מתחמם..מתקרר..

פיאמטה

New member
מתחמם..מתקרר..

קודם כל לאמא של נ"מ ..קבלי זר פרחים..וצרור בלונים..והלוואי שכבר נגיע לרגע הזה. בנתיים העסק מחמם....אז אני מכווצת מתקרר..קצת מתרווחת... ושוב עוד שבוע לא יוצא. כבר אין משחת שיניים,שמפו, קצף גילוח ,המטען הלך לאיבוד ,מגבת כבר....ואי אפשר להגיע..אין לשלוח חבילה..והקול שלו ממש נשמע לא משהו.."אמא יהיה בסדר"
לאיזה שבוע לאחל???לחיבוק דוקר,מסריח מאבק ומשמן ,להרגיש אותו ולראות אותו... וחבל שקצת יותר בוגר..קצת יותר טעון..ובטוח מפוחד אך לא מראה... המבקרת לעיתים...פיאמטה

עפרה ד

New member
מצטרפת אלייך לגמרי ../images/Emo24.gif

גם באיחולים לאמא של נ"מ
וגם בדאגה ובלב הכבד. השבת מסתיימים 21 יום, שלא תוכננו, ולא ברור האם יצאו. מה שכן ברור שאם לא השבת אז גם לא בשבת הבאה, וככה המספר 35 מאיים עלינו מהפינה. מחכים לראות מה יקרה
רוזנת, איך אתם? התחילה כבר השגרה? יום נפלא שיהיה

עפרה פיאמנטה אני איתכן

כבר כמה ימים שלא שומעת מהכסוף יודעת שהוא באימונים... כפי שכבר סיפרתי הספירה של 21 מסתיימת בשבת + המצב החם + ייתכן שבשבת הבאה לא ייצא ואז נהייה ב 35 . אז כבד לי ומעיק ויש המון המון געגועים. סופ"ש כבר פה כיף לאמהות המתכוננות אני איתכן התרגשות לקראת החיילים/ת.

מגלית

New member
../images/Emo24.gif גלילאה יקרה

מחזיקה לך חזק חזק
שהכסוף כן ייצא מחר. לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שהוא כן ייצא. מחכה לשמוע ממך בשורות טובות. נשיקות

ל י ת י1

New member
לכל הסופרות../images/Emo24.gif

ספירות רציניות יש כאן הפעם....לא קל. מחזיקה אצבעות שהספירה תגמר מהר ויבוא סוף לגעגועים
גליללאה, אני עם מגלית, גם לי יש תחושה שהכסוף יפתיע ויגיע, עד אז

מעצימה

New member
גם אני בספירה...

עד אתמול עברו 18. יום. ולפי הספירה יש עוד 6 להשלים 24.... אבל יש שוב עוצר יציאות..אין נכנס ואין יוצא..מהבסיס...כך שפוחדת ממש לספור עד 31..... שבת מעולה לכולכם...לחיילים שבאים חיבוקים,נשיקות ובישולים רבים, אל תתפלו אם יוכלו מעט..ויפלו למיטה לשינה עמוקה. לחיילים שנשארים חיבוקים וחיזוקים מכאן. ולנו שעוד סופרות שיעבור מהר..והספירה תגמר. תחילתו של יום בבית..כוס קפה ואני כאן איתן..עוד מעט טלפון לחיילת לשמוע על רגיעתה ולתמוך בה,מציאת סידור לילד,ונסיעה לבית החולים.. רק שקט לכולם.

מעצימה

New member
כמה אושר..יכול להיות...

היום זה היום,המשקפיים והעשות מוכנות למשלוח,דחסתי לתיק קטן עוגה,קצת דברים מתוקים לשיפור האווירה ..כסף למכונות שעושקות אותם...ועוד כמה שטרות לכל מקרה. צריכה להעביר לחיילת שגרה במודיעין והיא אחר כבוד תביא לביתי מחר...מקווה שהארוע אוטוט מאחורינו...

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום חמישי

ושוב לא שקט בדרום, מקווה מאוד שיהיה כבר סוף לבלגן הזה כמה שיותר מהר, ושיבוא השקט לתושבים שם. שושנה, חושבת עלייך
החייל שלי לא שם, אז מהבחינה הזאת אין לחץ, רק מקווה שהגזרה שלו לא תתחמם. אתמול הוא אמר לי שהחפ"ק השני ברגילה, מה שאומר שהוא תופס ברצף עד יום שלישי וזה די קשה, אין כמעט זמן להתקלח למשל. מקווה שבכל זאת ימצא את הזמן לזה מדי פעם...
רוזנת, יש עוד סיפורי התאקלמות של הטייל? שיהיה יום שקט ורגוע במיוחד בדרום

פולי44

New member
לכל האמהות הסופרות

פיאמטה, עופרה גליללאה, וכל האחרות קבלו ממני

פולי44

New member
קצת יותר טוב

למרות שהאנטיביוטיקה מחלישה אותי תודה, מגליתוש

ל י ת י1

New member
אמרתי לך אתמול

להשאר במיטה ולשחק עם הסמסונג. למה את לא שומעת בקולי? מה יהיה איתך? מתי תלמדי שהעבודה לא בורחת? למה קמת? תחזרי למיטה! מה את אומרת? שיש לך כבר אמא ואת לא צריכה עוד נודניקית על הראש? בסדר, אבל שלא תגידי שלא אמרתי לך
תרגישי טוב

פולי44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי: "להישאר במיטה ולשחק עם הסמסונג" גדול!!!

בוקר טוב../images/Emo39.gif

פסטוקי יוצא היום הביתה!
אתמול קצת "עבדו עליהם"..... ביקשו 5 מתנדבים שלא יצאו שבת כדי לשמור על ישובים בסביבה. פיסוק הרים את היד ומיד התנדב אבל אמר לנו......"אמא עוד רגע שהיד ככה מורמת והדמעות זולגות לי.מתנדב מכל הלב אבל אחרי 21 יום"?????????????????. ואז (אחרי שספרו ואישו שיש 5 מתנדבים) אמרו להם- סתםםםםםםםםםםםםם! העיקר שהוא בדרך אלינו. מאחלת שבת שקטה שבת של מנוחה לכל החיילים שחוזרים ונשארים ולכל האימהות של כולם!

מגלית

New member
פיסטוקית - איזה כייף !!!!!!

אחרי 21 יום - יציאה הביתה...אושר גדול לפיסטוק והתרגשות גדולה לכם... בטוחה שהבית ערוך ומוכן החדר המשופץ מיני המאפים נכון שזה מרגיש כמו חג?! ואיזה מתוק הפיסטוק הזה שלך שהרים יד להתנדב... גבר גבר לא סתם עוד פיסטוק
תהנו המון!!!

ל י ת י1

New member
פיסטוקית זה מרגיש ממש כמו חג!

איזה כיף, נשאר לך עכשיו לספור שעות
והילד שלך משהו משהו..... הוא עוד יגרום לך להשמין מרב גאווה ונחת

מרגש כל כך

כך הרוויח מכל העולמות. גם יצא גיבור וגם לא ניזוק. תעשו חיים. מגיע לפיסטוק שלך.

למעלה