מתחמם..מתקרר..

זהו, ניגמר המצב רוח הטוב ../images/Emo10.gif

טלפון מג'וני- לא יוצאים, עוצר יציאות, באסה, ניתקנו בתקווה שאולי... אני בדאון

מגלית

New member
../images/Emo24.gif רוזנת

גם אצל החייל האדום שלי הודיעו בסופ"ש שעבר על עוצר יציאות וביום שישי זה הוסר אז בואי נשאר עם תקווה
יהיה בסדר!!

שויו

New member
פיאמטה, עפרה, רוזנת, משתפרת ../images/Emo24.gif

(מקווה שלא פיספסתי אף אמא מצפה ומחכה זמן רב ) ליבי איתכם, חושבת עליכן ועל הילדים בעודי מתגעגעת לשלי.... מקווה שיחזור השקט למדינתנו... שישחררו עוצר יציאות שיבואו הביתה לחיבוק , נישוק , פינוק של אמא

פולי44

New member
רוזנת קבלי ../images/Emo24.gif

ונראה לי שצריך ללכת לפי הגישה של מגלית האופטימית, יש סיכוי שיתבטל העוצר יציאות. לא לאבד תקווה

ל י ת י1

New member
רוזנת, עוד לא אבדה תקוותנו....

אולי בכל זאת יסתדר
והאמת? עם כל המצב המתוח הזה, אמרתי לחברה שפחות חשוב לי אם יגיע הילד לשבת, רק רוצה שיהיה שקט, שהעננה הזה שמרחפת מעל הראש תתאדה... אל תהיי בדאון, הלם אותך יותר ה-היי של אתמול

מעצימה

New member
גם אנחנו בעוצר יציאות רוזנת יקרה..

לכן,הספירה לא עקבית,מתבלבלת ונעצרת לעיתים... אין לי מושג מתי אמורה להגיע..והכי גרוע שגם לה אין מושג..וזה מאוד מקשה
אל תהיי בדאון,זה המצב..וכל עוד הם בריאים,ואין סביבם כרגע ארועים חריגים...אנחנו נחכה בסבלנות..נחשוב ענייני וחיובי.. וכי איזה ברירה יש לנו.. ומה עשו בעידן ה״טרום ניידים???? מעניין איך האמהות תפקדו אז..בלי שום קשר....ואולי היה קל יותר כייוון שלא ידעו כלום ולא היו מעורבות במה שקורה? מה דעתכן באמת..הניידים והקרש השוטף עוזרים לנן יותר או פחות?? ולך רוזנת יקרה ולכל המחכות איתי. ליום המיוחל.

הדילמה של בעד ונגד הניידים, עולה מידי פעם

אין לי תשובה מוחלטת, כשזה טוב, זה נוח וכייף שניתן לדבר, כי אם נותנים שעת ט"ש אחת קצרה וצריך גם לעמוד בתור לקו הטלפון, מה שהיה פעם, אז אני חותמת לך, שלפחות הבנים שלי היו מתקשרים פעם בשנה, אף אחד מהם לא היה עומד בתור ומבזבז את הזמן לשיחה עם אמא שלו... אבל בימים אחרים, שעודף מידע רק מטריף אותנו, אני אומרת אולי היה טוב פעם, היום כשהטלפון מצלצל בשעות הבוקר, אני במקום שלום אומרת, מה קרה? אז, אני חושבת שהנייד הוא מצויין, אבל, אני גם אוהבת שהוא אומר לי השבוע אין טלפון כל השבוע, אתקשר בסוף השבוע, וזה בסדר מצידי.

ערב טוב

מתחמם - מתקרר.. כולנו כאן כמו ברומטר של המצב הלאומי. הפורום בשיא הפעילות. שושקה, מה מצב היד? מעצימה, איך נגמר סיפור המשקפיים, ומה שלום אבא שלך? גלילאה, ליבי איתך. גם בשמחה של הבת, וגם עם הגעגועים לחייל. אמא נ"מ, תהני עם המשתחרר. פולי, הרבה בריאות. פיאמנטה, עוד קצת סבלנות, זה יעבור.. אדמוניתי, את חסרה. מגלית, ליתי, מיכל - אמהות הצנחנים...
רוזנת
לחייל שנשאר. נצלי את הזמן עם הבן שחזר. הרבה דברים מתרחשים כאן. הפורום פתאום כל כך גדל... היום הייתי עם המתבגרת בפגישת התאמה באסותא לניתוח ליזר להסרת משקפיים. יקר בטרוף. יש המלצות? הסגלגל הגיע. דילמה. דווקא היצליח ליצור איזה קשר עם הרס"פים ביחידה החדשה (אותו בסיס אבל עם צוערים לא קרביים), אבל קיבל פיזוטרפיה כל יום (אחרי שהיה בסבב רופאים כדי להעביר את הזמן) ולא יוכל גם לעשות פיזיוטרפיה וגם להיות בתפקיד החדש. בינתיים הלך לישון. יש המלצות? אגב, פיזיוטרפיסטית ביטלה פגישה איתו כי הצוערים בבסיס קודמים. מה דעתכן? אני לא אומרת כהתרסה. זו שאלה קשה.

