משתפת...

maymayush

New member
../images/Emo13.gif

מקווה שזה מה שיקרה גם לי... אולי בכל אופן אני אמשיך לגזור תמונות מעיתונים. בכל אופן צריך למלא את היומן של כיתה י' איך שהוא... (ט' כבר מלא).

idonknow

New member
את צודקת בקשר לאהבה חד צדדית

אני לא חושבת שממש מעניין אותו מה קורה עם המעריצים שלו באופן פרטי, וגם לא צריך לעניין אותו, בעצם. גם אני אף פעם לא פגשתי אותו, לא דיברתי אותו, לא יודעת איך הוא באופן אישי. זה חבל לי קצת, שאני לא יכולה לספר לו כמה שהוא עזר לי עם המוזיקה שלו,בהמון דרכים, אבל לא נורא-גם אני עוזרת לו בצורה מסויימת-אני קונה דיסקים,הולכת להופעות.. אני וכל המעריצים, שכותבים כאן ושלא כותבים כאן, הם אלו שבעצם הגשימו לו את החלום להצליח ולהתפרסם, לא? :) בקיצור, צריך לקחת הכל בפרופורציות.. זו רק תקופה כזו..

maymayush

New member
כן...../images/Emo24.gif

לפחות נחמד לדעת שאני לא לבד בסיפור הזה...

SRonush

New member
את תמיד יכולה לכתוב לו מכתב,

ולהביא לו באחת ההופעות..

idonknow

New member
כמה בעיות

א. אין כסף להופעות.. :( ב.גם בהופעות שאני מגיעה אליהם,אני לא מהאנשים שנדחפים, זה גורם לי להרגיש עלובה-עם כל אהבתי הגדולה, אני לא סוגדת לו(ותמיד יש המון אנשים,בינהם פאקצות שצורחות,ואין סיכוי להגיע אליו ולהגיד לו כמה מילים בצורה נורמלית). ג. אני מעריכה שהוא לא יטרח לקרוא אותו-לא מתוך רוע, אלא מתוך כך שהוא מקבל יותר מידי כאלו,והוא בטח כבר עייף מכל זה.וגם אם הוא כן יקרא- מה זה כבר יעשה לו? מקסימום טפיחה לאגו שתחלוף לה אחרי 5 דקות.. אם אני שופכת את ליבי,אני מעדיפה לדעת שזה ריגש את הבנאדם שעשיתי זאת מולו, כי מדובר בדברים אישיים ונדרשים ממני כוחות כדי להוציא אותם. (רק שאף אחד לא יתעצבן מהדברים שכתבתי..זה בסך הכל הטבע האנושי של כל אחד כמו שאני מבינה אותו.אני לא שופטת לרעה כלל..אפילו להפך).

SRonush

New member
נמ.

א. באמת הכסף להופעות דיי מונע זאת. ב. אם את לא עומדת בהופעות, בדר"כ אפשר אחרי ההופעה לגשת לדבר עם עברי, הרבה פעמים כשאין הרבה קהל ורוני מסכימה לראות אותו, להצטלם, לדבר וכו'.. שזאת גם אפשרות, אם יש זמן. חוץ מזה, את יכולה להביא לו אז מכתב, להגיד לו שחשוב לך שיקרא, ויתיחס ברצינות, או משהו כזה. ג. אני מאמינה שעברי כן קורא מכתבים שמביאים לו. וכמו כן, כמו שאמרתי את יכולה אחרי הופעה, לגשת לדבר איתו ולהגיד לו, אם אין הגבלת זמן, וכמובן, אם יש לך כסף להופעה. [ואם שום סיבה שאף אחד יתעצבן ממה שכתבת. את בסדר גמור
]

Naych

New member
לצערי.. ../images/Emo4.gif

לדעתי את צודקת בכל מה שכתבת...
ההופעות היחידות שבאמת אפשר להחליף איתו כמה מילים כמו שאת רוצה זה היקרות יותר אז בכלל..

orpaz445

New member
עברי לידר באמת כפוי טובה ../images/Emo13.gif

איכשהו זה קשור לכתבה כמה מפגשי פורום יש כבר? הוא לא יכל להגיע לאיזה אחד פעם בחיים... אנחנו הרי לא נאכל אותו כולה נדבר ונכיר אותו אולי שהיה כותב לפני שהוא התפרסם אני לא מתכוון להגיע למעריצים אז תבחרו אם להעריץ אותי
אני מכירה עוד הרבה כמו עברי וגם יש כאלה שהם באים למפגשים נניח גלעד שגב... אל תגידו לי שבגלל שפחות מעריצים אותו כי אין קשר טוב אל תצאו עליי חבר'ה כי סך הכל אמרתי את מה שעבר לי בראש

maymayush

New member
תשמעי...

אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לו כפוי טובה, אבל באמת שעצבן אותי שכשהוא היה פחות מפורסם הוא הגיב פה ועכשיו הוא לא מגיב ולא עונה למכתבים... ובאמת היה נחמד אם היה איזה מפגש פורום איתו... כן שמתי לב שבפורומים אחרים המפורסמים שעליהם הפורום משתתפים מדי פעם... אולי זה בגלל שהם פחות מפורסמים, אבל אני לא קונה את הסיפור שאם מישהו הוא מפורסם אין לו זמן לכתוב איזה הודעה קטנה בפורום בשבוע. לפי הכותרת שלך הייתי בטוחה שאת עומדת לרדת עליי חזק... שמחה שלא. קיצר לא צריך להגזים עם כפוי טובה, אבל זה לא שהוא ממש משקיע...

sharwan

New member
אני חולקת עלייך.. :\ (סורי..)

הוא לא הפסיק להגיב פה ולענות על מכתבים בגלל שהוא נהיה יותר מפורסם.. זה בגלל שהוא נהיה יותר עסוק.. פעם, היה לו קצת זמן חופשי- אז הוא יכל להרשות לעצמו להיכנס ולהגיב.. אבל עכשיו הוא נורא עמוס.. וזה קשה... אבל אני בטוחה שכשיהיה לו זמן הוא יחזור להגיב ולענות לנו למכתבים
סליחה שחלקתי עלייך.. אבל זאת דעתי

maymayush

New member
זה בסדר

מותר לך לחלוק עליי. אבל אם זה לא זה אז למה את חושבת שהוא כפוי טובה? או שצחקת ולא הבנתי את זה...

sharwan

New member
אני לא חושבת שהוא כפוי טובה:| ההפך

אני אומרת שהוא לא כפוי טובה.. אלא הוא פשוט מאוד עסוק בתקופה הזאת... נראה לי שלא הבנתי משו:\ חחח יש לי קשיי הבנה קשים
סורי...

maymayush

New member
לא הבנת בסדר...

אני התבלבלתי וחשבתי שאורפז כתבה שהיא חולקת עליי... וזו את. התבלבלתי.

sharwan

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אההההה!!!
חשבתי שאני לא הבנתי משו.. קראתי את ההודעה איזה 8975 פעמים חחחחחחח

orpaz445

New member
אני חולקת עליך חמודה

אין דבר כזה אין לו זמן בטוח יהיה לו זמן מתישהו כנראה שהוא לא כל כך מתרגש מהמעריצים רק שהוא יום אחד יבין שבזכתנו הוא במקום שהוא היום

maymayush

New member
חצי מסכימה

אין דבר כזה אין זמן, אבל זה לא שהוא לא יודע שהוא כאן בזכותנו, או שאנחנו כבר לא מעניינים אותו... אם שואלים אותי אז לדעתי פשוט נגמר לו הכוח כבר למעריצים. הרי כשחושבים על זה הוא כבר המון זמן בתעשייה, מעריצים מתחילים לעשות דברים מעצבנים במיוחד (לנשק אותו בכוח, לצרוח כשהוא שר)... בעצם תמיד יש מעריצים שעשו דברים כאלו, פשוט עכשיו כבר מתחיל להימאס לו. הוא מגלה שפרסום זה לא דבר כ"כ נוצץ, וכבר אין לו כוח לכל זה. רואים עליו שכל מה שהוא רוצה זה לכתוב ולהלחין ולעשות את האומנות שלו בשקט. וכל תופעת ההערצה שנלווית לזה משגעת אותו. לא בא לו על זה. מה לעשות שבסופו של דבר זה נמאס. אפשר להבין אותו. ככה לפחות אני רואה את זה.

למעלה