מתחילה לחקור

הטרילוגיה כוללת:

את החמשת הספרים המרתקים: 1. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. 2. המסעדה בסוף היקום. 3. החיים היקום וכל השאר. 4. היו שלום ותודה על הדגים. 5. לא מזיק ברובו. למעט האחרון אין חשיבות לסדר קריאת הטרילוגיה, אפשר להתחיל איפה שרוצים ולהמשיך כנ"ל. >ספל חמאה יודעת שאפשר להוריד את כולם בשני קליקים<

טרילוגיה עם 5 ספרים?

אצל טרי פראצ´ט זה היה עובד אולי כ-טרי-לוגיה.

הן אפשר הן אפשר ....

חופשייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייה ואו האהבה האמיתית לכל ספרי פרצט ודאגלס אדמאס ... קורעת אותי מאושר
אז מה קורה ? טוב כל מי שרוצה לזכות בלינק מחבר שאני מכיר במקרה (במקרה בלבד...) לספרי פרצט אנא בפרטי ... לא נחלל פורם זה בבלתי חוקיות ...
אחחח אכן טרי לוגיה ... יאללה מרפרף לי בעיין החוצה מכאן <דמעה שמחיה למצוא אנשים קוראים לאלוהים ...>

יעלוש2

New member
היי

אני לא יודעת מה יש לך נגדי ,אבל אני פניתי אליך כמה פעמים ולא היתיחסת

יעלוש2

זה בדיוק הבעיה למה פנית לחילוני בתחפושת ? את בחורה והוא בחור , אל תרבה שיחה עם אישה ! ב´נת?

האחד

New member
משכיל,אני מתחיל לחבב

את היציאות האלה שלך בפורום, מזה אל תרבה שיחה עם האשה ?חחחח נו אתה בטח תאמר לי "יציאות השבת 2 שהן 4 ....." תמשיך....

תודה האחד על המחמאות

להמשיך ??????? עוד מעט הצוות יזריקו מפה ככלב, מחדש למחזיר בתשובה´ניק אל תשליכנו לעת זיקנה , ככלות כוחינו אל תעזבינו !

עוד דבר , האחד

זוכר כמה שעות יגיעה הנחתי בסוגיה של יציאות השבת 2 שהן 4 , למה ? מה יש לי מזה עכשיו ? למה לעזזאללללללללללללללללללללללללללל ????????? הדת גנב לי השנים הכי טוב מחיי ! ! ! אין שום דבר בעולם שיכול לנחם לי על הגזל של מיטב שנותי , אמרתי אין ! אין ! אין ! אין!

למעלה