משתפת...

Naych

New member
וואוו... כ"כ לא נכון... כנסו ../images/Emo26.gif

אתן כנראה לא עליתן על קווי האופי שלו. עברי הוא בן-אדם מאוד מאוד ביישן. זה לא שנמאס לו מההערצה, או שהוא כבר שבע ממנה- הוא לא יודע איך להתמודד איתה. פעם אמרתי לו משהו על זה שצועקים תעשה לי ילד ואמרתי שהן כנראה לא מפנימות שהוא הומו, אז הוא ענה לי "היי, אל תקח ממני את ההנאה הזאת".. זה לא שהוא סובל מההערצה, לדעתי הוא אפילו אוהב אותה, אבל הוא לא יודע איך להתמודד עם זה. מהשנה הזאת שאני בהופעות שלו וכו' הוא יותר צוחק על הדברים האלה מאשר כועס או מתמרמר או מה לא... חוצמזה, אתן בהחלט מגזימות. עברי לא "כוכב נולד". הוא ממש אבל ממש לא הגיע למקום שבו הוא נמצא בעזרת ההערצה שלכן או שלי או של כל המעריצים האחרים שלו. עברי הוא מהזמרים שהצליחו אך ורק בזכות עצמם. אז גלגל"צ עזר, נכון, אבל זה רק בלהוציא את השירים שהוא כתב והוא הלחין לרדיו. לא סתם הוא זוכה בפרסי מופע השנה (לא סופרים כמה קהל מגיע), זמר השנה, מבצע השנה, והוא קשור לאינספור דיסקים של אמנים ישראליים וסרטים ויצירות מחול וכו' וכו'.- המעריצים לא הביאו לו את הדברים האלה... אלא הוא בעצמו. המעריצים רק מחזקים אותו ומראים שמה שהוא עושה הוא טוב להם. להבא תדייקו....

maymayush

New member
קודם כל אף אחד לא אמר שהוא הגיע

לאן שהוא הגיע רק בזכותנו... כמובן שהכל תלוי בכישרון המדהים שלו. אבל מה לעשות שגם לנו יש חלק בזה... אנחנו הקהל שלו. אז להבא אתה תדייק. ודבר שני, מעצבן אותי ההתנשאות הזו של 'אני מכיר את עברי יותר טוב ואתן לא'. זה דפוק. מספיק לומר 'לדעתי זה בגלל שהוא ביישן'. והוא ביישן, בזה אתה צודק. וקשה לו להתמודד עם ההערצה. אבל מאיפה אתה יודע מה הוא עוד מרגיש? עובדה שפעם הוא כתב כאן יותר. מצטערת, אבל לדעתי פשוט ציינת עוד כמה דברים שקשורים לאופי של עברי, ולא שום דבר שנוגד את מה שאמרתי. פשוט עוד סיבות לכך. ואם עברי לא רוצה שנחשוב שנמאס לו מאיתנו אז שפשוט יגיד (או יראה... עדיף) שלא נמאס לו. זכותנו לחשוב ככה כל עוד עברי לא אמר אחרת. כשהוא יאמר אני אבקש סליחה וממנו על שחשבתי שלא אכפת לו יותר מאיתנו. זהו.

Naych

New member
טוב שלא לקחת את זה רחוק.

מי מתנשא מי?! ארגג... את צריכה רגשי נחיתות חזקים בשביל למצוא פה את ההתנשאות. קודם כל, אורפז כתבה- "רק שהוא יום אחד יבין שבזכתנו הוא במקום שהוא היום" התגובה אמנם שורשרה אליך אבל היית אמורה לשים לב שהיא מכוונת לכל השיחה שלכן. די כבר לחפש איפה אני מתנשא, זה ממש לא נכתב בטון כזה. זה פשוט כדי לתקן אתכן. את רוצה בכוח לראות שעברי לא אוהב אותך ונמאס לו מההערצה שלך והוא לא מעריך את זה..? BE MY GUEST אני לא יודע מה הוא מרגיש, אני מעריך מה הוא מרגיש, בהתאם לכל ההופעות שהייתי בהם, והייתי בהרבה (מדי
), ומעבר לזה בסדנת אומן שהייתי בה שבה הוא רק דיבר על עצמו שעתיים בלי הפסקה- לומדים להכיר עוד דברים עליו. דברים שמהופעה "יבשה" את לא יכולה להסיק, ולא מראיון טלוויזיוני (סעמק אין דרך לכתוב ת'מילה הזאת) את רוצה לפרש את זה כהתנשאות, את מוזמנת, כשאני קורא את הפסקה האחרונה הדבר היחידי שאני רואה זה שאני גרופי חסר חיים ומעצורים, אז על טעם ועל ריח אני מניח... האופי של עברי נוגד את מה שאמרת. תיארת אותו כאדם שלא אכפת לו מהמעריצים שלו והמעריצים מסכנים כי בזמן שהוא עובד בכדי להגיע לדברים שהופכים אותו להיות עברי לידר הוא לא עונה למכתבים וכו'.. אני מזמן ויתרתי על תגובות מצידו, ואם את רוצה לשמור על עצמך מלהיפגע סתם אני ממליץ גם לך. כי הכי הרבה שאפשר להגיע אליו זה בהופעות (וגם זה בערבון מוגבל עד כמה שאפשר) עברי בכל מקרה לא יגיד לנו שלא נמאס לו מאיתנו- ואל תצפי לזה

maymayush

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך:

1. אני אף פעם לא אמרתי שלא אוהב אותי ואת המעריצים. אתה מכניס לי מילים לפה. הדבר היחיד שאמרתי זה שלדעתי כבר אין כ"כ כוח לכל זה. וזהו. אז פעם הבאה לדייק. 2. אני לא מחפשת שעברי יגיד לנו שנמאס לו מאיתנו ושהוא לא מעריך אותנו. שוב תפסיק להגיד מה שנראה לך שאני מחפשת/אומרת. אתה לא אני. ואם כבר אז אתה גם לא עברי. הנה דבר שאפשר לקרוא לו מתנשא. אתה בטוח שאתה יודע מה עברי רוצה ומרגיש. מתי בדיוק יצא לך לדבר איתו על זה? ממתי אתה יכול להרגיש את מה שהוא מרגיש? אתה לא מפורסם, אין לך מלא מעריצים, ואתה לא מדבר עם עברי שיחה אמיתית על כל זה. אז אין לך מושג מה הוא מרגיש. גם לי אין, אבל אני משערת. וגם אתה משער. ואנחנו לא יכולים לדעת מי צודק. ויודע מה? בסדר. אז אתה מעריץ של עברי יותר זמן, אתה היית בהמון הופעות, אתה מכיר אותו יותר טוב. אתה צודק ואני טועה. הדעה שלי לא נכונה. אין סיכוי שמעריץ כמוך יטעה ואילו איזו מעריצה חדשה בפורום (אולי כבר לא הכי חדשה... אבל בכל אופן) תצדוק. 3. הדרך שבה אתה מגיב להודעות פשוט מגעילה. אף פעם לא לימדו אותך שכשאתה חולק על דעה של בן אדם אתה מביע את דעתך וזהו ולא אומר למישהו 'אתה טועה'? ובכלל כל הקטע שלך מעצבן ועלוב. אם לי יש רגשי נחיתות מסוימים אז לך יש רגשי עליונות. ובכלל כמו שאמרתי לך כבר בשרשור אחר, אין לי כוח לריב איתך. זה פשוט לא שיחה שאני רוצה להשתתף בה.

Naych

New member
טוב ../images/Emo13.gif

אני רשע, אליטיסט מתנשא, מגעיל, ורומס דעות של אחרים

may17g

New member
בלשון המעטה ../images/Emo3.gif

סתם.. אבל לדעתי אתה באמת יכול למתן קצת ולקחת את הכל בעניין של דיון ודעות ככה גם יהיה נעים יותר לקרוא מה אתה כותב וגם יהיה נעים יותר להגיב את מה שבאמת חושבים חוץ מזה, שכמו שמאיה אמרה, לך יש דעה, ולה יש דעה, אי אפשר לדבר פה בעובדות כי אף אחד לא יודע מה באמת עברי מרגיש וחושב... אולי באמת נמאס לו מהמעריצים שלו? מאיפה אתה יודע? (אני מניחה שזה לא המצב, זו סתם דוגמא) אז עדיף פשוט להגיד את הדברים בצורה הזאת... בסך הכל מאיה באה להגיד מה היא מרגישה ולקבל קצת עידוד מהפורום

Naych

New member
אוקיי, לקחתי לתשומת לבי.

