מתוסכלת ממועד ב'

אביטלי4

New member
מתוסכלת ממועד ב'

אתמול עשיתי מועד ב' בתאגידים, לאחר שבמועד א קיבלתי 72 וממש לא הייתי מרוצה כי ידעתי את החומר והרגשתי שמי שבדק לי את המבחן "כיסח אותי". בקיצור ניגשתי ואני ממש מצטערת, הלך לי ממש גרוע. המבחן היה קשה באמת, יש לי כבר כמה טעויות שעליתי עליהם, וכל השאר אני בכלל לא יודעת אם עשיתי נכון. הדבר היחיד שקצת מנחם אותי הוא שבאמת לכולם היה קשה. אנשים יצאו ממש מצוברחים, עצבניים ואין אחד שלא אמר שמועד א היה הרבה יותר קל. אני יודעת שמבחנים הם יחסיים, אבל זה משום מה לא מנחם אותי כי אני ממש חוששת שקיבלתי פחות, וגרוע מזה שלא עברתי. מה עושים?? אגב המרצה היום שאל בכיתה איך היה אתמול במועד ב'? וכולם צעקו קשה, מה גם שכמה תלמידים פנו אליו בגלל הקושי.

Anabol

New member
יש נירמול, לא?

כך שאם היה קשה לכולם יתחשבו בזה. היה לי גם מבחן כזה שהיה נוראי ובסוף קיבלתי ציון סביר לחלוטין. מעבר לזה, אני לא חושב שיש מה לעשות. כי זה לא כמו במקצועות אחרים שיש 60 אחוז נכשלים ואז קמה איזו עילה להתלונן. אני לא מאמין שאיזושהי תלונה של "המבחן היה קשה מדי" תתקבל. מצד שני, אני לא יודע איפה את לומדת ואולי גמישים יותר אצלכם.

אביטלי4

New member
יש נרמול אבל...

אני לומדת במכללה למנהל, וכן לפעמים יש מבחנים שבגלל קושי כללי של תלמידים או שיש פאקטור מוצהר, או פשוט בדיקה מקלה מאוד. בדרך כלל במועדי ב' מקלים יותר בבדיקה? הרוב המוחלט יצא בהרגשה נוראית.

למעלה