משתפת...

maymayush

New member
../images/Emo13.gif

כיף לך שכבר עבר לך... בעצם להעריץ זה די כיף מצד אחד, אבל זה מאוד תלוי... טוב, נחכה שזה יעבור.

זה כל כל אמיתי ונכון

קודם כל אני רוצה להתחיל מכך שאני לא חושבת שזה להעריץ מישהו בתנאי שהוא באמת ראוי לזה ואני בטוחה שעברי ראוי לזה המילים שלך גרמו לי נורא להזדהות איתך וזה כי אני מרגישה את אותו הדבר אני גיליתי את עברי בערך לפני שנתיים ולא האמנתי שפעם אני יעריץ את הבן אדם הזה כל כך ושהוא יהיה כל כך משמעותי בעבורי. גם אני הכרתי בהתחלה רק שירים מעטים וככה הלכתי וגיליתי את העברי שלי ואני לא סתם אומרת שלי כי אני חושבת שכל אחד בעצם מכיר את עברי בצורה קצת שונה ואחרת אז בהתחלה התאהבתי במילים המרגשות שכל הזמן גורמות הזדהות וככה התחלתי דרך השירים שבעצם מספרים על על עברי להכיר איתו ואני יכולה להגיד לך רק דבר אחד שפשוט התאהבתי בו אז היה לי ידי שאמר שזה מטומטם כל האהבה והערצה אל עברי שהרי הוא לא ידע וזה בכלל לא אכפת לו ומי שאני מכירה זה עברי המפורסם עבריעם המעריצים ושאני לא באמת מכירה את עברי האמיתי איזה מן בן הוא אבל כשהצלחתי לפגוש את עברי באחת ההופעות רק לכמה דקות הבנתי שהוא לא יכול להיות אחר מהבן אדם שאני התאהבתי בו ולמדתי להכיר אותו דרך השירים שלו שהוא לא יכול לכתוב ככה ולהיות מישהוא אחר אז הוא אולי הוא באמת לא ידע כמה אני ואת ועוד אחרים אוהבים אותו ואני בטוחה שזה יכפת לו ושאת המכתבים הוא קורא ומעריך את האהבה הזאת שלנו (שלי) אליו כמו בשיר " אני מקשיב ולי אכפת..." ותכתבי לו מכתב ותשלחי אם זה חשוב לך כי אין לך מה להפסיד ורק להרוויח דבר אחד שזה בסוף יגיע אליו.

maymayush

New member
אי אפשר לומר שזה רע...

אבל זה גם לא דבר כזה טוב... איפה שהוא באמצע. יש לזה גם חסרונות וגם יתרונות.

maymayush

New member
אני חשבתי יותר על השיר "שירים"...

כן זה גם מה שחברים שלי עושים לי... הם כל הזמן יורדים עליו ואומרים 'עברי לידר הומו', או שהשירים שלו גרועים (טוב זה רק אחת שאוהבת מזרחית...). וזה מעצבן, והופך אותם לכאלו לא בוגרים. אני לא יורדת על דברים שהם אוהבים, למה הם חייבים להיות כאלו תינוקות... לפעמים אני רק רוצה שיחה אחת עם עברי, לפחות כדי שאני אוכל להראות לעצמי שכל מה שאני חושבת עליו זה נכון ושזה לא סתם...

palola

New member
../images/Emo185.gifאממ..

אני חושבת שבגלל שהשירים של עברי נוגעים במקומות הכי אישיים ואינטימיים, ובנושאים שהם גם כואבים, ובאיזשהו אופן נמצאים שם ברגעים הכי קשים, אז מרגישים מין קרבה ונוצר "קשר חזק" בינינו לבין עברי, הרי הוא גם חושף את עצמו בפנינו. כל זאת בעוד שבעצם זאת לא קרבה אמיתית כי הוא נמצא ממש רחוק.. אבל הוא נכנס למקומות הכי פנימיים... לפחות מבחינתי... הבנתם למה התכוונתי ?

maymayush

New member
כן...

