משתפת אתכם ....

חכה.. חכה.. מיסטר אהבה...

צודקת אשתך... לצאת ביום שישי לבד?????? גם ממני תחטוף.... מה חשבת? עכשיו עונש... שום חגיגות שלך חודש ימים... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) וואלה יופי... לצאת יום שישי לבד... תחזיקי אותי לוקחת.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

פC י...

מה לעשות התפתתי.זה התחיל שבא לי לצאת עם חבר...לקרוע את העיר. ולבסוף מצאתי את עצמי במסיבה סוערת מלא...חתיכות. הכל בגלל ש"ויני"שרוצה מעט שינו...מבינה? בסוף נשארתי עם "ויני"ביד ואם אישה ...מרוגזת. אבל,היה שווה כל רגע...לא מצטער.

למה לא אמרת אתמול?

אתמול בעלי עבד...בגלל זה בכלל נכנסתי למסנג'ר ובגלל זה בכלל כל הבלגן הזה עכשיו... רק תחשוב לעצמך אולי היא גם דיברה במסנג'ר וגילתה שיש מישהו שמאוהב בה ורוצה אותה כבר חמש שנים... אתם הבעלים...תפסיקו ללכת מהבית...זה מה שאני אומרת

לוקחת ...../images/Emo13.gif

אישתי רחוקה מלדבר במסנ'גר.לא מבינה בזה...היא מעדיפה לשבת בסלון ולהשתלט על הטלוויזיה ובמה היא צופה?תוכניות אירוח...לא בשבילי,
אז כשחברי הציע לצאת קפצתי על זה...אמרתי שבא לי שינוי ולא להרדם משעמום על הספה
ואת יקירתי,מחפשת ריגושים במסנג'ר??? היית באה איתי למסיבה ולא מסתבכת ,אלא מענטזת...כמו שאני אוהב. רקדנית מתוקה שלי...

ממממממממממממממ

לא חיפשתי ריגושים... למעשה אני אף פעם לא מחפשת..אלא פשוט זה הם שמוצאים אותי

אל תתייחסו אליי (חחחחחחחחח)

סתם כזה יושבת עם פופקורן (לא מפוייח לשם שינוי... הבן שלי הכין חחחחחח) קוראת את התגובות... מה תעשו לי?!

dardara

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif הי לוקחת

תהני מהחיזור תהני מהאש שבוערת בך אין מה לבדוק ין מה לנתח ממשי את הרשותייך תהני בלי חשבון בלי להבין מה קורה שפוט לכי עם זה ואם זה יגמר ,אז נגמר העיקר ,זה להנות ולצעוד קדימה כיף ובסבמאבה

טאKילה

New member
גמני פינטזתי על...../images/Emo211.gif../images/Emo210.gif

דוגמן אמריקאי
כפרע עליו אתמול גיליתי לו ש
וברגעים אלה הוא על ה-
יששששששששששששש

מה ברור....

לי לא ברור כלום... הקליטה שלי משובשת.. מה אמרת?.... טאקי משהו משהו?! (אני לא ארגע עד שלא יהיה לי פנס בעין חחחחחחחחחחחחחח)

לוקחתית...

קראתי אותך יותר מפעמיים... רוצה את דעתי? תקשיבי.. זה מחמיא עד השמיים כשמאוהבים בך עד השמיים. אין ספק! אבל לאחר קריאה שניה ושלישית.... משהו לא נראה לי ... עפ"י גירסתך כאן הוא נשמע לי אובססיבי מידי... לא יכול לראות אותך בזרועות מישהו אחר..(רוקדת).... מה אגיד לך אחותי... או שאני פחדנית מידי... (ואני כן) אבל תחשבי על זה טוב טוב... את יודעת... זה קטע שיודעים איך מתחילים... לא יודעים אף פעם איך גומרים... אז ככה.. לפני 10 דקות התעוררתי... שנית... עוד לא קראתי את תגובות האחרים אליך... שלישית.. סיפור המעלית עוד מהלך עליי קסמים... (חחחחחחחחחח) קחי זאת בחשבון כשאת קוראת את תגובתי אליך.. נ.ב. אוהבת אותך!

שמיים .....

תחזיקי חזק (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) קראתי את התגובות.... ומסכימה עם כל מילה שכתבת ללוקחת!!!!!!!!!! וואלה...

שמים1

New member
פסיפלורה ../images/Emo6.gif

נראה לי שבסוף יאשימו אותי בשידול לחנוניות ...חחחחחחחח

תודה מתוקתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בזרועות שהייתי אז ...עשיתי יותר מאשר לרקוד והוא ידע את זה....
אובססיבי? אולי? אבל למה לא אמר כלום חמש שנים? מאמינה שאם היה אובססיבי היה גם מטריד אותי ...והוא נמנע מלעשות זאת כל השנים...
אבל בלי שום קשר אני לוקחת בחשבון הרבה דברים אחרים...שיש בחיים שלי... כולל את זה שנתקעת במעלית...חחחחחחחחחח וגמני לא ב-נ.ב אלא ממש ...אוהבת אותך

חסר לך ש...

היית שמה אותי בנ.ב. ... מי היה מחזיק אותי במקומך?????????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה