מתחיל להימאס...

Tatu4Taty

New member
מתחיל להימאס...

אוקיי... אממ כרגיל יש לי בעיה ואני רוצה כמה תגובות... אטחת מהידידות שלי מתייחסת לנושא המאגיה וכישוף בצורה מאוד ביקורתית ולא מפריע לה להוסיף גם "בולשיט" מדיי פעם, העניין ממש מתחיל לעלות לי על העצבים וכל פעם כשאני מנסה להסביר לה לגבי משהו שהוא לא בולשיט כמו שנדמה לה או שזה לא שולל גישה מדעית כלל התגובה היא: אתה תמיד צודק. אז לא, אני לא תמיד צודק אני גם טועה כמו כל אדם אבל מגיע לי את מעט הכבוד בנוגע לאמונות האישיות שלי... כשניסיתי להגיד לה את זה היא הסכימה והבינה ועדיין ממשיכה לזלזל, העניין ממש מטריד אותי וגם עולה לי על העצבים שכן היא לוקחת את הדברים בצורה מאוד מזלזלת... לדוגמא: יום שישי הקרוב הוא יום שישי ה13.. הם החליטו שבשביל הכיף הן עושות סיאנס ( היא ועוד חברה שלה ) והזמינו אותי.. אמרתי לה שאני לא עושה דברים לכיף ולא מטריד מתים לשווא.. התגובה הייתה : זה כל כך בולשיט, זה לא קשור זה סתם בשביל הקטע.. אז תגיד לי איך לעשות ואתה לא חייב לבוא.. אמרתי לה לא כמובן ושאני לא מאמין ביום שישי ה13 ולכן אני גם לא רואה בסיאנס משהו רע כמו הקשר שלה בין יום שישי ה13 ורוחות שזה משהו שהוא אמור להיות מפחיד וכיף, כל האוירה של יום שישי ה13 בקיצור. אני מצטער שזה ייצא ארוך אבל יכלתי כל כך להרחיב פה יותר על הגישה שפשוט חבל לאמלל אתכם יותר מזה... אז אממ... תגובות, הצעות, כל דבר שעולה לכם בראש.

L e s t a t

New member
לצערי אין לי זמן להגיב

אבל יש לי כמה דברים להגיד על זה, המשך יבוא

לדעתי

אם זה ממש חשוב לך תוכיח לה. תראה לה משהו שיוכיח שהעניין ממש לא "בולשיט". אם זה לא עד כדי כך חשוב אז גם הדעות שלה על הנושא לא צריכות להיות חשובות לך, כמו שהדעות שלך לא חשובות לה.

הוקוס פוקוס!

תעשה משהו כדי להדגים לה, למרות שאני אפילו לא הייתי טורח בשביל זה, הייתי פשוט מפסיק להתראות איתה ולדבר איתה. בכלל לא הבנתי מה הקשר בין יום שישי ה-13 לרוחות, זה אמור להיות יום של מזל רע, לא? אז מה הקשר לרוחות רפאים?

Tatu4Taty

New member
היא כבר מצאה את הקשר

לא יודע איך אבל היא מצאה אותו. אמממ... עדיין לא הבנתי מה זה משהו כדי להדגים לה? טקס? תרגיל כלשהו? כבר היה. עבר. מדיטציה, דמיון מודרך... אמממ... לא עזרו במיוחד

קולוביה

New member
לtatu4taty../images/Emo13.gif

אני חושבת שאתה לא צריך להוכיח כלום. אתה צריך להיות פשוט יותר בוגר ולהבין שיש אנשים בדעה שונה והתייחסות שונה לעולם המיסטיקה, אתה רוצה להוכיח? תוכיח לא בהפחדה, אלא בהבנה ,שתף אותה בחוויות, תכיר לה אנשי הקהילה. אם תבצע סוג של מגיה אתה עלול לגרום לנזק בלתי הפיך ולאבד חברה טובה, תן לה להתבגר קצת , כולנו נמצאים מתישהו בחיים בשלב של "הבולשיט" בגלל שאנחנו באמת מפחדים מהבלתי נודע. בברכה קולומביה

Tatu4Taty

New member
זה לא

בדיוק נכון כי הבעיה היא שהיא לא רוצה להבין אבל היא בכל זאת מזלזלת.. פה הבעיה... והרבה אנשים לא יוצאים מהשלב של הבולשיט ד"א..