לא מכירה מנתחי עיניים, אבל

שמעתי על הדסה בירושלים שעושים שם את הניתוח וממליצים, ובאשר לסגלגל, הוא צריך לברר למה מבטלים אותו, אם זה חד פעמי אז מילא, אבל האם הצוערים קודמים? - אולי, כי אם יטפלו בהם במיידי, אז יוכלו לשוב לתפקד בקורס ולא ינשרו? ניראה לי שזו הסיבה, רק שיהיה לו טוב, ושיחלים ובינתיים נותרו כבר פחות מ-7 חודשים (אמרת 7 לפני שבוע לא?)

מעצימה

New member
אמא מתגייסת ספרי על הממצאים של הלייזר

גם החיילת רוצה לעשות.. איזה מיידע אספת בנושא??

אם יש כסף - לעשות

באסותא כחברי מכבי זה עולה 7,800 ש"ח. מאוד התנגדתי לפני, ובאמת השתכנעתי. יותר זול מעדשות יומיות לאורך זמן. ואין סיכונים.

מעצימה

New member
יש הגבלות לאחר הנתוח??

שמעתי שנפגעת הרטיבות בעין.והעים נהיית יבשה ..כך שכל הזמן ובאופן קבוע צריך לשים טיפות מלכחות..שיגרמו לרטיבות. שמעת על זה? וכמה זמן זה לוקח????

מעצימה

New member
מקווה שכך...זה נשמע מעולה...

בלי סיכונים,טיפול קצר ובלי עדשות ומשקפיים(ולהתקע בלעדיהם...
). לכל החיים... נראה שנבדוק ברצינות את האפציה גם אצלינו...החיילת מאוד מאוד רוצה.......ת ו ד ה!!!!!!!!!!!

אדמiנית

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל אין דבר כזה ניתוח בלי סיכונים. הרופא שמבצע את הבדיקה שלפני הניתוח, אמור, בעצם חייב, לידע אתכם על כל הסיכונים שקיימים (ובהחלט קיימים!!). אחד הסיכונים הם אכן יובש בעיניים, ומי שהעיניים שלו/ה יבשות מלכתחילה - לא מומלץ לעשות את הניתוח (אני לדוגמא). סיכון נוסף - בין הקלים - שלא "קולעים" בדיוק למספר, ואז מקסימום עושים ניתוח תיקון. סיכון נוסף - ראיית הלילה נפגעת - רואים בלילה מעין הילה. יש עוד סיכונים שכדי לא להפחיד יותר מדי - לא אכנס אליהם. אני אישית ויתרתי על ניתוח כזה (אני עובדת בית חולים גדול, ויכולתי להיות מנותחת ע"י טובי המנתחים במחיר נוח). כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו, אבל בהחלט להביא בחשבון את כל השיקולים. גם את היתרונות, ובטח את הסיכונים. בהצלחה

פיטנגו4

New member
את צודקת מאד - לבעלי יש נזקים מניתוח

חושבים שמנתחים ויד, גמרונו בעיות ראיה לכל החיים. מתברר שלפעמים בעיות אחרות מחליפות את הקודמות... הקלות... שאלתי את רופא העיניים למה לכל כך הרבה רואי עיניים, חלקם בעצמם מנתחי לייזר, יש משקפיים. הוא הסביר לי שעם משקפיים הוא רואה 6-6 ויכול לנתח. לעומת זאת, הסכנה שאחרי ניתוח הוא יאבד את היכולות שלו לראות 6-6 ואת כל המקצוע שלו.

כל השאלות נשאלו

אבל ממש תודה שאת מתיחסת. אנחנו לפני ותמיד אפשר לבדוק עוד. אינני מקלה ראש בענין כלל. הבת עברה בדיקות התאמה ומה שכתבתי הוא אחרי השיחת ההכנה האמורה להצביע על כל הסיכונים. יש הבדל עצום בין בחור/ה צעירים או מבוגרים, שני ענינים שונים בתכלית (לפי האיש שהכין אותנו). לגבי סיכונים - אכן יש סיכון לניתוח חוזר, אחוז קטן והניתוח החוזר על חשבון האסותא. הוא גם סיפר על 2 שיטות: האחת יקרה יותר ב-3,000 ש"ח. שבה הקליפה שמכסה את הקרנית מקולפת ולא מגורדת, כך שתהליך ההחלמה מהיר יותר. (המחיר 7,800 הוא בשיטה הזולה יותר). הניתוח מחליף משקפיים עד לגיל בו מתחילות הבעיות של גיל המעבר. לא שמעתי על בעיות יובש. אבדוק זאת. הניתוח הוא במעטפת החיצונית של העיין ולכן הסיכונים אפסיים. לגבי ראית לילה - לא ידוע. אבדוק. אשמח מאוד לשמוע על סיכונים נוספים. כבר קיבלנו החלטה אבל אפשר לשנות. עדיין לא קבעתי תאריך. לפי המכין הניתוח היום הוא סטנדרטי בצבא ארה"ב ועל חשבון הצבא, וכך גם בכל שאר המוסדות השמריניים ביותר. אם ידוע לך עוד, אנא שתפי.

למעלה