משתפת אתכם ....

משתפת אתכם ....

איך זה לקום ביום בהיר אחד ולגלות ששינית את החיים לבן אדם אחר אדם שלא חשבת עליו במושגים של רגש ואהבה הוא ביישן ומעולם לא רמז לי מילה ומסתבר שאני אשת חלומותיו כבר חמש שנים הוא חולם לנשק את שפתיי ולענג אותי הוא עזב מישהי בגלל שהוא פינטז עליי בזמן שהיה איתה הוא רצה ושתק ולא אמר מילה כל הזמן הזה מתוך מחשבה שאני אצחק עליו... מתוך מחשבה שאני "גדולה" עליו בכמה מספרים הוא לא הרגיש שהוא מספיק טוב בשבילי עד עכשיו הוא הרגיש ששמיים וארץ יש בינינו... והוא עשה הכל להעשיר את עצמו ולהגיע לשמיים בשביל להיות הכי קרוב שאפשר ל"מלאכית" שכמוני ואתמול בערב אחרי כל כך הרבה זמן... הוא היה קצת שתוי וגילה את ליבו בפניי דיברנו במסנג'ר שלוש שעות.. שיחה מלב ללב...וירדו לי דמעות... זה לא מישהו מהאינטרנט...זה מישהו מהחיים... אמר שהוא מוכן לקבל אותי בכל דרך שאבחר אמר שהוא מרגיש שסוף סוף אבן נגולה מעל ליבו והכי חשוב לו זה שהוא קיבל אומץ לומר לי את הדברים... מלפני חמש שנים שראה אותי רוקדת ונמצאת בזרועותיו של מישהו אחר... הוא אז ברח משם, כי לא יכל לשאת את המחשבה שאני עם מישהו אחר הוא קינא נורא ומאז השתנו לו כל החיים... איך זה לקום בבוקר ולגלות שאת אהבת חיים של מישהו אני שוברת את הראש מה לעשות... ואני אשקר אם אומר שלא חשבתי עליו כאופציה אפשרית כי אין בו שום פגם...להיפך, הוא איש טוב ומקסים בעיני אבל לא ידעתי שזה עד כדי כך בליבו ובנפשו... מה לעשות?
אתם חברים שלי...תנו לי עיצה... מאתמול לא מפסיקה לחשוב עליו...כולי אש ולהבה... אפילו חלמתי עליו...הוא לחץ על איזה כפתור...ואני עכשיו מבולבלת...

אלמרה

New member
את חייבת לעצמך את זה!

אני לא הייתי מציע לך עיצות בלי פהכיר אותו ואותך בכלל אך נראה כאן שיש כימיה עתיקת יומין וכנגדה, אפילו אש ולהבה וכפתורים ואלף כבאים לא יצליחו לכבותה... בהצלחה אישה יקרה.

וואלה?

אני מרגישה ממש מוזר...כל העניין הזה מפחיד אותי באיזה שהוא מקום... אני מכירה אותו, ראיתי אותו, הוא ראה אותי...דיברנו, היינו באותו חדר, עברה שנה מאז...זה אדם שנחשב בעיני "מכר טוב"... ומה אם תהיה אכזבה תהומית...ומה אם לא אעמוד בציפיות של אדם שחושב עליי כ"פנטזיה" כל כך הרבה זמן...זה פשוט מרתיע אותי...מרגש אבל מרתיע...

שמים1

New member
מתוקה שלי ../images/Emo141.gif

את יודעת שאני דודה שמים החנונית והמרובעת ... אז גם העיצה שלי כעת תיהיה כזו , ואת כמובן רשאית לחייך כשתקראי אותה ולסגור בזה עניין. אני לא חושבת שאת צריכה לבדוק איך זה לממש את החלום של המכר הזה..תהני מיזה שאת מהווה מקור לחלום ופנטזייה למישהו. לא צריך תמיד לבדוק את הדברים לעומק, את מבולבלת ומרב בדיקות תתבלבלי עוד יותר. מרגש? כן!!!! נעים? כןןןןןן. אבל לא חייבים לבדוק כל דבר
אל תלחצי אל אף כפתור כרגע עד שתדעי בדיוק מה את רוצה ומה ההשלכות של החלטה שקיבלת.