אבל בקשר לזה שמאיה רק באה להגיד מה היא מרגישה ולקבל קצת עידוד מהפורום... אנחנו כבר לא דנים בהערצה שלה אלא בהערצה ובעברי באופן כללי... (לפי מה שאני הבנתי לפחות) ומה, אפפעם לא טענתי שאני לא כל מה שכתבתי שם

may17g

New member
../images/Emo45.gif

מה אני אמורה לכתוב פה? תודה? יופי? אחלה? אז קבל את כולם...

maymayush

New member
אממ...

טוב לפי מה שאני הבנתי התחלנו לריב בגלל השקפות שונות לגביי מה עברי חושב על מעריצים ועל הערצה בכלל. ואז התחלנו להתווכח ולריב בגלל שיש לנו דעה שונה. ועכשיו אני מרגישה מפגרת כי לא הייתי צריכה לריב איתך בגלל שאתה לא חושב כמוני. ואפילו אין לי מושג מי התחיל... אוף תתעלם ממני עכשיו רציני אין לי מושג מה אני רוצה... אולי שנפסיק לריב. ועכשיו אני נשמעת כמו איזו קדושה שרוצה לעשות שלום. ואני לא. אז אני אסתום. תיקח מה שבא לך מהתגובה המוזרה הזו.

maymayush

New member
../images/Emo24.gif...

כן זה באמת מה שבאתי להגיד... אני לא מבינה איך משרשור שבו רק רציתי לשתף את חברי הפורום במה שאני מרגישה בגלל הודעת תגובה שלי למשהו שעוד מישהי אחרת כתבה פתאום כ"כ מתקיפים פה...

maymayush

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

ואני בעלת רגשי נחיתות, מפגרת, טועה ולא מכירה את עברי ובעלת דעות מטופשות ולא נכונות. אה, ואני גם מצפה מאנשים לכך שאני אוכל להגיד את הדעות שלי ושלא יתנפלו עלי על כל משפט שיוצא לי מהפה.

Naych

New member
אנחנו אוהבים אותך מאי ../images/Emo201.gif../images/Emo13.gif

ofir1988

New member
כנסי שניה..

את יודעת מה.. אני לא אגיב עכשיו על כל מה שדיברתם וזה.. אני רק רוצה להגיד לך משהו אחד. אתם כנראה משוות את עברי לגיים בויז, הראל מויאל, הראל סקעת - אם אתן חושבות שהוא כל יום יכנס לפורום שלנו, ויכתוב כאן, ויגיד לנו כמה הוא אוהב אותנו, וכמה בלעדינו הוא לא היה מגיע לשום מקום, והוא היה בא למפגשי פורום וכו'. וכן, עכשיו את תגידי לי שיש גם אמנים שהם לא מכוכב נולד, שעושים את זה. יופי. בדרכ זה דבר שאיזה אירגון מסוים מארגן. כמו שאתר נענע עשה פעם מפגש מעריצים וכו'. באמת, שהבנדם עסוק. ואני באמת שלא חושבת שנמאס לו ממעריצים, ועצם זה שהמנהלת של עברי נותנת למלא אנשים להיכנס אליו אחרי ההופעה, לקבל תמונה וחתימה, זה כבר אומר, שוואלה הבנאדם מכבד את עצם זה שאת הגעת, ושילמת ממיטב כסף כדי לראות אותו מופיע, והמעט שהוא יכול לעשות, זה באמת להצטלם איתך . תאמיני לי שיש מלא אומנים, שאחרי ההופעה פשוט מבריחים אותם למכונית, ויאללה הביתה, בלי לתת חתימה לאף אחד, ובלי להצטלם. חוץ מזה, שאני חושבת, שאנחנו בתור "מעריצים", אוהבים את עברי, בגלל השירים שלו, בגלל האומן שהוא, וכו', ולא בגלל שהוא יפה, או הומו, או אני יודעת מה.. והדגש לא צריך להיות על מתי אני אפגוש אותו, ומתי הוא יקרא את המכתב שלי, ומתי הוא יכיר אותי מכולם.

may17g

New member
../images/Emo45.gif

ואו נהיה קרבי בפורום רק דיברנו על זה שזה קצת השתנה...

maymayush

New member
אוף אני שונאת את האייקון הזה.

