ביותר)- 229,900 ש"ח redroze, בחיים לא תהיה לי אאודי !!!!!!!!!!!!!

sronis

New member
טוב, קצת הגזמת...

ציבור רוכשי אאודי הם אנשים שלא חסר להם כסף, והם מחפשים מותג יוקרתי. אי אפשר להגיד שאין ל-A3 למשל איבזור או גם ל-A4 (למרות ששם הוא באמת לא מאוד מרשים, אבל לא חסר). הן פשוט יקרות יותר מחברותיהן לקבוצה כי באמת משלמים על השם (וגם על איכות). הבעיה היא שגם בפולקסווגן בארץ משלמים על השם, וככה האאודי חייבות להיות יקרות ויוקרתיות יותר - אז הן כבר יוצאות מפרופורציה. A3 פשוטה באמת עולה יותר ממשפחתית ממוצעת ומאובזרת יותר, A4 "פשוטה" באמת עולה כמו פאסאט V5 מאובזרת ו-A6 באמת עולה יותר מוולבו למשל, אבל עובדה שאנשים קונים... רוני

© DrorZi

New member
לא טוב לך אל תקנה

ברור שאתה משלם על שם, מה חשבת שעל BMW שעולה 350K ש"ח יעשו אותו רווח כמו על קורולה
מיצוב המכוניות שונה וכך גם ההצהרת כוונות של מי שנוסע בהן. ובכל זאת אאודי עדין זולה מהמתחרים BMW ומרצדס. א-ב-ל לשלושת אלה מוניטין ושם שהם יכולים להרשות לעצמם למכור את זה בכזה מחיר והאחרות (אופל, סטרואן, רנו) צריכות להוכיח את עצמן אז הן נותנות יותר תמורת פחות (+אבזור -מחיר) ואכן מי שעושה חזבון פשוט על הנייר מגלה שהמחיר של BMW אכן נראה לא מוצדק בעליל, אבל עם שוקלים את הערך המוסף של הרכב, זה כבר חשבון אחר.
דרור זי.

Inoni

New member
טוב האמת שצחקתי קודם לגבי זה

שהרכב כנראה טוב כלכך, למרות שלדעתי הוא מצויין ונוח וזה מה שחשוב לא ? ואני גם פגשתי/הכרתי עוד כמה בעלי S40 שחושבים כמוני, בסך הכל הרכב עושה את מה שהוא אמור לעשות בצורה טובה וזה ולהסיע בנוחות במהירות ובבטיחות ממקום למקום. ה-S40 אולי לא מתקשר, ולא רק מההגה אלא עם כל העולם בחוץ, היום נסעתי לעבודה ובלי לשים לב הייתי על 140, הטורים היו על קצת פחות מ-3K... אין אף רכב במחיר הזה שנותן כלכך הרבה, ביצועים,איבזור ופינוק (ובקרת שיוט אהבת חיי), הרכב הזה לא נועד לראלי, אבל בכביש טוב הוא נוח מאוד וזריז. ודרך אגב בעולם ה-S40 דיי מצליח ובעיקר בבריטניה (שם ה-T4 הידינת הייתה אלופת ה-BTCC כמה שנים), וגם באוסטרליה וארה"ב (למרות ששם אין למסכנים T4, אני לא מבין למה). לפני שקניתי את הרכב קראתי כתבות מכל העולם (בעזרת אתרים לתירגום), וגם אתרים עם ביקורות של אנשים פרטיים באתרים שנועדו לביקורות, וממש כמעט כולם אמרו רק דברים טובים, אפילו אברהם פורת ז"ל התלהב מה-S40 בגליון אוטו מספר 174, והנה ציטוט קטן בחלק הסיכום : "יש לנו כאן בפעם הראשונה סדרה 40 ראוייה לשמה, ראטייה לרכישה גם על ידי מי שאינם מעריצים עיוורים של וולוו, שלא כמו משפחתיות נערצות ממנה בהרבה כמו A4,406,פאסאט ואי אלו יפניות מנהליות, דווקא הגירסה ´הכי ישראלית´ של ה-S/V40 היא השלמה ונכונה במבחר כולו" ואני בטוח שעל דעתו אברהם פורת אין לכם ויכוח, הדבר הלא טוב היחיד שהוא ציין זה המחיר, הכתבה פורסמה ביולי 2000, בדיוק כשהגיע הגם החדש והמשופר) של 2001, והיום עם אותם נתונים ואיבזור ולאחר הנחה ענקית הדבר הרע היחיד התבטל... אז ה-S40 כן מול ה-A4 ואחרות ולפי אברהם פורת טובה יותר. אודי רכב מצויין, אבל במחיר מוגזם, ועכשיו גם וולוו עברו אותם במסירות והמגמה תמשך אם אודי לא יעשו משהו בנדון כמו הנחות או שיפור באיבזור. ינון, סליחה על המגילה... (פסוקו של יום)

Inoni

New member
ועוד משהו רן, מול ה-S60 בכלל

חבל ל-A4 על הזמן... יש ב-S60 את כל מה שיש ב-S40 ועוד, ושוב יותר איבזור ויותר ביצועים בפחות כסף. וסיפור נמשך גם ב-A6 מול S80. דרך אגב, ראיתי S40 SE לבנה מגעילה, זה מדהים מה שצבע נורמלי (כחול כהה מטלי) ספויילר, חישוקי סגסוגת יפים ואגזוז בגודל של ראש קטן מוסיפים לרכב. ינון, T4 ולא A4.

למעלה