מתחמם..מתקרר..

אםפי7

New member
איזה ילד חמוד פיסטוק

נראה לי שהוא ממש מתאקלם נהדר, ונחמד שהסגל החליט קצת להתלוצץ, והעיקר פיסטוק הוכיח את עצמו כבחור אמיץ, ומתנדב שתהנו ממנו השבת.

מגלית

New member
רוזנת יקרה,כמו פולי - רוצה לשמוע עוד סיפורים

התרגשתי מכל התיאורים שלך אתמול... איך היה הלילה הראשון עם הילד? ואיך את? ומתי ג'וני גרין חוזר, היום?! יום מקסים

פולי44

New member
תסתדרו בלעדי?

נוסעת לי קצת לפוש, אהיה בחזרה ביום שישי. הפעם אני נוסעת עם הנייד המתוחכם ויכולה לראות אתכן גם שם, אז מדי פעם אני אציץ ואכתוב משהו, שלא תשכחו אותי חס וחלילה....
. סתם, זה לא קשור אליכן, זאת אני שקשה לה להתנתק, מקווה שזה לא יעצבן את הסובבים אותי יותר מדי. (אנחנו נוסעים עם ארבעה סמארטפונים, מעניין איך זה יראה) מה שכן, היום חשבתי על החייל שלי יותר מתמיד, שיושב לו לבד בחושך.... (הוא אמר לי: "מצדי תקחו את כל הסופ"ש, אני אסתדר") אוי המצפון, המצפון..... לחיילים שיוצאים הביתה שתהיה דרך צלחה, תהנו מהם הרבה, ולאלו שממשיכים (ושלי ביניהם) שיעבור בקלות

פולי44

New member
בחזרה ביום שישי הבא כמובן

המתבגרים יפספסו את ה1 בספטמבר וכנראה שגם את ה2 כי אנחנו נוחתים ב6 בבוקר ביום שישי אז בטח יהיו גמורים מעייפות. יתחילו בי"ס ב4 בספטמבר

תהנו בחופשה ואל תדאגי : אף אחד לא ייתעצבן

עלייך אם תגלשי בפורום מידי פעם. מבטיחה לך שהמבט שלהם יהיה נעוץ בסמארטפון של עצמם...

מעצימה

New member
אך פולי איזה כף../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

נתגעגע בטוח..ובלב אני לפחות אנפוש איתך...תהני יקרה איכן שתהיי....תנשמי אוויר. ותתמתאי אנרגיה חיובית. נחכה לך כאן עם שלל סיפורים,תהיות וריגושים... חופשה נעימה..תנצלי אותה עד תומה...

נסתדר בלעדייך

מבטיחים שלא נעשה בלגן, ולא נפתח שירשורים מיותרים, ושננסה לחפות על החסרון שלך בפתיחה יומיומית של הפורום. אל תשכחי לבלות ולהנות.

תודה, ואתם תגיעו, בטוח!

הזמן עובר תמיד והוא יגיע ויתן לך את החיבוק הדוקר והמסריח שאת כל כך רוצה לקבל ואח"כ הוא ישתחרר ואת תזכרי בתקופה הזו בלי געגועים בכלל
זמני ההתרווחות יגדלו אם כי צפויות לך גם התכווצויות פה ושם. הנ"מ שלי זומן ביולי למילואים בספטמבר
ואז הוא שבר אצבע ביד. אתמול הודיעו לו שאין עבורו מילואים בספטמבר והתרווחתי שוב קצת. הוא מקטר ואני...לא.

../images/Emo39.gifבוקר טוב

אצלנו... אין חדש, מחשב, ישן, קם, אכל, ישן, TV עולמו הרגיל, אין כמעט סיפורים, בטח עוד יהיו, אבל כעת מתאקלם, לוקח את הזמן, נותנת לו מרחב (לא שיש לי ברירה אחרת) מתה עליו, ולקראת ערב אני מקווה שהנסיך הירקרק שלי יגיע, 21 זה המון ורק שיהיה שקט

פולי44

New member
אין חדש זה טוב

הסיפורים בטוח עוד יגיעו, אני בטוחה שהוא קצת בהלם מהחזרה, ואיזה כיף זה יהיה כשיפגשו השניים, הא? ותודה

etti1000

New member
בוקר של נחת? מתח? עצבנות?

