מתחמם..מתקרר..

ל י ת י1

New member
עפרה וגליללאה../images/Emo24.gif

שתהיה שבת טובה

ערב טוב חברות ../images/Emo24.gif

רוזנת , ברוך שובו של האדום (במיל) שלך מארצות הנכר : "כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב ספר מה נשמע, ספר ספר איך היה ולמה לא שלחת גלויה? ..."
קוליברי וליתי , על אף שבאיחור , מאחלת לכן שמהבית שהקמתן תמיד תישמע המולת צחוק ושמחה
ברכות למשוחרר הטרי של אמא של נמ...הברכה השלישית של חנוכה סוף סוף התממשה ...
לאימהות המתגעגעות , אם בספירה "הרגילה" של ה-21 ואם ה"חורגים" והסוגרים 28 ולמעלה מכך. הלוואי שייסתיים כבר
יום הולדת שמח לבכורה של גליללאה (פעמיים היינו הריוניות באותן השנים) : שייתגשמו לה כל משאלות הלב
איחולי בריאות לפולי ולמלכת ה-
וכמובן איחולי איחוי מהיר של השבר ביד של שושנה ...
בגדוד של וניל יהיה היום לילה לבן : מנהג שקשור לחילופי מפקדים. והיא בכלל עייפה בטירוף בגלל עבודה מסביב לשעון . נראה לי שאם תצא לסופ"ש ( כן עוצר לא עוצר , המון שינויים) הוא יעבור עליה בשינה ...
וחומי שלנו קיבל אתמול טלפון הזוי : על הקו היה מ"פ מהגדוד שלו לשעבר (לא מ"פ שלו דאז , אלא של פלוגה אחרת בגדוד). התקשר כדי לשאול אם הוא מעוניין לחזור לגדוד בכלל ואליו לפלוגה בפרט
. אמר ששמע עליו שהיה לוחם מעולה (לפחות בהכשרה) והוא מעוניין לקלוט אותו כלוחם אצלו. חומי היה (הרבה) המום מהפנייה ... חלפה בדיוק שנה מאז ההשעייה המטופשת ... סיפר לו שהוא כבר מחוץ לחטיבה וגם שהפרופיל "צנח" ושגם אם היה רוצה לחזור לא בטוח שאפשר "להעלים" את העיניין הרפואי שכל כך התאמץ להסתיר כדי להתגייס לקרבי. המ"פ אמר לו שיחשוב . שהוא לא מצפה לתשובה במקום. ושעם כל השאר ייסתדרו . אז אתמול אפשר היה לראות לרגע שוב את הניצוץ בעיניים , את החזה שהתנפח מגאווה. ועם זאת , כנראה שעל העיניין הרפואי לא ניתן יהיה להתגבר בכזאת קלות ... ואני מהרהרת לי וחושבת , שאת השברים הרבים שפיזר מח"ט אחד , עכשיו המ"פיים נאלצים לאסוף .
המון חיבוקים לכל האימהות שלא הזכרתי את שמן במפורש : חושבת על כל אחת מכן

פולי44

New member
אדמוניתוש, זאת התפתחות רצינית

סוף סוף מישהו רואה את חומי ויכולותיו, ואם המ"פ הזה אמר שיחשוב ועם כל השאר יסתדרו, אז תנו להם לשבור את הראש. אם רוצים אותו שלא יגיד לא. זאת דעתי, שיהיה בהצלחה בכל מה שיבחר לעשות

colibri

New member
אדמונית ../images/Emo24.gif

הניצוץ בעיניים - נפלא! נכון שאי אפשר לדעת, לאן הדברים יתגלגלו ואיך... אבל זה ממש בכיוון הנכון! וכבר אמרו הרי: "אם אתה מאמין שיכולים לקלקל - תאמין שיכולים לתקן" (יש לנו סטיקר כזה שמודבק בעליית הגג, ליד הבוילר, שגוף החימום שלו נשרף כל שנה באוקטובר. ועובדה, יכולים לתקן)

שויו

New member
אדמוניתה ../images/Emo140.gif

נהדר שהניצוץ חזר לעיניים... אבל , אני שמעתי שהוא חזר גם אחרי קבלת הפנים החמה במקום החדש... משום מה, אני לא הולכת שבי אחרי הבטחות של מפקדים " עם הכל כבר נסתדר".. את זה הם אומרים כשהם רוצים משהו, אבל לא בטוח שאת הכל הם באמת יכולים לסדר.... לא הכל תלוי רק בהם וברצונותיהם... זה קרה לנו לאחרונה עם שני החיילים שלנו: גם השיריו', גם הלוגיסטי.. מציעים, מבטיחים, חופפים ואח"כ יש אכזבה גדולה... אז כל הכבוד לחומי, כל הכבוד למ"פ ששמע על מעלליו בעבר והזמין אותו.. כל הכבוד גם למפקדים במקום החדש שמפרגנים לו מההתחלה... כדאי לשקול טוב טוב אם לוותר על זה עכשיו אחרי כל הסבל שהיה במקום הקודם... בכל מקרה, בהצלחה לחומיל'ה ולונילה
נעים אחרי הלילה הלבן ...

