ערב טוב חברות ../images/Emo24.gif
רוזנת , ברוך שובו של האדום (במיל) שלך מארצות הנכר : "
כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב ספר מה נשמע, ספר ספר איך היה ולמה לא שלחת גלויה? ..."
קוליברי וליתי , על אף שבאיחור , מאחלת לכן שמהבית שהקמתן תמיד תישמע המולת צחוק ושמחה
ברכות למשוחרר הטרי של אמא של נמ...הברכה השלישית של חנוכה סוף סוף התממשה ...
לאימהות המתגעגעות , אם בספירה "הרגילה" של ה-21 ואם ה"חורגים" והסוגרים 28 ולמעלה מכך. הלוואי שייסתיים כבר
יום הולדת שמח לבכורה של גליללאה (פעמיים היינו הריוניות באותן השנים) : שייתגשמו לה כל משאלות הלב
איחולי בריאות לפולי ולמלכת ה-
וכמובן איחולי איחוי מהיר של השבר ביד של שושנה ...
בגדוד של וניל יהיה היום לילה לבן : מנהג שקשור לחילופי מפקדים. והיא בכלל עייפה בטירוף בגלל עבודה מסביב לשעון . נראה לי שאם תצא לסופ"ש ( כן עוצר לא עוצר , המון שינויים) הוא יעבור עליה בשינה ...
וחומי שלנו קיבל אתמול טלפון הזוי : על הקו היה מ"פ מהגדוד שלו לשעבר (לא מ"פ שלו דאז , אלא של פלוגה אחרת בגדוד). התקשר כדי לשאול אם הוא מעוניין לחזור לגדוד בכלל ואליו לפלוגה בפרט
. אמר ששמע עליו שהיה לוחם מעולה (לפחות בהכשרה) והוא מעוניין לקלוט אותו כלוחם אצלו. חומי היה (הרבה) המום מהפנייה ... חלפה בדיוק שנה מאז ההשעייה המטופשת ... סיפר לו שהוא כבר מחוץ לחטיבה וגם שהפרופיל "צנח" ושגם אם היה רוצה לחזור לא בטוח שאפשר "להעלים" את העיניין הרפואי שכל כך התאמץ להסתיר כדי להתגייס לקרבי. המ"פ אמר לו שיחשוב . שהוא לא מצפה לתשובה במקום. ושעם כל השאר ייסתדרו . אז אתמול אפשר היה לראות לרגע שוב את הניצוץ בעיניים , את החזה שהתנפח מגאווה. ועם זאת , כנראה שעל העיניין הרפואי לא ניתן יהיה להתגבר בכזאת קלות ... ואני מהרהרת לי וחושבת , שאת השברים הרבים שפיזר מח"ט אחד , עכשיו המ"פיים נאלצים לאסוף .
המון חיבוקים לכל האימהות שלא הזכרתי את שמן במפורש : חושבת על כל אחת מכן