שלום יעל הידידה מוזכרת ד"א... היא.. איך לנסח את זה... את?
J JaWbreaker15 New member 12/6/03 #22 טוב לא משנה. הגענו להסכמה, אני מניחה. אני בהחלט חושבת שכל האנשים שקשורים בשרשור הזה רוצים לסכסך. בה ביי. יעל
טוב לא משנה. הגענו להסכמה, אני מניחה. אני בהחלט חושבת שכל האנשים שקשורים בשרשור הזה רוצים לסכסך. בה ביי. יעל
J jbu New member 13/6/03 #23 ממש אין לנו מה לעשות בחיים ממש אין לנו מה לעשות בחיים חוץ מלסכסך אנשים שאנחנו לא מכירים, ת'שמעי זה הקטע שאת לא מאמינה בזה זה זכותך פשוט נמאס לו שאת צוחקת עליו, אם את חברה טובה כמו שאת מתיימרת להיות...
ממש אין לנו מה לעשות בחיים ממש אין לנו מה לעשות בחיים חוץ מלסכסך אנשים שאנחנו לא מכירים, ת'שמעי זה הקטע שאת לא מאמינה בזה זה זכותך פשוט נמאס לו שאת צוחקת עליו, אם את חברה טובה כמו שאת מתיימרת להיות...
J JaWbreaker15 New member 13/6/03 #24 אני לא צחקתי עליו... אני מכבדת את זה שהוא מאמין במשהו ששונה ממני. בכל מקרה, הגענו למסקנה משותפת מה לעשות, והכל בסדר בינינו זה לא היה צריך להסתיים בסיום הידידות שלנו. יעל
אני לא צחקתי עליו... אני מכבדת את זה שהוא מאמין במשהו ששונה ממני. בכל מקרה, הגענו למסקנה משותפת מה לעשות, והכל בסדר בינינו זה לא היה צריך להסתיים בסיום הידידות שלנו. יעל