וזה דבר מאוד יפה ונכון לומר. הקשר של עברי הוא עם כלל המעריצים, לא כל אחד בנפרד, ואילו אנחנו קשורים אל עברי כל אחד כיחיד... עברי נותן לכולנו ביחד מעצמו, בעוד שאנחנו רוצים משהו אישי יותר מעברי. וזו אחת הבעיות הגדולות בהערצה- דמות מוערצת שיש לה הרבה מעריצים לא יכולה לתת לכל המעריצים את סוג הקשר שהם רוצים.

palola

New member
כן.. מסכימה ../images/Emo13.gif

".. ושיר מהעבר הלא רחוק שכל האנשים שרים אותו ביחד עד שנעלם הפחד.."- לא ממש קשור אבל מה שאמרת הזכיר לי את השורה זאת..

maymayush

New member
לי זה הכי הזכיר את השורה

"ותודה לכל מי שאהב אותי ברגעים מתים"... שורה יפה.

palola

New member
גם נכון...

וגם ...תודה לכל מי שחשב מה השירים שלי אומרים..

B a 7 a K

New member
מאיה. ../images/Emo13.gif

יכולתי להזדהות, כי הייתה לי תקופה ארווווווווכה כזאת.
אבל, כמו שאמרו לפני, זה הולך ומתמתן. אה, בעצם עד שהולכים להופעה, ואז זה קיים לילה אחד, ועובר ביום שלאחר מכן, לסירוגין.
זה טבעי שתחשבי על זה, ואני שמח ששיתפת את כולנו.

maymayush

New member
בהופעות אני בכלל ברמה אחרת...

הייתי בפסנתר ובהופעה שהייתה מזמן בבית הגלגלים (והוא לא היה היחיד אפילו)... וזו הרגשה כל כך טובה ומיוחדת... שמחה ששיתפתי אתכם (האנשים פה באמת יודעים לעודד ולעזור).

מאיה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאני יכולה להזדהות. בהתחלה, כשהכרתי את עברי, זה תפס ממש חזק ופשוט הייתי צריכה אותו באוזן כל הזמן ואת התמונות שלו והכתבות עליו. דיברתי עליו כל הזמן, וזה כבר יצא לכל האנשים מהחורים [ועדיין, כן.] לא רציתי להעריץ, זה נראה לי, כמו לרוב פה, מושג קצת פקאצי או מוזר, של כאלה שאין להן שכל וסתם מסתכלות על המראה של הבן אדם. הצטרפתי לפורום, והכרתי עוד המון אנשים שאוהבים את עברי בדיוק כמוני. החלטתי שאני מעריכה אותו, שאני לא מתה עליו חולה עליו שרופה עליו, אלא מעריכה ואוהבת את האומנות והיצירה שלו, ושהשירים שלו נוגעים בי. בכל זאת אני חולמת עליו, מדברת עליו בלי סוף, מתרגשת אם אני פוגשת אותו, קוראת את כל הכתבות בעיתון עליו, שומרת תמונות שלו במחשב, ובקיצור, מתנהגת כמו גרופית. עכשיו כבר לא אכפת לי, אני יודעת שאני מעריצה ומעריכה וגרופית ומה שרוצים, אני אוהבת את עברי. אוהבת אותו ואת מה שהוא עושה. באמת, שאם הזמן ההתרגשות הגדולה וכל ההתלהבות יורדת, הדחף הענק לשמוע רק אותו יורד טיפה, וזה לא אומר שכבר לא אוהבים. עכשיו אני אוהבת את עברי נורא, קונה את הדיסקים ושומעת המון, וגם הולכת להופעות, אבל כבר לא גוזרת כל תמונה מהעיתון, ולא מדברת עליו כל כך הרבה, זה פשוט התחיל להתמתן.

NoAmOoOsH

New member
לא, לא!

לברק יש נקודה ולך אין!
פאק מה ששעמום יכול לעשות

למעלה