משרה ראשונה בהייטק

ipv6

Member
זה לא משנה למה *אתה* קורא אמיתי

מה שמשנה זה אילו משרות שעם הרזומה (הלא מאד מזהיר)שלו, יהיו פתוחות בפניו
בתור משרת רגל בדלת. לדעתי DevOps (אמיתי מזויף או חצי אמיתי) זה כיוון מעניין לשקול, משום שהבוגרים\מהנדסים (שיותר חזקים) בפיתוח הולכים בד"כ למשרות..פיתוח ויש יותר סיכוי ש"יסלחו" לו על הממוצע במקומות שהם לא פיתוח פרופר.

user32

Well-known member
מנהל
הרשה לי להציע כיוון אחר

אתה יודע ואוהב לתכנת? בסוף זה מסתכם בזה.

אם התשובה היא לא, לא יודע, לא בטוח, ככה ככה אז אכן כדאי שתמצא את עתידך המקצועי במקצוע שתצליח להשתלב בו ולאו דווקא בפיתוח. DevOps או אוטומציה למשל יכולים להתאים.

אם אתה ממש בעניין של תכנות, עדיף שתשים בצד את הציונים ופשוט תלמד שפה/תחום/טכנולוגיה שמעניינת אותך (בלמידה עצמאית), ובמקום ללכת לראיונות עם הטיקט של התואר לך עם הקלף של התחום שהתמקצעת בו והתואר ישמש רק בתור רקע משלים לקו"ח. זה ימצב אותך הרבה יותר טוב ובסוף אתה בעיקר צריך את העבודה הראשונה. אחרי כמה שנים רוב המקומות לא יתעניינו בממוצע שלך ותוכל להשאיר את זה מאחוריך.

בהצלחה

GrimFuture

New member
תודה על התגובות

כן מסכים עםהדברים שרובכם אמרתם..
אני רואה שגם טובים ממני מתקשים במשרה ראשונה למצוא משרת פיתוח ומתחילים באוטומציה..
זהו תחום שאני יכול לנסות להיכנס אליו בתור דריסת רגל ראשונה, ואני גם רואה כמה חברים שהתחילו לעבוד בזהוזאת כנראה תהיה באמת המשרה הראשונה שלהם לפני שהם יתקדמו הלאה.
כמו כן חוץ מהלימודים כרגע שאני שקוע בהם, אני מנסה להיות כמה שיותר מוכן לראיונות עבודה בתחום.
אני אוודה שאני זוכר ליישם ולזכור עקרונות תכנות עיקריים בין אם זה במונחה עצמים, ודייזין פטרנים שונים שמשמשים בתעשייה, וגם כמובן שאני שולט במבני נתונים ואלגוריתמים ידועים שליוו אותי לאורך התואר.

למעלה