מתחמם..מתקרר..

בוקר הירוק בבית ../images/Emo140.gif

אני עדיין חולה אבל אין מנוס ישנן התחיבויות שיהיה בוקר נפלא

אמא מתגייסת../images/Emo24.gif

תודה לך על התגובה כן הוא עוזר הרבה אבל בישולים זה תפקידי לא נורא מחר כבר תבוא השבת וננוח

פולי44

New member
מזל טוב, מזל טוב

לגדולה שלך גליללאה בת ה23, מאחלת לה המון הצלחה, אושר ובריאות!

מגלית

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif גלילאה יקרה מזל טוב

לגלילאה הקטנה ולאמא שלה המדהימה שפע של איחולים וים של חיוכים אושר בריאות וים של אהבה רק שמחות והצלחות בכל דבר שידה תיגע מזל טוב

ימים לא קלים עוברים עלייך

אז נגיע לך קצת נחת מהבת. שיהיה במזל טוב. חושבת עלייך כל הזמן, ועל הימים שנערמים. גם אצלנו השוטר לא מגיע. אולי שבוע הבא וזה כבר יותר מ-21. גם החיים של השוטר לא פחות מסוכנים. השערות עומדות מלשמוע את הסיפורים. לא דיברתי איתו בטלפון מאז יום שישי.

ל י ת י1

New member
מזל טוב לילדה הגדולה של גליללאה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אמנם כבר גדולה אבל בשביל אמא היא תמיד ילדה
שיהיה לה כל הטוב שבעולם, בריאות אושר והמון שמחת חיים. או-טו-טו הילדה מתחילה פרק חדש בחיים, שתתחיל ברגל ימין ושתהיה לה הרבה הצלחה בלימודים.

תודה יקרות שלי הברכות עוברות בשמחה

אל הבת , היום חוגגת עם חברים במסיבה,מחר אצלנו בבית.

Rוני

New member
זה היום, זה היום

לאחר שלושה שבועות בבסיס עם טילים וכל מיני מרעין על הראש, הבן שלי בדרך לוועדה רפואית, עם היד הכואבת. אני מקווה שלא יקפיצו אותו חזרה וסוף סוף נראה אותו לסופ"ש. תהנו עם הילדים בבית, תסעו בזהירות לילדים שנשארו בבסיס. שושנה, מה שלומך? את עוד נושמת? נסעת לילדים שלך?

Rוני

New member
איזה כיף, הקצין הגבוה הגיע הביתה

עייף בטירוף, אבל הגיע כמו שאמרתי, מקווה שיישאר כל השבת

ל י ת י1

New member
רוני איזה כיף!

תהנו ממנו המון. מחזיקה אצבעות לסוף שבוע שקט על כולנו

Rוני

New member
עכשיו הוא אומר שאולי ראו אותו בטלויזיה

ליד מקום הנפילה. יופי, ואני קיוותי שהוא במשרד

Rוני

New member
הורידו לו פרופיל לחצי שנה, ואז שוב ועדה

הוא לא הסכים להוריד פרופיל כשהתגייס ועכשיו הוריד אותו, למרות שלא רצה. כמה סבל הוא עבר בגלל זה. אבל, בינינו, מה משנה הפרופיל החדש? הרי הוא לא יעשה עבודה אחרת בגלל זה.

למעלה