הוא פשוט כ"כ מעצבן. תשמעי, אני ממש לא רואה פה מקום לומר שאני משווה את עברי להראל סקעת או גיים בויז. בכל השרשור הזה אני הבעתי את דעתי לכך שעצוב לי הידיעה שאני לא אפגש או אדבר עם עברי (ואני חושבת שלרצות להיפגש עם מישהו שאני מעריצה זה דבר לגיטימי לחלוטין), לכך שקשה לי להתמודד עם ההערצה (לא רגילה כ"כ עדיין...) וכאשר אורפז אמרה שהיא חושבת שעברי כפוי טובה, אמרתי שלדעתי זה לא מדויק, ואז הבעתי את דעתי למה נראה לי שהוא לא עונה למעריצים. ושוב אני אומרת שאני לא חושבת שעברי יכנס לפורום כל יום ויגיד שהוא אוהב אותנו ויכתוב כאן. זה לא מה שאני מחפשת. אם זה מה שהבנתם ממני אז כל הניסיון שלי בשרשור הזה להעביר את מה שאני מרגישה נכשל. ובכלל, מה כל כך נורא בזה שעברי יכנס לכאן ויבוא למפגשי פורום? את מדברת כאילו שזה דבר רע. דבר שני, ממש לא מעניין אותי מה אומנים אחרים עושים, כי אם זה מה שהיה משנה אז הייתי הולכת להעריץ אותם. אני רק חושבת שהיה נחמד אם עברי היה מגיב פה. וכולכם רוצים שהוא יגיב פה. או שלא? אני חושבת שדווקא טבעי שמעריצים ירצו להראות לאומן כמה הם אוהבים אותו, לדבר איתו ולהכיר אותו. וכל הכבוד לעברי שהוא נשאר אחרי הופעה. באמת יש זמרים שלא עושים ככה ועברי כן. ואני לא אמרתי אפילו פעם אחת שהוא לא נחמד למעריצים. רק הבעתי צער על העובדה שאין לי דרך ליצור איתו קשר (ולקבל תשובה). לפי דעתי אין שום קשר בין העובדה שמעריצים רוצים לפגוש את עברי לבין העובדה שהם מעריצים אותו בגלל השירים ולא בגלל שהוא יפה או הומו. אם את למשל רותה לדעת אני לא ידעתי מי זה עברי ורק אחריי שכבר נהיתי מעריצה ושמעתי את רוב השירים גיליתי איך הוא נראה, שהוא הומו ועד כמה הוא מפורסם.

ofir1988

New member
תראי..

אני גם אהיה מאוד שמחה, אם עברי פתאום יחליט לעשות מפגש איתנו, אבל אני רק אומרת שאתם לא צריכים לצפות לכזה מפגש כאילו הוא מובן מאליו, כי הוא לא! ועוד דבר אחד שאני רוצה להבהיר, זה שאמרתי שהדגש הוא יותר על השירים, ההופעות, וכו'. ולא על המפגשים. ונכון, זה בא גם להגיב על זה שאורפז אמרה שהוא כפוי טובה...ואני יודעת שלא את אמרת את זה
בכל מקרה, אני מבינה את הצורך שלך, בלהראות את האהבה שלך לעברי, למשל בשבילי, להיכנס מידי פעם לראות את עברי אחרי ההופעה, להחליף איתו כמה מילים , ולהגיד לו שמאוד נהנתי מההופעה, מספק לגמרי. בכל מקרה..רק רציתי להגיד לך, שאני מבינה את כל מה שאת אומרת, גם אם יש דברים שאני חולקת עליהם

maymayush

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

כן, אני יודעת שאם הוא יחליט להיפגש איתנו זה ממש לא מובן מאילו. כל דבר שעברי עושה למען המעריצים לא נתפס אצלי כמובן מאליו. ואולי מתישהו (אולי אפילו בהופעת המאה אם אני אוכל ללכת אליה... יש לך מושג אם נשארו כרטיסים טובים?) אני גם אלך ואראה אותו אחריי הופעה, וזה יעזור... תודה

למעלה