כנאמר-הוקוס פוקוס

אם אחרי משהו אמיתי- תבצע טקס לשם משהו (נגיד תשלח לה חלום שבו תגיד לה משהו) ואחרי כן תגיד לה שעשית את זה והיא תחזה בתוצאות. נראה אם היא תגיד שזה בולשיט אחרי משהו כזה!

The Warrior

New member
אפשר לשאול?

כבר הרבה פעמים רציתי למסור למשהו משהו דרך חלום. האם זה דבר פשוט? אשמח אם תענה בברכה,

JaWbreaker15

New member
להפסיק לדבר עם החברה הכי טובה שלו

רק בגלל ש'היא' לא מסכימה איתו?! איזה אנשים מגעילים. רוצים לסכסך בין ידידים. ועופר, חשבתי שהגענו למסקנה בקשר לזה. כנראה שלא, זה ממש מעליב שאחרי שהסכמנו אתה כותב הודעות כאלו. תודה. יעל

jbu

New member
חברים כאלה מי צריך אויבים

חברים כאלה מי צריך אויבים, אולי היא חושבת שזה לא פוגע בך אז היא צוחקת עליך פשוט תגיד לה:"די רציני זה נמאס עלי" ובכלל איזה חברה היא אם היא כול בזמן צוחקת על האמונות שלך אם היא לא מפסיקה את זה, אני אומר שכדי לך לנתק את הקשר למה לך לסבול את זה אם לא איכפת לה לא לצחוק על איזה שהוא נושא רגיש אצליך אז ממש לא שווה לשמור איתה על קשר.

Tatu4Taty

New member
תוספת קטנה ששכחתי...

יום לפני שעלה הנושא.. ישבתי לי בחדרי וקפץ לי הסיטואציה שהן ירצו לעשות סיאנס ואיך זה יתנהל והכל... זה דיי שונה ממה שקרה במציאות אבל האם זה נכלל תחת קטגורית הכישוף (לא בכוונה) או שזה סתם צירוף מקרים?

קולוביה

New member
חשוב

שתבין , שאם ניתנה לך היכולת להשתמש במגיה ,זה לא לנצלו לרעה, שוב, תהיה יותר בוגר ממנה, אם היא מזלזלת באמונות שלך פשוט תתיחס לזה כאילו הזילזול נאמר ע"י ילדה קטנה ולא מפותחת בתחום המיסטי. היא רוצה לבצע סיאנס,תן לה בלי הדרכה שלך, רק תזהיר אותה על השלכות שקורות כאשר "מעירים" את המת ומה קורה לאותם אנשים שמעצבנים רוחות , תראה לה מאמרים ואם היא בכל זאת לא מאמינה ומזלזלת אתה את שלך עשית. אתה והיא אני מניחה באותו גיל אבל מבחינה נפשית ולוגית אתה הרבה יותר בוגר ומנוסה,אל תתן לה לערר לך את הגיון, פשוט תתעלה ואם תחליט שאתה לא נפגע ממנה יותר ודעתה לא רלוונטית עבורך היא לא תפגע בך יותר, וכל מה שהיא תנסה לזלזל לא יהיה לזה יותר משמעות של פגיעה.זה פשוט ישמע לך שהיא פולטת שטויות של אחת שלא מבינה בכלום,ולא צריך להתיחס עליה יותר מידי (כמו אדם טיפש). תחשוב טוב לפני שאתה פועל! בברכה קולומביה

Tatu4Taty

New member
אם כבר פתחתי שרשור.. תכנסו... חשוב.

אני לא יודע אם כבר נעשה כזה דבר או לא אבל החלטתי לפתוח בלוג משלי והקדשתי אותו למכשפים ולניאו-פאגאנים בישראל בכלל ולקהילות מאגיה וכישוף ופאגאניזם בישראל בפרט... אז תכנסו.. לא נעשה שם הרבה עד כה אבל עם מעט הצעות יהיה אפשר לעשות הרבה... תודה לכל מי שהגיב לשאלה שלי וגם למי שעוד יגיב.. בנושא השאלה או הבלוג הוספתי קישור.

JaWbreaker15

New member
זה ממש מעליב

שבגלל ש'היא' לא חושבת כמוך אתה אומר עליה כל מיני דברים. אני לתומי חשבתי שמותר שלבני אדם יהיו דעות שונות. ו'היא' לא צוחקת על זה. 'היא' רק אומרת מה שהיא חושבת על זה. יעל

למעלה