משתפת אתכם ....

לוקחת יקרה....

קראתי את מה שכתבת ולא פעם אחת ובכן את כמובן תבחרי את הבחירה הכי מתאימה לך.. אני רק מציעה..אל תתפתי ואל תיסחפי כי זה יכול מצד אחד לגרום המוןןןן צרות אך מצד שני אוקיי נגיד וכן תמשיכי זה יכול גם לפגוע בך רגשית אני לא יודעת האם הוא נשוי או לא...ראיתי שאת כן בקיצור תתבונני על כל הצדדים..וטוב טוב החשוב הוא לא לשחק באש!!! אש קשה לכבות במיוחד שהיא מתלקחת מהר!!! תיהני מהחיזור וזהו..
זו רק הצעה הבחירה היא רק שלך...

תודה חמודה../images/Emo140.gif

בואי ואני רק אבהיר לך שזה שאני נשואה, לא קשור לעניין...כבר מזמן
בכל מקרה תודה רבה לך ואני בהחלט אחשוב על כל האפשרויות שלפניי

על לא דבר...

אוקיי כנראה שהבנתי חייך הזוגיים כנראה לא קשורים לחייך האחרים אלו חייך...ואולי אם זה כך כמו שהבנתי אז.. פה אשנה את הצעתי... לכי על זה ובגדול אהבה אמיתית יש פעם בחיים... האם אני צודקת??

בדבר אחד...

את בטוח צודקת... אהבה אמיתית יש פעם בחיים! אהלן ורד אהבה..

אם את לא בטוחה

אז כנראה שאת יודעת שזה לא זה את מכירה אותו המון זמן והוא לא עשה לך כלום לפני כן {אוקיי לפעמים יש הפתעות} כמו שאני מבינה את מה שכתבת, וקראתי את הכל, את לא מעוניינת בו ואת עדיין מבולבלת מגילוי המעריץ תקחי את הזמן שלך... תחשבי... זהירות לא הרגה אף אחד

צודקת 100%

זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות...לקחת את הזמן שלי... אני שמחה שהתייעצתי איתכם כולכם! בבוקר שפתחתי את השרשור הזה הייתי ממש מבולבלת... אבל עברו כמה שעות...ומקשיבה בלבי לכל אחת ואחד שהגיבו כאן והתמונה מרגע לרגע מתבהרת... תודה לך מתוקה

צילוש43

New member
לוקחת לראות יש........

לי את אותה בעיה,....... חבר, ידיד נהדר שהיה לי כ-10 שנים,סיפר לי, שהוא אותי תמיד אהב,ואני הייתי בהלם כיוון ששנים היה בעיני הידיד הנאמן,שעליו הייתי תמיד שופכת את הלב, שעליו תמיד יכולתי להישען,וכך בשבוע הראשון לגירושי שפך את הלב,ולטענתו מוכן הוא לחכות עוד עד שאתאושש. הייתי בהלם,ואפילו נתתי לו לנשק,אך החלטתי שלא מגיע לו יותר מכך, כיוון שאני מרגישה עליו יותר כידיד נאמן,ומאד אוהבת אותו אך כחבר ולא כמאהב,ולא אסבול לפגוע בו. היה לו קשה לקבל זאת, אך זו הרגשתי נדון, או שפשוט עדיין אנני מוכנה לשום קשר אחר,,,,,,,,, כך שלפעמים יש אחלטות בין חברות ומעבר לכך,וזו אחלטתך בלבד. מחבקת אותך בחום

תודה צילוש מתוקה../images/Emo24.gif

במקרה הזה...זה אפילו לא ידיד...זה רק "מכר" שהכרתי אותו דרך ידיד משפחה הוא אפילו כל השנים האלה לא ניסה להתקרב יותר מידי,אפילו לא בידידות.. לזכותו יאמר שלא ניסה להתקרב אליי כלל בדרכים עקיפות...אלא להיפך, הוא התרחק לגמרי עד שתפס אומץ לומר מה שעל ליבו.... תודה על החיבוק החם
צריכה לשבת טוב טוב עם עצמי ולהחליט... בינתיים התוצאה 1:0 לטובתי...חחחחחחחחח

קצת באיחור...

אבל... את יודעת.. שבת.... :) בכל מקרה.. יכולה רק להצטרף למועדון החנוניות
האמת .. אהבה אמיתית לדעתי יש רק אחת.. (עד שלא יוכח לי אחרת מאמינה בזה מאד) ובכלל.. לכל אחד/ת יש את האחד/ת שלו/ה.. אם היית מרגישה פרט להתרגשות הראשונית משהו כלפיו הייתי אומרת לכי על זה אבל מה שאת צריכה לראות זה.. האם הוא זה "האחד"? ובכלל.. כל הרעיון בפנטזיה זה.. שהיא פנטזיה לא
משהו שחולמים עליו.. ברגע שהוא יגשים את הפנטזיה שלו תהפכי לסתאם אחת?... אישית הייתי יושבת ומחכה.. הוא חיכה 5 שנים עד עכשיו.. אני מאמינה שייחכה עוד קצת... עד שתחליטי.. אחרי שתבדקי ותראי מה זה עושה לך..
ענקי....

תודה אחתוש../images/Emo24.gif

כנראה שגם אני לשם שינוי אצטרף ל"מועדון החנוניות"
כי כמו שאמרת...עד כמה שזה מרגש ומחמיא...לפני שהוא העלה את העניין לא חשבתי עליו כאהבת חיים...לא חשבתי עליו בכלל... תודה מתוקה!

למעלה