שויו , היום , אחרי שעיבדתי את מה שנאמר בשיחה

המפתיעה , נזכרתי בהבטחות ובמאמצים הכנים שנעשו כדי לקדם את הלוגיסטי שלך ואת המכשול , שלבסוף , הערימה המערכת הכל כך מסורבלת הזו. אז במקרה שלנו המכשול קיים וכמעא שאינו עביר : הפרופיל הגבוה ביותר שאפשר יהיה לשאוף לנסות להעלות (וגם זה במלחמה) עדיין יהיה נמוך מידי מכדי שיוכל לשרת כלוחם (על אף שעדיין זוהי הגדרת המקצוע הצבאי שלו ). אז נכון שבצבא אפשר להחריג המון דברים (כבר הספקתי לברר עם השלישה הפרטית) אבל זה לא פשוט בכלל (אם כי לא בלתי אפשרי) ואולי אפילו המ"פ לא מודע לגודל הבעייה . אבל מעבר לכך : הניצוץ בעיניים והגאווה לא מספיקים כדי לרפא את הפצע העמוק שחפר המח"ט ... תודה , בנות , על התגובות...

ל י ת י1

New member
אדמונית../images/Emo24.gif

עיניים נוצצות וחזה מנופח מגאווה זה לא מעט. גם אם יוזמתו של המ"פ אינה מעשית עצם ההצעה נותנת לחומי המון, מחזירה ולו במעט את האמון שלו בעצמו וביכולותיו וזה נהדר. לא ניתן לדעת איך דברים יתפתחו, ניתן רק לבקש שיהיה לחומי שלך טוב, מגיע לו

גם אם לא יצא מזה כלום, משהו כן יצא

חומי מסתובב עם הרגשה קצת יותר נעימה בלב, ולו רק מקצין אחד ששמע עליו, חומי יודע, שדיברו עליו טובות, הוא ישתחרר מהצבא עם הרגשה שהתפספס לו, אבל שהוא היה בסדר.

כותבת כבר פעם שלישית

ותפוז פתואם מעלים לי את ההודעה. מסכימה עם כל מילה של שויו. שמחה שכיבל קצת דלק לאגו, ושהניצוץ חזר. אין על חומי המקסים שלך. ושימשיך עם הקצינה המפרגנת..

אדמונית עיניים נוצצות והבעת הערכה- אין

לזה תחליף , זו זריקת עדוד מצויינת עבור חומי ומגיע לו אחרי התלאות. בירוקרטיה צבאית כבר אמרנו יכולה לעשות הרבה עגמת נפש נראה לי שאיפה שחומי היום הוא כבר חי עם זה בשלום אז למה לעשות מהפכות ? דש לונילה ושינה טובה אחרי הלילה הלבן! חיבוקים

אחחח פגישה, אחח פגישה שכזאת

אני דמעתי, לראות את המיפגש של בכורי עם ג'וני, היה שווה, היה חיבוק (של אחי,אחי) היתה התלהבות מהבכור בראותו את ג'וני על מדים (נסע לפני הגיוס) לאר מכן עלו לחדרים, דיברו בעיקר על הצבא, ג'וני ביקש כל מיני שיפצורים, והגדול אמר שלא יודע מה יש לו, ג'וני אמר שהוא כבר בדק מה יש, רק שאמא לא כל כך הסכימה שיקח... אמר שיקח מה שהוא רוצה, נתן לו מעיל פליז, דיברו על השבוע הקשה שג'וני עבר, והגדול עבר בזמנו, בקיצור, נעים, נעים והלוואי, שישאר כך

מעצימה

New member
מקסים..ילדים נפלאים../images/Emo140.gif

סיפוק גדול לראות אותם יחד...פאר היצירה..נהנים זה בחברת זה..לומדים אחד את השני... תהנו..תשמחו יחד...ותנצלו כל דקה עד תומה... הרבה ריגושים היו כאן היום לקראת הסופ״ש...וכך סוגרת את היום ומקווה ללילה שקט עבור כולם... ומחר יום חדש... לילה טוב לכולם..לחיילים שכבר הגיעו..לאלו שעדיין שם. לכל הנפלאות שכאן.

ל י ת י1

New member
נחת - ככה קוראים לזה בעברית../images/Emo13.gif

אז מסתבר שמתחת לכל שכבות ההגנה הם אוהבים ומתגעגעים
ואני ממש ממש לא אוהבת להגיד "אמרתי לך"....מנסה בכל כוחי להמנע....אבל קשה לי... אני מתאפקת....ומתאפקת.... אוףףףף אני לא יכולה להחזיק את זה יותר.......אמרתי לך שזה מה שיהיה
שרק ימשיך כך, תמצי כל שניה של אושר ונחת בסוף השבוע הזה

שויו

New member
רוזנת, ../images/Emo24.gifאני חצי פולניה עם תעודות

אז אגיד ישר- "אמרתי לך "......
וצודקת ליתי בכל מילה - נחת, נחת , נחת !!! יאללה, לכי להנות מכל רגע
ואת יכולה בשקט להשמין מרב גאווה ונחת, (לא נורא מקסימום תהיי "רזה עם נפיחות"
)

למעלה