את צודקת...

נראה לי שזה מה שאעשה בינתיים... הוא חיכה חמש שנים להגיד לי...שיחכה חמש שנים שאני אחליט...

מתחיל להתבהר כאן ../images/Emo8.gif

חושבת לעצמי...מדוע אני צריכה לממש פנטזיה של מישהו אחר... הרי יש לי פנטזיות משלי... ולמרות שזה מאוד מחמיא ונעים ומרגש... אני לא ממש חייבת לממש... אוףףףףףףףףףף אני ביום של חרוזים...חחחחחחחחחח

לוקחת בוקר קסום

בטח שיש לי מה לומר... אבל בנתיים 1.תעשי רק מה שטוב לך 2. בחרתי לך שיר שיהיה לך טוב ונעים ליאור

ובוקר טוב גם לשמיים ולאלמרה גם../images/Emo42.gif

יו טוב יום של שמחה ובעיקר אהבה ליאור

שיר מקסיםםםםםםםם../images/Emo99.gif

תודה ליאורית
בינתיים החלטתי לא להחליט...צריכה לשקול כמה גורמים חשובים... אבל המון תודה לך

יערית 1

New member
נורא מרגש מה שכתבת אבל

תני לעצמך מספר ימים לחשוב אם זה באמת מה שאת רוצה או האם את רוקמת חלומות זכרי שאת מכירה את האדם מספר שנים והוא לא "עשה" לך את זה כמובן שזה לא פוסל אותו ודברים משתנים. רק לא להיות נמהרים. לא אחת מתאכזבים כשבונים ציפיות או פנטזיות. ובקשר אליו, ניראה שהבחור דלוק עלייך..אני שמחה שהוא מן החיים האמיתיים כך שהוא לא מנסה פתאום להרשים אותך.. את ההחלטה תקבלי בעזרת ליבך מצורף בקצת הגיון..ולמה לא בעצם...? כמה כיף להרגיש מאוהבת ולאהוב ולהיות נאהבת. לא חושבת שישנה הרגשה טובה מזו..

תודה יערית../images/Emo140.gif

אני לוקחת מה שאמרת כאן בכובד ראש... אני בהחלט אשקול ולא אמהר בהחלטה שלי...מלבד זה יש עוד גורמים מסביבי שאני צריכה לקחת בחשבון...אז בטוח שלא אקל ראש בעניין... אני אקח את הזמן שלי ואז אחליט לא ממהרת....

נשיקות לרוב ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שיעשה לך טוב<אהה..יצא לי חרוזז>
אני מציע שתשכחי אותו ותתמקדי בי...

הנה ../images/Emo25.gif

תשמעי ,מצבים כאלו מסבכים את חיי היום יום. אני מציע להניח לו ולשכוח אותו,עכשו הוא ניזכר להופיע. מסוכן מידי,בעלך עלול לחוש בשינוי...השארי עם החלומות. עכשו לעניין הנשיקות
אפשר
בשפתיים?

../images/Emo6.gif

עקשן אחד....חחחחחחחחחח הנה קח
אגב ..מה הקשר בכלל לבעלי?!...הוא לא שם לב לשום דבר ב-6 שנים האחרונות אז למה שפתאום הוא ישים לב...
אני לא נשארת בשום חלומות...אבל כנראה שאני אשאר בחלומות שלו...

תודה ..../images/Emo9.gif

הייתי זקוק לזה. אשתי כועסת שיצאתי בלילה ולא מוכנה לדבר איתי. יהההה....אפשר לחגוג
פנויה הערב

למעלה