"מתאים לך משפטים"

Jaרום

New member
"מתאים לך משפטים"

חלק מכם בטח שמעו את המשפט הזה כשבישרו לחבר/בן משפחה שהם הולכים ללמוד משפטים. אמנם עבור רובכם זה כבר היה די מזמן, אבל מה לדעתכם עשה אתכם כל כך מתאימים למקצוע בעיני אחרים?

BlackUnicorn

New member
זה די משעשע אותי האמת ../images/Emo6.gif

תמיד אמרו לי שהמקצוע "מתאים לי" כי: - אני רודפת צדק - תמיד, מאז שאני זוכרת את עצמי, הייתי עומדת על שלי. אני זוכרת את עצמי באיזושהי כיתה ביסודי לדוגמא הולכת ישר למנהלת (בלי בושה בכלל) להתלונן על איזו מורה שעשתה משהו בניגוד לנהלים. אפילו לא דיברתי על זה עם ההורים שלי לפני זה
קטע של ביטחון עצמי שכזה. - תמיד ידעתי להתווכח, עד הסוף. לא ידעתי מה זה לטעות, תמיד הייתי חייבת להיות צודקת (ואחרי כמה שנות ניסיון בזוגיות כזו ואחרת, למדתי לשנות את הנושא הזה, למדתי שזה לא בריא). - יכולת ביטוי עצמי טובה, לרוב (משום מה הרגשתי שזה קצת השתנה מאז שהגעתי לאוניברסיטה, ואיכשהו היכולת בכתיבה יותר טובה מאשר היכולת בע"פ. נו שוויין). אבל מה כל זה שווה, אם המקצוע עצמו לא באמת מתאים לי
תכל'ס, הדבר הראשון שבאמת צריך, זה עור של פיל. לא של פיל אפילו, של דינוזאור. אין לי, מה לעשות. אין לי גם כוונות לגדל אחד.

babar the king

New member
לי אמרו שאני לא מתאים למשפטים

אבל זה מה שמעניין אותי, אז הלכתי ללמוד את זה.

assafy1000

New member
חחח לא יכולת לנסח את זה בצורה מושלמת יותר ../images/Emo6.gif

גם אני שמעתי את התגובה הזו לא פעם (ואני אמור השנה להתחיל ללמוד משפטים), ולא פעם בגלל הסיבה שציינת

ענת פ.

New member
אצלי התגובות התחלקו לחצי-

היו מי שאמרו שזה בול אני, כי אני נוטה להתווכח ואוהבת לדבר
והיו את אלה שטענו שזה לא מתאים לי בכלל והם ממש לא רואים אותי עוסקת בזה, כי אני "טובה מדי".

למעלה