כן לא יודעת מה להרגיש היום .. אתמול בשיחה של 2.5 דקות שבה נאמרו כל המילים החמות שלי
והמנחמות של החייל שלי
הוא קצת מעוצבן
יצאו למסע לילה והוא לא יצא הדופק שלו היה 88 במקום 80 .. התעצבן דרש התווכח כמו שרק הוא יודע ולא הצליח בשבילו עצובה בשבילי לילה שישן כמו שצריך ...
לא ידוע עדין אם מגיע השבת.. ואני מחכה לשיחת אישור לכאן או לכאן .. שונאת את רגע החוסר וודאות הזה האם להפשיר בשר ודגים או לא טוב מילא, צרות קטנות של החיים .. היה מאושר ומופתע החייל שלי שסיפרתי ששלחתי לו חבילה מבושמת... מקווה שתהיה לנו אחלה של שבת .. ומקווה שלא נגיע ליום ה 15 מבלי לראות אותו ...

פולי44

New member
אתי, זה הכל ביחד

גם מתח ועצבנות, אבל גם נחת. תמיד זה בא ביחד. והדברים האלה שקשורים למסלול שלהם, כן יצא למסע, לא יצא למסע הם עוברים. עכשיו הוא מבואס, עוד מעט זה יעבור לו

משתפרת

New member
בוקר טוב

אנחנו לא סופרים, ברור לנו שגם השבת אין לנו חייל בבית (איך שהדברים נראים- גם לא בשבת הבאה). יבורכו כל הבאים לחופשה. שמחה רבה להם ולמשפחותיהם. אורך רוח וסבלנות לאחרים, גם יומנו יגיע. המשך החלמה למבריאות, יום שקט למופצצים (אלינו לא הגיעו בימים האלה) ושכיפת ברזל תחסום היטב את השמים אם בצד השני משתוללים. מוכנה להתחיל לחבוש כיפה בעצמי אם זה יעזור. ולאמא של המתנדב להשאר: לפני שנתיים היה נהוג בטירונות של בני שכמה חיילים נשארים לשמור על הציוד המחלקתי כשכולם יוצאים הביתה. אם היו כאלה שנענשו- לא היה צורך במתנדבים. אם לא היו מספיק נענשים- היו מבקשים מתנדבים, ומפצים אותם בשבת שאחרי כן. שבוע לפני ראש השנה בני התנדב להשאר שבת לשמירה (אחרי 3 שבועות שלא יצאו). בשבוע שאחרי כן כולם נשארו ואותו הוציאו הביתה (הפיצוי המובטח). וזה היה שישי-שבת ואז ראשון-שני-שלישי ערב ראש השנה וראש השנה, חבריו נשארו בבסיס גם בחג. אנחנו בהתחלה חשבנו שהוא עושה שטות, שאם נותנים לך חופש- תיקח, וש"אולי חופש בשבוע שאחרי כן" יכול גם לא להתממש. בדיעבד הוא צדק, וקיבל סופ"ש וחג במקום חמשוש. אז הפעם סתם עבדו על החיילים החדשים, אבל תאמרי לבן לבדוק אם הם מקבלים פיצוי על התנדבות להשאר שבת (וזה עוד יקרה), ואם כן- שישקול היטב מתי הוא מתנדב.זה יכול להשתלם.

49צהוב

New member
נשלח בטרם סיימת את המחשבה שלי

בבסיס של הבכור שלי היו מאד יצירתיים אם חסר להם מישהו... הם חיפשו מישהו להעניש אותו יום אחד למשל חסר להם תורן מטבח- הלך ה(משהו עם 3 אותיות אולי רס"פ) לטרמפיאדה- ראה את הבן שלי עוצר טרמפים- ואמר לו שבשל כך הוא מרותק לשבת... נכון אמנם שטרמפים מחוץ לחוק- אבל מדובר היה על מקום שהוא 4 ק"מ מהבית- בערך אפשר לומר בית. ומקום שאין בו תחבורה ציבורית כלל... נו טוב

../images/Emo171.gifיש משהו שמח לי היום הולדת לגדולה שלי

בת 23 , המון אהבה התרגשות ושמחה איך צמחה לה הקטנה שלי תרתיי משמע, מדהימה חכמה רגישה. לקראת שנת הלימודים האקדמאית, אוטוטו סטודנטית בעיר הכי דרומית.

למעלה