מתחמם..מתקרר..

ראיה 6:6

לפי המכין: אין דבר כזה כי זה תלוי בנתונים הטבעיים של העין. מה שכן בטוח שהראיה היא טובה לפחות כמו עם משקפיים, בדרך כלל יותר.

פיטנגו4

New member
בעלי עבר את הניתוח בגיל 22

נכון להיום, הוא עם משקפיים פלוס עדשה אחת מיוחדת מאד.

פיטנגו4

New member
כן, הוא כבר מזמן לא בן 22 ../images/Emo6.gif

וגם אני לא
הטכניקות היום שונות. גם כיום יש בין שאר התופעות, בעיות של נצנוצים/הבזקים ומיקוד.

ניתוח לייזר להסרת משקפיים

באסותא כחברי מכבי זה עולה 7,800 ש"ח. מאוד התנגדתי לפני, ובאמת השתכנעתי. יותר זול מעדשות יומיות לאורך זמן. ואין סיכונים.

מתגייסת תודה יקירתי

על המילים החמות, לא יודעת בקשר לפיזיוטרפיה , אמרת שהוא קיבל טיפול כל יום,אולי זה משהו חד פעמי הביטול לא?

הוא בדרך הביתה !!, האבא בדרכו לעיר דרומית

להביאו כמה שיותר מהר לאמא מעצבן אותי שככה השבתות מתקצרות אחרי 21 ומצד שני, באמת אם המצב לא מאפשר, אז אין מה לעשות, רק לקוות לימים שקטים. הבכור נסע לים, והארץ שקטה 40 שנה?! - הלוואי

סמדר בנ

New member
יופי

חשבתי שהבנות שלי יגיעו לכאן לסופ"ש כדי לברוח מהאזעקות אך לא
מקווה שהערב יהיה שקט יותר מאתמול

סמדר בנ

New member
של סמסטר קודם כן אבל

הקטנה עושה סמסטר קיץ ועובדת שם לגדולה יש חלק מבחינות הגמר + עבודה. החיים שלהן עכשיו מתנהלים בדרום. אלינו הן רק באות לביקור. זה החיים.....

רוזנת איזה כיף,את מכינה את החיבוק לג'וני?

מהפה שלך ליושב במרומים שהארץ תשקוט 40 שנה אמן אמן אמן!!!

יש עוד את השלט "ברוכים הבאים" וגם את הבלונים

אז זה מתאים גם לו, נכון? ואני כבר משתגעת לחבק את הג'וני הזה שלי,

ל י ת י1

New member
את רואה? אמרתי לך לא לאבד תקווה../images/Emo13.gif

ותעשי טובה, תוודאי שעל השלטים מאתמול לא כתוב השם של המטייל, אחרת ג'וני יעלה על זה שאת ממחזרת קבלות פנים
יופי של סוף שבוע יש לכם, יאללה שמח!!!

סופי לא יוצא סוף סוף התקשר הוא מקבל את

זה ממש קול לגמרי לא מתבאס, אמר שחבר לוקח אליו את הכביסה - איזה חמוד, אמרתי שאשלח לו חבילה עם חברים הוא לא רוצה להעמיס על החברים ומעדיף שאשלח חבילה. ממשיכים לספור.. לילה טוב

עפרה ד

New member
נדבר מחר, או הלילה...

אמרנו שיבדוק האם מותר לבקר, שהרי יגיעו ל35
אם כן, נדאג בשמחה גם לכסוף שלך. בצהריים כבר ידענו שנשאר

למעלה